Lasten kanssa Rovaniemellä

Tervetuloa kaikki pienet vieraat!

Meillä lapsille riittää puuhaa vuoden jokaisena päivänä!

Onni Oravan leikkihuone löytyy hotellin 1. kerroksesta, josta löytyy leluja ja kirjoja perheen pienmmille ja aikuisille aikakausilehtiä ajankuluksi. Samasta kerroksesta löytyy myös mikro maidon ja ruokien lämmittämistä varten. Vastaanotossa meillä on pelejä, joita voitte lainata huoneeseen ajanvietteeksi. Pelejä emme valitettavasti anna leikkihuoneeseen vietäväksi, jotta niissä pysyy nappulat tallessa. 

Mitäs kaikkea Rovaniemellä voi sitten tehdä ja nähdä? Tässä teille muutama vinkki:

Joulupukki pitää Pajakyläänsä sekä pääpostiaan Napapiirillä,joka on auki joka päivä kesät talvet.

Seikkailun haluiset voivat tutustua Arktikumiin, Korundiin sekä tiedekeskus Pilkkeeseen, jotka löytyvät keskustan tuntumasta. Mainio Angry Birds -ulkoleikkipuisto on aivan kävelymatkan päässä hotellilta.

Ounasvaara on paitsi tunnettu urheilukeskus, myös ympärivuotinen virkistysalue lähellä Rovaniemen keskustaa. Talvella Ounasvaaralla voi lasketella ja hiihtää, kokea vauhdin hurmaa talvikelkkaradalla tai vaikkapa lumikenkäillä. Kesällä Ounasvaaralla voi patikoida luontopoluilla, viilettää alas rinnettä kesäkelkkaradalla tai pelata golfia.


Ounasvaaran toiselta puolelta löytyy Santasport, jossa koko perhe pääsee liikkumaan. Vesipedot voivat pulikoida kylpylän puolella, eikä keilailun ystäviäkään ole Santasportissa unohdettu. Kesällä yli 4-vuotiaat Tarzanit ja Janet kokevat päätä huimaavia seikkailuja Seikkailupuisto Huimassa. 

Seikkailu ja liikunta ovat paikallisten mieleen, joten Rovaniemeltä löytyy myös sisäleikkipuisto HopLop, jonka samassa hallissa sijaitsee myös Rollohalli. Nämä kaksi tarjoavat kattavan harrastusympäristön kaikille ikään katsomatta. Molemmat ovat auki joka päivä. 

Ranuan Eläinpuistokaan ei ole kuin 80 km päässä ja pitää oviaan auki joka päivä. Yhteislipun voitte ostaa ennakkoon nettisivuilta lisäpalveluiden kautta. 

Lapissa luonto on lähellä sydäntä ja sinne pääseekin turvallisesti tutustumaan merkityillä eri pituisilla sekä tasoisilla retkeilyreiteillä. Mukaan kannattaa ottaa pientä retkievästä ja seikkailumieltä. Mistä sitä tietää, retkellä voi nähdä vaikka vilaukselta ketun tai jänöjussin?

puhelin
Soita +358201234694 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Koskikatu 4 96200, Rovaniemi
location
Koskikatu 4
96200, Rovaniemi
directions
parking