Menu

Tilaa S-Card

Tilaus
Käyttäjätunnus
S-käyttäjätili

Henkilö- ja yhteystiedot

Päivitä muuttuneet yhteystietosi myös S-ryhmän asiakastietoihisi, niin varmistat sähköisten palveluiden sujuvan käytön jatkossakin.

Kerro millaista viestintää haluat

S-Card-etuviestit

Kerromme sinulle sähköpostitse mm. milloin sinulle on maksettu S-pisteitä, milloin etujasi on vanhentumassa, milloin jäsenkautesi päättyy tai oletko jo lähellä nousua Premium-tasolle.

Markkinointiviestit

Kerromme kuukausittain mm. uusista palveluistamme, ravintoloista, hotellikohtaisista eduista ja miten saat parhaan hyödyn S-Card-kanta-asiakkuudestasi.

Nämä tiedot tallentuvat S-Card-asiakasrekisteriin.

käyttöehdot

Valitse maksutapa

S-Card maksaa 25 € /vuosi. Saat kuitin maksustasi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kortti postitetaan sinulle noin kahden viikon kuluessa.
Kampanjakoodi

Maksettava summa 25,00 €

tietojen tallennus

Tietosi tallennetaan SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan S-Card-kanta-asiakasrekisteriin. Henkilötietojasi käytetään kanta-asiakkuuden ylläpitoon ja hoitamiseen.

Miksi S-Card?

S-Card on Suomen kattavin kanta-asiakaskortti majoitus-, kokous- ja ravintolapalveluiden käyttäjille. Hanki S-Card ja keskitä majoitus-, ravintola- ja kokousostosi S-ryhmän hotelleihin ja ravintoloihin, niin pääset nauttimaan tuntuvista eduista!
S-pisteitä

S-pisteitä

Rahaa S-Card-ostoistasi kuukausittain.
Ateriaedut

Ateriaedut

12 € ateriaetu ravintoloihin per majoitusyö.
Perhe-etu

Perhe-etu

Perheenjäsen tai lemmikki maksutta mukaan.
… ja paljon muita etuja!