Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Kahden hengen huone, jossa erilliset vuoteet ja näkymä joko Matkustajasatamaan tai Tottinkadulle. Huoneiden varustukseen kuuluu tv, suihku ja minibaari. Kesähotelli Tottissa on koneellinen ilmanvaihto, mutta ei ilmastointia. Kaikissa huoneissa on tuulettimet ja avattavat ikkunat.

Standard Single

Etsi vapaita huoneita

Mukava ja toimiva yhden hengen huone, josta on näkymä rauhallisen sisäpihan suuntaan. Näissä huoneissa on tv, minibaari ja suihku. Osassa huoneista on pieni keittiönurkkaus. Kesähotelli Tottissa on koneellinen ilmanvaihto, mutta ei ilmastointia. Kaikissa huoneissa on tuulettimet ja avattavat ikkunat.

Saunallinen ja parvekkeellinen sviitti

Etsi vapaita huoneita

Sviitissä on erillinen olohuone ja makuuhuone. Sviitissä on myös oma parveke jolta avautuu upeat näkymät matkustajasatamaan (ja Tottinkadulle). Makuuhuoneessa on leveä parivuode ja olohuoneessa on hyvät tilat niin työskentelyyn kuin television katseluun ja seurusteluunkin. Sviitissä on oma sauna ja erillinen ammeellinen kylpyhuone ja sviitin varustelutaso on muutenkin kohdallaan minibaareineen ja laminaattilattioineen. Kesähotelli Tottissa on koneellinen ilmanvaihto, mutta ei ilmastointia. Kaikissa huoneissa on tuulettimet ja avattavat ikkunat.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Kahden hengen huone, jossa erilliset vuoteet ja näkymä joko Saimaalle tai Tottinkadulle. Huoneet on varusteltu tv:llä ja minibaarilla. Kylpyhuoneissa on joko suihku tai kylpyamme. Näissä huoneissa on lisävuodemahdollisuus. Kesähotelli Tottissa on koneellinen ilmanvaihto, mutta ei ilmastointia. Kaikissa huoneissa on tuulettimet ja avattavat ikkunat.

Superior King / saunallinen tai parvekkeellinen huone

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilava 7. kerroksen Superior-huone saunalla rauhallisen sisäpihan suuntaan tai upealla terassilla Matkustajasataman suuntaan. Näissä huoneissa levitettävä sohva 1 aikuiselle tai 2 lapselle. Saunallisessa Superior-huoneessa erillinen olohuone sohvaryhmineen ja makuuhuone parivuoteella sekä oma sauna. Parvekkeellisessa Superior-huoneessa tilava olohuone, jossa kirjoituspöytä ja viihtyisä sohvaryhmä sekä parivuode. Huoneella upea kalustettu terassi , josta näkymät suoraan Matkustajasatamaan. Vuodesohvalla lisävuodemahdollisuus joko 1 aikuiselle tai 2 lapselle. Saunallinen Superior-huone ja toinen parvekkeellisista Superior-huoneisto on mahdollista yhdistää upeaksi kattohuoneistoksi. Kesähotelli Tottissa on koneellinen ilmanvaihto, mutta ei ilmastointia. Kaikissa huoneissa on tuulettimet ja avattavat ikkunat.

Standard Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Kahden hengen huoneisto, jossa erilliset vuoteet ja näkymä joko Tottinkadulle tai rauhallisen sisäpihan suuntaan. Huoneistojen varustukseen kuuluu tv:n, suihkun ja jääkaappi-pakastimen lisäksi pieni ruokaryhmä ja työpöytä. Näissä mukavissa ja tilavissa huoneistoissa on lisävuodemahdollisuus joko yhdelle aikuiselle tai enintään kahdelle lapselle. Näissä kaikissa huoneistoissa on oma keittiö. Kesähotelli Tottissa on koneellinen ilmanvaihto, mutta ei ilmastointia. Kaikissa huoneissa on tuulettimet ja avattavat ikkunat.

Superior King/saunallinen huoneisto

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilavasta Superior-huoneistosta on näkymä rauhallisen sisäpihan suuntaan. Huoneistojen varusteluun kuuluu tv:n ja jääkaappi-pakastimen lisäksi pieni ruokaryhmä ja työpöytä. Huoneistoissa on leveä king vuode ja kylpyhuone, jossa on suihku ja sauna. Lisävuoteilla varustettuna tällaisessa huoneistossa yöpyy mukavasti nelihenkinenkin perhe.

Standard King

Etsi vapaita huoneita

Kahden hengen huone, jossa 180 cm leveä parivuode ja näkymä joko Matkustajasatamaan tai Tottinkadulle. Huoneiden varustukseen kuuluu tv, suihku ja minibaari. Huoneissa on parkettilattia. Kesähotelli Tottissa on koneellinen ilmanvaihto, mutta ei ilmastointia. Kaikissa huoneissa on tuulettimet ja avattavat ikkunat.