Kumppaneiden edut

Kumppaneiden edut

Kumppaneiden edut

Kumppanimme tarjoavat sporttiklubilaisille seuraavia etuja:ABC-LIIKENNEMYYMÄLÖIDEN ETU

Ryhmille myönnämme 10 % alennuksen normaalihinnoista. Alennuksen edellytyksenä on, että ryhmän koko on vähintään 10 henkeä, ja tilaus on tehty etukäteen. 
Edun saaminen edellyttää myös, että ryhmä hoidetaan yhteislaskutuksella, ellei tilausta tehtäessä ole toimipaikan kanssa toisin sovittu. HUOM! Saman päivän tilaus tulisi tehdä soittamalla suoraan asemalle vähintään kaksi tuntia ennen saapumista.
 

Tutustu tarkemmin »

 

HERTZ AUTOVUOKRAAMO -ETU

S-Etukortin haltijoille autonvuokraus on pysyvästi edullista. Saat jopa 10 % alennuksen kaikkialla maailmassa.
 
Hyödynnä etu mainitsemalla alennuskoodi (CDP) 650278 varauksen yhteydessä.
Varaukset osoitteessa hertz.fi tai soittamalla Hertz Varauspalveluun ma-pe 8.00-17.00, puh. 0200 11 22 33  (0,75€/min+pvm/mpm).

 

ECKERÖ LINE -ETU 2019

Eckerö Linen ryhmämyynti auttaa valitsemaan sopivat risteilyt sekä räätälöi reissupaketin kisa- ja pelimatkoille Viroon ja Baltiaan, juuri teidän tarkoitukseenne sopivan kokonaisuuden. 
 
Ryhmäetuna minimi 10 henkilölle saatte risteilyt ja reittimatkat sekä bussi-kuljettajaliput jopa - 20% alennuksella valmiiksi edullisista päivän onlinehinnoista ja lapsihinnoistamme. 
Kaikki edut saat mainitsemalla Sporttiklubista tarjouspyyntövaiheessa. Uudistuneessa verkkokaupassa www.eckeroline.fi voit ostaa ryhmällesi paikat suoraan tuotekoodilla SPORTTIGRP risteilyille ja reittimatkoille. 
Kokouskeskus & Lounge ja bussipaikat varataan aina myyntipalvelustamme ryhmat@eckeroline.fi
Etu on voimassa 31.12.2019 saakka.
 
Huomaa, että S-Etukortin haltijat saavat alle 10 hengen matkat S-Etukortilla asiakasomistajahintaan sekä samalla kerrytät Bonusta ostoksista laivalla. 
 
Heitä siis pallo Eckerö Linen ryhmämyynnille ja järjestä kaikkien aikojen matka joukkueellesi. 
Puh. (09) 2288 540 
Avoinna ma-pe 8.30-19.00
 
MATKAPOJAT
 
Kun ostat Matkapojilta vähintään tuhannen euron arvosta matkapalveluita, saat 100 euron lahjakortin käytettäväksi Matkapoikien palveluihin. Matkapojat toimittaa lahjakortin matkan toteuduttua. Matkapalveluita voivat olla esimerkiksi ryhmän tilausajo tai mikä tahansa matkapaketti Matkapoikien omasta matkatuotannosta.
 
Lue lisää: www.matkapojat.fi