Etusivu

Hae varaus

Kumppaneiden edut

content-page-hero-image

Kumppaneiden edut

Kumppanimme tarjoavat sporttiklubilaisille seuraavia etuja

Radisson Blu ja Radisson RED -hotellit Suomessa

Radisson -hotelleissa huolehdimme ryhmästäsi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Suomen Radisson Blu ja Radisson RED -hotellit ovat uniikkeja kaupunkihotelleja, joita yhdistää tyylikäs design, loistava sijainti, hyvät ravintolat ja korkeatasoinen palvelu. Kansainvälinen tunnelma, korkealaatuinen ja monipuolinen hotelliaamiainen ja takuuvarma "Yes I Can!" -palveluasenne varmistavat ikimuistoisen vierailun. Tervetuloa kokemaan jotakin erityistä.

Varaukset Helsingin ja Espoon Radisson Blu ja Radisson RED -hotelleihin: Myyntipalvelusta ma-pe klo 8-18, puh. 0300 870 000 (puhelun hinta).

Varaukset Turun, Tampereen ja Oulun Radisson Blu -hotelleihin: suoraan hotellista.

www.​rad​isso​nhot​els.​com

ABC-liikennemyymälöiden etu

Tilaa ryhmälle maittava tauko ABC:lla! Pelireissujen varrella joukkueita palvelee lähes 100 ABC-liikennemyymälää ympäri Suomen.

Ruokaileville ryhmille myönnämme 10 % alennuksen normaalihinnoista. Alennuksen edellytyksenä on, että ryhmän koko on vähintään 10 henkeä, ja tilaus on tehty etukäteen.

Edun saaminen edellyttää myös, että ryhmä hoidetaan yhteislaskutuksella, ellei tilausta tehtäessä ole toimipaikan kanssa toisin sovittu. HUOM! Saman päivän tilaus tulisi tehdä soittamalla suoraan asemalle vähintään kaksi tuntia ennen saapumista. Näin saamme järjestymään toivomanne tarjoilut ja mahdollisimman sujuvan tauon ryhmällenne.

Tutustu ja varaa ruokailu joukkueellesi pelireissujen varrelle

Hertz autovuokraamo-etu

Sporttiklubin jäsenenä saat Hertziltä jopa 10 % alennusta lyhytaikaisesta autonvuokrauksesta.

Käytä alennustunnistetta (CDP) 747949 varauksen yhteydessä.

Varaukset osoitteessa hertz.fi tai soittamalla Hertz Varauspalveluun ma-pe 8.00-16.00, puh. 0200 11 22 33 (0,99€/min+pvm/mpm).

Eckerö Line -etu 31.12.2024 asti

Eckerö Linen ryhmämyynti auttaa valitsemaan sopivat risteilyt sekä räätälöi reissupaketin kisa- ja pelimatkoille Viroon ja Baltiaan juuri teidän tarkoitukseenne sopivan kokonaisuuden.

Ryhmäetuna minimi 10 henkilölle saatte jopa 25% alennuksen m/s Finlandialla päivän risteily-, reitti- ja linja-autohinnoista seuraavasti:

1.4.–23.6.2024 & 12.8.–31.12.2024

  • aikuiset ja lapset (6-17 v.)
  • ma-ke-lähdöt -25%
  • to-su-lähdöt -15%

24.6.–11.8.2024

  • aikuiset ja lapset (6-17 v.)
  • ma-su-lähdöt -10%

Linja-auto ja hytit -20%

Lopullinen hinta määräytyy lähtöpäivän, -ajan sekä varausajankohdan mukaan. Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin, tuotepaketteihin tai ryhmämatkoihin.

Kaikki edut saat mainitsemalla Sporttiklubista tarjouspyyntövaiheessa. Varaukset tuotekoodilla SPORTTIGRP joko verkkokaupasta www.eckeroline.fi tai myyntipalvelusta.

Tunnistautuminen S-ryhmän Sporttiklubin jäsenenä varausvaiheessa sekä check-inin / lippujen lunastuksen yhteydessä.

Kokouskeskus & Lounge ja bussipaikkojen varaukset myyntipalvelusta ryhmat@eckeroline.fi

Huomaa, että S-Etukortin haltijat saavat alle 10 hengen matkat S-Etukortilla asiakasomistajahintaan sekä samalla kerrytät Bonusta ostoksista laivalla.

Lue lisää: www.eckeroline.fi/s-etukortti

Eckerö Line myyntipalvelu
Puh. (09) 2288 540
ryhmat@eckeroline.fi
Avoinna ma-pe 8.30-19.00