Menu

Lemmikit

Lemmikkihuonelisä 15 € / vrk.

Lemmikkihuoneet tulee varata ennakkoon suoraan hotellista. Varattavana on standard -luokan lemmikkihuoneita ja1 superior-luokan lemmikkihuone.
Valitettavasti nettisivujen kautta lemmikkihuonetta ei voi varata, joten tiedustelethan suoraan hotellista mahdollisia vapaita lemmikkihuoneita. Lemmikkihuoneita on rajallinen määrä.

Oletpa lähdössä viikonloppumatkalle, työmatkalle tai koiranäyttelyyn, lemmikkiystävällisiin Sokos Hotelleihin koirasi on yhtä tervetullut vieras kuin sinäkin. Best Friend ja Sokos Hotels -ketju huolehtii siitä, että teidän molempien matkasta tulee helppo, onnistunut ja mukava.

Saapuessanne hotelliin teitä odottaa tervetuliaiskassi, josta löytyy mm. puruluita, kakkapusseja. Vastaanotosta saat tietoa esimerkiksi lähimmästä koirapuistosta.
Lue täältä lisää mitä koiran kanssa voi Rovaniemellä tehdä.

Jos olet S-Card-kanta-asiakas, saat koirasi majoituksen veloituksetta (majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla, pois lukien S-Card palkintoyöt). S-Card on henkilökohtainen työmatkustajan kanta-asiakaskortti, jonka voit tilata osoitteesta www.scard.fi

Sokos Hotels -ketju ja Best Friend ovat luoneet koiran kanssa matkustaville mukavat olosuhteet ja ilmapiirin, joka tekee reissaamisesta entistä mutkattomampaa. Koirien lisäksi myös muut lemmikkieläimet ovat lämpimästi tervetulleita Sokos Hotelleihin.

 

puhelin
Soita +358201234695 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Koskikatu 4 96200, Rovaniemi
location
Koskikatu 4
96200, Rovaniemi
directions
parking