Menu

Ravintolat

Huom! Vallitsevan tilanteen vuoksi Etelä-Pohjanmaan maakunnassa ravitsemisliikkeiden anniskelu päätty klo 01.00 ja sulkemisaika on viimeistään klo 02.00. Asiakaspaikkoja on käytössä 75% ruokaravintoloissa ja 50% juomaravintoloissa. Tämä vaikuttaa kaikkien alla olevien ravintoloiden anniskelu- ja sulkemisaikatauluihin (päivitetty 27.9.2021).

 

Lakeus Matador

Matador on espanjalaistyylisestä nimestään huolimatta rehtiä pohjalaista ruokaa tarjoava pihviravintola. Matadorissa pääset ruokamatkalle Lakeuden makuihin, jotka koostuvat puhtaista paikallisista raaka-aineista. Ruokalistalta löytyvät köykääset herkut, piffit ja fileet sekä kauren erikooset.

Arkisin lounasaikaan palvelee myös monipuolinen noutopöytä. Matadorissa vietät huolettomia perhe- tai yritysjuhlia. Ravintola tarjoaa tilat jopa 300 henkilön tilaisuuksille.

Tutustu ravintolaan ja tee pöytävaraus tästä >>.

 

Pub-ravintola Wilson

Wilson on lämminhenkinen sporttipub, jossa voit nauttia penkkiurheilusta: siitä pitävät huolen kaksi screeniä sekä useat televisiot. Isonkin nälän saa lähtemään herkullisilla annoksilla, joita Wilsonin omalta ruokalistalta löytyy jokaiseen makuun. Kesäisin Wilsonissa on Seinäjoen komein ja aurinkoisin terassi. Palvelualtis henkilökunta tarjoilee juomat ja ruoat pöytiin.

Tutustu ravintolaan tästä >>.

 

Karma Bar & Club

Karma on Seinäjoen suosituin yökerho, jossa karaoke raikaa ja tanssimusa jytää. Yökerhossa tunnelman pitävät katossa monitaitoiset DJ't keskiviikkoisin, torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin. Karaokea lauletaan perjantaisin ja lauantaisin.

Tutustu yökerhoon tästä >>.

 

Rosso

Rosso on suomalaisten oma italialaisravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja - unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Tänne olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Meidät löydät Seinäjoen keskustasta, Epstorin kauppakeskuksen yhteydestä.

Tutustu ravintolaan ja tee pöytävaraus tästä >>.

 

Fafa's

Täältä löydät maukkaat ja reilut pitat, salaatit ja falafelit tuoreista raaka-aineista valmistettuna sekä mutkattoman ystävällistä palvelua. Ravintolamme on Epstorin kauppakeskuksen yhteydessä Seinäjoen keskustassa, aivan Rosson vieressä. Mikäli ruokalistan herkut eivät ole ennestään tuttuja, voit tutustua Fafa'sin sanastoon, joka on tehty helpottamaan lempiannoksesi löytämistä.

Tutustu tarkemmin sanastoon ja ravintolaan tästä >>.

 

Ravintolamaailma Prisma / Hyllykallio

Ravintolamaailma Prisma on monipuolinen ruokailukohde Hyllykallion Prismassa, n. 4km päässä hotellista osoitteessa Hyllykalliontie 2.

Valinnanvaraa löytyy 3 eri ravintolasta:

PizzaBuffan maittavasta pöydästä saat mehevää pizzaa, raikkaita salaatteja ja virvoittavia juomia.

Presson kahvit, pullat ja lounas tarjoavat rauhallisen tuokion kauppareissun päätteeksi. Spice Ice tarjoaa kylkeen makoisat jäätelöt. 

Hesburgerin herkulliset hampurilaiset tarjoillaan aina iloisen hymyn kera.

 

Lisätiedot ja mahdolliset poikkeukset aukioloaikoihin löydät osoitteesta www.raflaamo.fi
puhelin
Soita +358 10 7648 100 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Torikatu 2 60100, Seinäjoki
location
Torikatu 2
60100, Seinäjoki
directions
parking