Menu

Pysäköinti

Jos tulet autolla, pysäköintivaihtoehtoja kaupungissa on!

Hotellin parkkihalli sijaitsee hotellin alapuolella. Halliin pääset pohjoisen suunnasta Isokatua pitkin, Tuomiokirkolta kohti keskustaa. (Jos ajat Isokatua etelästä päin, päädyt Kauppakeskus Valkean parkkihalliin, joka ei ole yhteistyössä hotellin kanssa mutta toki sinnekin voi auton ajaa.)

Tulosuunta meidän omaan halliin on pohjoisesta päin. Hallin virallinen osoite on Isokatu 18. Parkkihallin vieressä on Kauppakeskus Valkea. Kauppakeskuksen lasiseinä siintääkin edessäsi, kun ajat kahden ison kukkaruukun välistä Isokatua (kävelykatu sisäänajon kohdalta) pitkin –sitä kohti siis. Paikoituksen hinta on 24 €/yö. Se maksetaan hotellin vastaanottoon. Hallin korkeus on 1,9 - 2,0 metriä ja siellä on 37 paikkaa. Autopaikkoja ei voi varata ennakkoon. Halli on merkitty Arina kyltillä sekä punavalkoisella P-merkillä ja pienellä sinisellä P-merkillä (katso kuvat  ylhäällä). Parkkihallin vieressä on myös Kivisydän kallioparkin yksi hissimerkeistä -Rotuaari. Lisäksi hallin ovessa on teipattuna hotellimme nimi ja logo. Toivottavasti näillä maamerkeillä löydätte perille. Parkkihallin läheisyydessä on Frans&Camille ravintola ja Puistokahvila Makia. Hallin ulkopuolella on summeri, mistä saat yhteyden vastaanottoon oven avaamiseksi. Halli on talvisin lämmin.

Hotellin omassa parkkihallissa on sähköauton latauspiste kahdelle autolle. Tyyppi Garo LS3EV2;  2 x 3 x 16A/ 400V / Typ 2, Latausteho 16A/400V/11KW per auto. Autoilijalla tulee olla oma latauskaapeli mukana. Paikoituksesta veloitetaan normaali parkkimaksu, ja lisäksi latausmaksu 10 € S-etukorttilaisille ja Scardilaisille, muille 15 €. Varmistathan latauspaikan saatavuuden ennen tuloa hotellin vastaanotosta puh. 08-3123111.

Hallimme ollessa täynnä auton voi ajaa esimerkiksi

Pysäköintitalo Autosaareen, jonka osoite on Kauppurienkatu 24.

Hallin korkeus on 2,0 metriä. Autosaaren pysäköinnin voit maksaa suoraan Autosaareen. Pysäköintiä ei voi valitettavasti maksaa hotelliin, tai laittaa huonelaskulle.

Lisätiedot ja hinnasto:http://oulunpysakointi.fi/autosaari/

Kallioparkki Kivisydämeen, jonne pääsee sisään osoitteista: Hallituskatu 1 ja Hallituskatu 20. Pysäköintitilasta on kuusi erillistä hissiyhteyttä, joista meidän asiakkaiden kannattaa valita Rotuaarin aukio. Kulku suljettuun halliin toimii asiakkaan saamalla parkkilipulla. Suurin sallittu ajoneuvon korkeus on 2,6 m.Kivisydämen parkkimaksu maksetaan hallissa paikan päällä jälkikäteen tuntiperusteisesti. Kivisydämen parkkia ei voi siis valitettavasti maksaa hotellilla, tai laittaa huonelaskulle. Lisätietoa Kivisydämestä ja hinnasto:

https://oulunpysakointi.fi/kivisydan/

Hotellin osoite on Pakkahuoneenkatu 16.

 

puhelin
location
Pakkahuoneenkatu 16 90100, Oulu
location
Pakkahuoneenkatu 16
90100, Oulu
directions
parking