Menu

Lemmikit

Kissat, koirat, hamsterit ja hämähäkit, tervetulua meille!

Original Sokos Hotel Arinassa lemmikit ovat tervetulleita toisen kerroksen huoneisiimme. Lemmikkihuoneita meillä löytyy standard-huoneista, superior-huoneista ja lemmikit ovat myös tervetulleita toiseen junior suiteistamme.

Valittavana on rauhallisia sisäpihan huoneita tai uteliaammille löytyy huoneita kaupungin vilinään päin.  Ilmoitathan lemmikin saapumisesta jo varausvaiheessa soittamalla tai sähköpostilla. Näin osaamme varata teille sopivan lemmikkihuoneen. 

Lemmikkihuonelisä 15 € / vrk, S-Card jäsenille veloituksetta (majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla, pois lukien S-Card palkintoyöt)

 

Meiän yö­res­pa Sini on ku­to­nut kis­soil­le vä­rik­käi­tä öt­tiäi­siä leik­kei­hin.

Kis­soil­le meil­lä on myös raa­pi­mis­puu, jonka saa va­rat­tua huo­nee­seen. Koi­ra­vie­rail­le tar­jol­la on li­säk­si Best Friend - ter­ve­tu­lo­pus­su­kat, jois­ta löy­tyy mm. pu­ru­lui­ta ja kak­ka­pus­se­ja. Juo­ma­ku­pin ja pyyh­keen saa huo­nee­seen. 

 

Ho­tel­lil­ta ei tar­vit­se kä­vel­lä kau­ak­si että pää­see luon­non hel­maan. Pi­ki­saa­ren kau­nis reit­ti mu­kai­lee me­ren­ran­taa, ja sitä pit­kin pää­see luon­to­po­luil­le Hie­ta­saa­reen ja Nal­li­ka­rin ran­taan. Lähin koi­ra­puis­to si­jait­see Hu­pi­saa­ril­la, ja siel­tä löy­tyy myös kes­kus­tan kau­nein ja suu­rin puis­toa­lue Ai­no­lan puis­to.  Tääl­tä voi kur­ka­ta Oulun koi­ra­puis­toi­hin ja res­pas­ta saa mu­kaan kes­kus­tan alu­een kar­tan. 

 

Vie­rai­lun lo­puk­si, muis­tat­han jät­tää ter­vei­siä ja vink­ke­jä vie­rai­lus­ta meil­lä Ari­nas­sa lem­mi­kin kans­sa. Ho­tel­lil­ta löy­tyy lem­mik­kien vie­ras­kir­ja, jota se­lail­les­sa ei voi olla hy­myi­le­mät­tä. Mie­luus­ti myös pos­taam­me kuvia lem­mik­ki­tou­huis­ta ho­tel­lin so­meen, mi­kä­li lupa saa­daan. Kuvia vierailusta terveisineen voi laittaa meille vastaanoton sähköpostiin reception.sokoshotelarina@sok.fi

 

Huomioithan, että lemmikit tarvitsevat stressitöntä oleilua sekä riittävästi unta ja lepoa myös matkalla.

Näin varaudut lemmikkisi lomamatkaan:

  • Varaa matkaan riittävästi aikaa, jotta lemmikki voi jaloitella välillä.
  • Ota lemmikille mukaan oma peti tai peitto sekä tarvittaessa vesikuppi. Uudessa ympäristössä lemmikki saattaa hämmentyä, ja tällöin hänelle turvallisin paikka voi olla oma kori, häkki tai peti. Matelijat, jyrsijät ja linnut asuvat hotellissa aina omassa matkaterraariossaan/-häkissään.
  • Oma lelu helpottaa lemmikin oloa vieraassa ympäristössä.
  • Tutustu hotelliympäristöön yhdessä lemmikkisi kanssa.
  • Älä jätä lemmikkiäsi yksin hotellihuoneeseen pitkäksi ajaksi. Mikäli sinun on jätettävä lemmikki huoneeseen yksin, varmista ettei kaverisi pääse karkaamaan huoneesta.
  • Käytä "lemmikki huoneessa" -kylttiä hotellihuoneen oven ulkopuolella.

Hau ja miau ja tervetuloa!

puhelin
location
Pakkahuoneenkatu 16 90100, Oulu
location
Pakkahuoneenkatu 16
90100, Oulu
directions
parking