Palvelut lapsiperheille

Tervetuloa kaikki pienet vieraat!

Meillä lapsille riittää puuhaa vuoden jokaisena päivänä!

Lasten leikkihuone löytyy hotellin 1. kerroksesta. Samasta kerroksesta löytyy myös mikro maidon ja ruokien lämmittämistä varten.

Vastaanotossa meillä on pelejä, joita voitte lainata huoneeseen ajanvietteeksi. Pelejä emme valitettavasti anna leikki-huoneeseen vietäväksi, jotta niissä pysyy nappulat tallessa. Lainaamme myös hiekkaleluja jos mieleen juolahtaa hyvien hiekkakakkujen tekeminen. Hotellin lähettyviltä löydätte muutamia hyvin varusteltuja leikkipuistoja, kysykää respan tätiltä tai setältä lisää.

Meille voitte lähettää vaikka sähköpostiin valokuvia, joita voimme laittaa muistoksi vierailustanne.
Vastaanoton sähköposti on vaakuna.rovaniemi@sokoshotels.fi.

 

Mitäs kaikkea Rovaniemellä voi sitten tehdä ja nähdä? Tässä teille muutama vinkki:

Joulupukki pitää Pajakyläänsä sekä pääpostiaan Napapiirillä auki joka päivä. Seikkailun haluiset voivat tutustua Arktikumiin, Korundiin sekä tiedekeskus Pilkkeeseen. Yhteislippuja saatavilla vastaanotosta.

Ounasvaaralta löytyy Santasport, jossa koko perhe pääsee liikkumaan. Aikuisten harrastaessa, perheen pienimmät löytävät Lappsetin sisäliikuntapuistosta ohjattua toimintaa ja leikkejä. Vesipedot voivat pulikoida kylpylän puolella, eikä keilailun ystäviäkään ole Santasportissa unohdettu. Aikatauluja, ratavarauksia ja hinnastoja voi tiedustella vastaanoton tädeiltä ja sedältä.Seikkailu ja liikunta ovat paikallisten mieleen, joten Rovaniemeltä löytyy myös liikuntaseikkailupuisto HopLop, jonka samassa hallissa sijaitsee myös Rollohalli. Nämä kaksi tarjoavat kattavan harrastusympäristön kaikille ikään katsomatta. Molemmat ovat auki joka päivä.

Ranuan Eläinpuistokaan ei ole kuin 80 km päässä ja pitää oviaan auki joka päivä. Yhteislipun voitte ostaa vastaanotosta ja hintaan sisältyy yksi käynti jokaisessa paikassa. Aikatauluja ja lippuja voi tiedustella vastaanotosta.

Lapissa luonto on lähellä sydäntä ja sinne pääseekin turvallisesti tutustumaan merkityillä eri pituisilla sekä tasoisilla retkeilyreiteillä. Mukaan kannattaa ottaa pientä retkievästä ja seikkailumieltä. Mistä sitä tietää, retkellä voi nähdä vaikka vilaukselta ketun tai jänöjussin?

puhelin
Soita +358201234694 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Koskikatu 4 96200, Rovaniemi
location
Koskikatu 4
96200, Rovaniemi
directions
parking