Menu

Lasten kanssa Porissa

Lasten kanssa Porin Vaakunassa

  • Leikkihuone löytyy hotellimme 2. kerroksesta, kuntoilutilan vierestä. Käynti leikkihuoneeseen tapahtuu aivan läheltä vastaanottoamme - kysy rohkeasti ohjeet vastaanottomme henkilökunnalta!
  • Lasten kirjoja saat lainaksi yhteisiin lukuhetkiin vastaanotostamme, ja lisäksi niitä löytyy myös leikkihuoneesta. Lautapelejä löytyy lainattavaksi kokouskäytävältämme vastaanoton läheisyydestä.
  • Leikkitilan aulasta sekä 5. kerroksen pyykkituvasta löydät mikron lastenruokien lämmitystä varten, ja lastenruokien kylmäsäilytys onnistuu mainiosti huoneiden minibaareissa.
  • Lasten ruokalista ja aamiainen: Aamiaisellamme on huomioitu myös perheen pienimmät, joille löytyy aamiaiseltamme oma lasten pöytä. Kaikista ravintoloistamme löytyy myös lasten lista, katso menut: Amarillo  || Rosso || Torero
  • Perhehuoneet, lisävuoteet ja lasten oma huone: Tilavia perhehuoneita löytyy hotellistamme runsaasti (yhteensä 51) ja lisävuoteellisia huoneita on jokaisessa huoneluokassa. Voit valita viihtyisän standard-huoneen, jossa on lisävuode tai vuodesohva, tai arkeen pientä luksusta tarjoavan Superior-huoneen lisävuoteella. Myös hotellimme tyylikkääseen sviittiin pääsee suurempikin perhe nauttimaan hotellilomasta – sviitin olohuoneen kahdesta sohvasta saadaan lisävuoteet jopa neljälle lapselle tai kahdelle aikuiselle. Sviitissä on lisäksi oma sauna, erillinen wc ja pieni parveke.
  • Lainapyörät: Lainaamme veloituksetta polkupyöriä kypärineen asiakkaillemme! Kysy vapaata polkupyörää vastaanotostamme ja polkaise kaupungille. Yhdessä lainapyöristä on myös lastenistuin.
  • Hotellistamme löytyy myös pyykinpesutupa pyykinpesuaineineen (5. krs, kysy lisää ohjeita vastaanotostamme)
  • Onni Orava livenä: Kesäaikaan 28.6.-4.8. järjestämme tiistaisin ja torstaisin klo 18-18.45 Onni Oravan discon, jossa itse Onni Orava tanssittaa discoväkeä. Huom! Discoa ei järjestetä Pori Jazz -viikolla 11.-15.7.

Tekemistä lähellä hotelliamme:

Pelle Hermannin leikkipuisto

Kirjurinluodon leikkialue, Pelle Hermannin puisto, on laajuudeltaan noin kolme hehtaaria, mikä vastaa melkein viittä jalkapallokenttää! Puistossa on huikea määrä eri ikäisille soveltuvia leikkialueita, liukumäkiä ja kiipeilytelineitä - kaikki ilman sisäänpääsymaksua, tervetuloa!

Kirjurinluodon liikennepuisto Vinkkari

Liikennepuisto Vinkkari on mainio paikka, jossa voi ajella polkuautoilla ja polkupyörillä. Leikin lomassa opitaan liikennesääntöjä.

Angry Birds -leikkipuisto

Aivan vierestämme, Porin torin laidalta, löydät Angry Birds -kiipeilyleikkialueen. Täällä lapset saavat purkaa ylimääräistä energiaa torivilinän äärellä!

Leo's Leikkimaa

Leo's Leikkimaassa koko perhe voi leikkiä, hassutella ja liikkua! Pääpaino on turvallisuudessa, puhtaudessa ja palveluhenkisyydessä.

Finnkino-elokuvateatteri

Valitse mieluinen elokuva ja lähde hotellista kävelymatkan päähän Promenadiin leffaan! 

Luontotalo Arkki

Satakunnan Museon luonnontieteellinen museo toimii vanhassa Porin puhelinlaitoksessa Porin keskustassa. Luontotalo Arkin perusnäyttely esittelee Satakunnan maakuntaa keskittyen Selkämeren ja Kokemäenjoen luonnonympäristöihin.

Irti Maasta -kiipeilypuisto

Irti Maasta -keskuksessa kiipeilet yksin tai kaverin kanssa. Porin puisto on rakennettu kauppakeskuksen kerrosten väliin, eli seinien päältä aukeaa näkymä kauppakeskuksen yläikkunoiden tasalta aina pohjakerrokseen saakka. Puiston löydät Kauppakeskus IsoKarhusta.

puhelin
Soita +358290042002 hinnat Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,0691 €/min, matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Gallen-Kallelankatu 7 28100, Pori
location
Gallen-Kallelankatu 7
28100, Pori
directions
parking