Henkilökunta suosittelee

Rovaniemi, Joulupukin virallinen kotikaupunki, on ainutkertainen matkakohde. Modernia kaupunkielämää värittävät lappilaiset perinteet ja kulttuuri ja lumoava luonto on vain kivenheiton päässä kaupungin keskustasta. Tässä sinulle muutama vinkki, mitä kaupungistamme löytyy.

Revontulet

Revontulia näkee Rovaniemellä syksystä kevääseen pimeinä ja kirkkaina öinä. Lapin yöt ovat kauneudessaan uniikkeja. Tummassa Lapin illassa tähtitaivaan alla voit kokea maagiset revontulet.

Ounasvaara

Ounasvaara on paitsi tunnettu urheilukeskus, myös ympärivuotinen virkistysalue lähellä Rovaniemen keskustaa.
Talvella Ounasvaaralla voi lasketella ja hiihtää, kokea vauhdin hurmaa talvikelkkaradalla tai vaikkapa lumikenkäillä.
Kesällä Ounasvaaralla voi patikoida luontopoluilla, viilettää alas rinnettä kesäkelkkaradalla tai pelata golfia.

Angry Birds leikkipuisto

Kaikenikäiset lapset sekä lapsenmieliset voivat liittyä mukaan Angry Birds hahmojen inspiroimaan hauskanpitoon. Leikkipuisto pitää sisällään köysiradan, liukumäkiä, keinuja ja kiipeilytelineitä, jokainen näistä erittäin suositun Angry Birds tyylin mukaan.

Napapiiri: Joulupukin pajakylä

Tapaa Joulupukki vuoden jokaisena päivänä ja ylitä maaginen Napapiiri. Lähetä ystävällesi postia Napapiirin erikoisleimalla, tee ostoksia lukuisissa lahjatavarakaupoissa ja verstaspuodeissa ja nauti elämyksistä monissa eri ohjelmissa!

Kun Joulupukki julisti Rovaniemen kotikaupungikseen hän kertoi kuinka vuosisadan alussa hänen kotinsa Korvatunturin salaisuus paljastui ja tämä tarkkaan varjeltu tieto levisi maailmalle. Joulun salaisuuksien säilyttämiseksi tonttuväki päätyi rakentamaan pohjoiselle napapiirille tapaamispaikan läheltä ja kaukaa saapuville vieraille.

Joulupukki viettää aikaa Joulupukin Pajakylässä vuoden jokaisena päivänä hoitamassa elämäntehtäväänsä; lasten hyvinvoinnin ja aikuisten kiltteyden vaalimista sekä Joulun Henkeen kuuluvan rakkauden ja hyvän tahdon sanomaa.
 

puhelin
Soita +358201234694 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Koskikatu 4 96200, Rovaniemi
location
Koskikatu 4
96200, Rovaniemi
directions
parking