Menu

Lasten kanssa Porissa

Pelle Hermannin leikkipuisto

Kirjurinluodon leikkialue, Pelle Hermannin puisto, on laajuudeltaan noin kolme hehtaaria, mikä vastaa melkein viittä jalkapallokenttää! Puistossa on huikea määrä eri ikäisille soveltuvia leikkialueita, liukumäkiä ja kiipeilytelineitä - kaikki ilman sisäänpääsymaksua, tervetuloa!

Kirjurinluodon liikennepuisto Vinkkari

Liikennepuisto Vinkkari on mainio paikka, jossa voi ajella polkuautoilla ja polkupyörillä. Leikin lomassa opitaan liikennesääntöjä.

Angry Birds -leikkipuisto

Aivan vierestämme, Porin torin laidalta, löydät Angry Birds -kiipeilyleikkialueen. Täällä lapset saavat purkaa ylimääräistä energiaa torivilinän äärellä!

Leo's Leikkimaa

Leo's Leikkimaassa koko perhe voi leikkiä, hassutella ja liikkua! Pääpaino on turvallisuudessa, puhtaudessa ja palveluhenkisyydessä.

Finnkino-elokuvateatteri

Valitse mieluinen elokuva ja lähde hotellista kävelymatkan päähän Promenadiin leffaan! 

Luontotalo Arkki

Satakunnan Museon luonnontieteellinen museo toimii vanhassa Porin puhelinlaitoksessa Porin keskustassa. Luontotalo Arkin perusnäyttely esittelee Satakunnan maakuntaa keskittyen Selkämeren ja Kokemäenjoen luonnonympäristöihin.

Irti Maasta -kiipeilypuisto

Irti Maasta -keskuksessa kiipeilet yksin tai kaverin kanssa. Porin puisto on rakennettu kauppakeskuksen kerrosten väliin, eli seinien päältä aukeaa näkymä kauppakeskuksen yläikkunoiden tasalta aina pohjakerrokseen saakka. Puiston löydät Kauppakeskus IsoKarhusta.

puhelin
Soita +358290042002 hinnat Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,0691 €/min, matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Gallen-Kallelankatu 7 28100, Pori
location
Gallen-Kallelankatu 7
28100, Pori
directions
parking