Lasten kanssa Rovaniemellä

Tässäpa teille muutama vinkki, mitä Rovanimellä voi tehdä: 

Kaiken ikäiset lapset ja kaikki lapsenmieliset viihtyvät Angry Birds Activity Park -ulkopuistossa, josta löytyy tekemistä useammaksi tunniksi. Angry Birds puistosta löytyy köysirata, liukumäkiä, keinut ja kiipeilytelineitä sekä tietenkin tuttuja Angry Birds -hahmoja. Puisto sijaitsee joen rannalla, kävelymatkan päässä hotellilta Rovaniemen keskustan tuntumassa.

Seikkailun haluiset voivat tutustua Arktikumiin, Korundiin sekä tiedekeskus Pilkkeeseen, jotka löytyvät keskustan tuntumasta

Ounasvaara on paitsi tunnettu urheilukeskus, myös ympärivuotinen virkistysalue lähellä Rovaniemen keskustaa. Talvella Ounasvaaralla voi lasketella ja hiihtää, kokea vauhdin hurmaa talvikelkkaradalla tai vaikkapa lumikenkäillä. Kesällä Ounasvaaralla voi patikoida luontopoluilla, viilettää alas rinnettä kesäkelkkaradalla tai pelata golfia.


Ounasvaaran toiselta puolelta löytyy Santasport, jossa koko perhe pääsee liikkumaan. Vesipedot voivat pulikoida kylpylän puolella, eikä keilailun ystäviäkään ole Santasportissa unohdettu. Kesällä yli 4-vuotiaat Tarzanit ja Janet kokevat päätä huimaavia seikkailuja Seikkailupuisto Huimassa. 

Seikkailu ja liikunta ovat paikallisten mieleen, joten Rovaniemeltä löytyy myös sisäleikkipuisto HopLop, jonka samassa hallissa sijaitsee myös Rollohalli. Nämä kaksi tarjoavat kattavan harrastusympäristön kaikille ikään katsomatta. Molemmat ovat auki joka päivä. 

Ranuan Eläinpuistokaan ei ole kuin 80 km päässä ja pitää oviaan auki joka päivä. Yhteislipun voitte ostaa ennakkoon nettisivuilta lisäpalveluiden kautta. 

Napapiirin rajan voi ylittää Joulupukin Pajakylässä  ihan omalla vapaalla tyylillä. Pajakylässä riittää ihmettelemistä ja tekemistä koko perheelle  - saattaahan siellä tulla itse Joulupukki vaikka vastaan.

Lapissa luonto on lähellä sydäntä ja sinne pääseekin turvallisesti tutustumaan merkityillä eri pituisilla sekä tasoisilla retkeilyreiteillä. Mukaan kannattaa ottaa pientä retkievästä ja seikkailumieltä. Mistä sitä tietää, retkellä voi nähdä vaikka vilaukselta ketun tai jänöjussin?

puhelin
Soita +358201234694 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Koskikatu 4 96200, Rovaniemi
location
Koskikatu 4
96200, Rovaniemi
directions
parking