Menu

Lemmikit

LEMMIKIT

KAIKKI KARVAKAVERIT OVAT MEILLE TERVETULLEITA!

Original Sokos Hotel Seurahuoneella Savonlinnassa lemmikit ovat tervetulleita lemmikkikerroksen 3.krs standard- ja superiorluokan huoneisiin. Lemmikki tulee ilmoittaa varausvaiheessa. Jos teet varauksen netissä, ilmoita meille soittamalla tai sähköpostilla lemmikistä. Näin osaamme varata teille lemmikkihuoneen.

Meillä on lemmikeille myös oma vieraskirja hotellin Instagramin kohokodissa. Meillä on vieraillut vaikka kuinka monta karvaista ystävää ja he ovat jättäneet lemmikkien vieraskirjaan terveiset. Siellä on jo paljon ihania kuvia meijän karvakamuvieraistamme ja ilman muuta me halutaan muistoja kaikista!  Kuvia tervehdyksineen voi laittaa vastaanoton sähköpostiin seurahuone.savonlinna@sokoshotels.fi tai voimme ottaa kuvia myös vastaanotossa hotellin kameralla.

Sokos Hotels-ketju ja Best Friend ovat luoneet koiran kanssa matkustaville mukavat olosuhteet ja ilmapiirin, joka tekee reissaamisesta entistä mutkattomampaa. Ilmoitathan hotellivarauksen yhteydessä, että mukanasi matkustaa koira. Saapuessanne hotelliin saatte vastaanotosta tervetuliaispussin, josta löytyy mm. puruluita, kakkapusseja sekä tietopaketti paikkakunnan koiranulkoilutusalueista ja eläinlääkäripalveluista. Huoneeseen olemme varanneet koiralle oman pedin, vesikupin ja tassupyyhkeen. Koirien lisäksi myös muut lemmikkieläimet ovat lämpimästi tervetulleita Sokos Hotelleihin.

Lemmikkihuonelisä 15€/vrk, S-Card jäsenille veloituksetta ( majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla, pois lukien S-Card-palkintoyöt ). S-Card on henkilökohtainen työmatkustajan kanta-asiakaskortti, jonka voit tilata osoitteesta www.scard.fi

Hau ja miau ja tervetuloa!

 

 

 

puhelin
Soita 010 764 2000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Kauppatori 4-6 57130, Savonlinna
location
Kauppatori 4-6
57130, Savonlinna
directions
parking