Pysäköinti

Jos tulet autolla   -pysäköintivaihtoehtoja kaupungissa on!

 

Hotellin parkkihalli on hotellin alapuolelle.Halliin pääset pohjoisen suunnasta Isokatua pitkin ajamalla tai Pakkahuoneenkadun kautta kääntymällä Isollekadulle. Pakkahuoneenkatu on yksisuuntainen.

Tulosuunta meidän omaan halliin on pohjoisesta päin. Hallin virallinen osoite on Isokatu 18. Parkkihallin vieressä on Kauppakeskus Valkea. Kauppakeskuksen lasiseinä siintääkin edessäsi,  kun ajat Isokatua pitkin –sitä kohti siis. Paikoituksen hinta on 17 €/yö ja se maksetaan hotellin vastaanottoon. Hallin korkeus on 1,9 - 2,0 metriä ja siellä on 41 paikkaa. Autopaikkoja ei voi varata ennakkoon. Halli on merkitty pienellä sinisellä P-merkillä. Parkkihallin vieressä näkyy myös Coffee Housen kahvikuppi sekä Kivisydän kallioparkin yksi hissimerkeistä -Rotuaari. Toivottavasti näillä maamerkeillä löydätte perille. Parkkihallin läheisyydessä on Frans&Camille ravintola ja Puistokahvila Makia.Ulkopuolella on vihreä valo merkkinä siitä, että hallissa on tilaa ja punainen valo, jos halli on täynnä. Hallin ulkopuolella on summeri, mistä saat yhteyden vastaanottoon. Vastaanotto avaa sinulle oven. Halli on maksullinen.

 

Vaihtoehtoisesti auton voi ajaa Pysäköintitalo Autosaareen, jonka osoite on Kauppurienkatu 24. Paikoituksen hinta on 12 €/ulosajolipuke tai yö, ja se myös maksetaan hotellin vastaanottoon. Hallin korkeus on 2,0 metriä ja se on avoinna arkisin 06.00-21.15, lauantaisin 06.30-18.15 ja sunnuntaisin läheisen tavaratalon aukiolojen mukaan. Hallin aukioloaikojen ulkopuolella nosto-oven avaus tapahtuu hotellin vastaanotosta saatavalla lipukkeella, joten pysäköinti on mahdollista 24 h kaikkina päivinä. Lisätietoja www.oulunpysakointi.fi. Halli on talvella kylmä, mutta suojaisa.

 

Ouluun on myös avattu uusi lämmin Kallioparkki Kivisydän, jonne pääsee sisään osoitteista: Hallituskatu 1 ja Hallituskatu 20. Pysäköintitilasta on kuusi erillistä hissiyhteyttä, joista meidän asiakkaiden kannattaa valita Rotuaarin aukio, Kirkkokatu 15 saapuessaan hotelliimme. Kivisydämen parkkimaksu maksetaan hallissa paikan päällä jälkikäteen tuntiperusteisesti, Kivisydämmen parkkia ei voi siis valitettavasti maksaa hotellilla. Kulku suljettuun halliin toimii asiakkaan saamalla parkkilipulla. Hinnat: 1. tunti 2,30 €, jatkotaksa 1,00 € /30min ja vuorokausi max 30 €. Suurin sallittu ajoneuvon korkeus on 2,6 m.

 

 

Hotellin osoite on Pakkahuoneenkatu 16.

 

Pyydä tarjous
puhelin
location
Pakkahuoneenkatu 16 90100, Oulu
location
Pakkahuoneenkatu 16
90100, Oulu
directions
parking