Menu

Lemmikit

Kaikki karvakaverit ovat meille tervetulleita!


Original Sokos Hotel Arinassa lemmikit ovat tervetulleita Standard-huoneisiin. Lemmikki tulee ilmoittaa varausvaiheessa. Jos teet varauksen netissä, ilmoita meille soittamalla tai sähköpostilla lemmikistä. Näin osaamme varata teille lemmikkihuoneen. 

Meillä on lemmikeille myös oma vieraskirja. Meillä on vieraillut vaikka kuinka monta karvaista ystävää ja he ovat jättäneet lemmikkien vieraskirjaan terveiset. Siellä on jo paljon ihania kuvia vieraistamme, ja toki haluamme muistoja kaikista! Kuvia tervehdyksineen voitte laittaa meille vastaanoton sähköpostiin reception.sokoshotelarina@sok.fi

 

Sokos Hotels -ketju ja Best Friend ovat luoneet koiran kanssa matkustaville mukavat olosuhteet ja ilmapiirin, joka tekee reissaamisesta entistä mutkattomampaa. Ilmoitathan hotellivarauksen yhteydessä, että mukanasi matkustaa koira. Saapuessanne hotelliin teitä odottaa tervetuliaiskassi, josta löytyy mm. puruluita, kakkapusseja sekä tietopaketti paikkakunnan lähimmistä koirapuistoista ja eläinlääkäripalveluista.


Lemmikkihuonelisä 15 € / vrk, S-Card jäsenille veloituksetta (majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla, pois lukien S-Card palkintoyöt)

Hau ja miau ja tervetuloa!

 

Lisätiedot ja varaukset: Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma–pe klo 8–20. www.sokoshotels.fi tai Original Sokos Hotel Arinan myyntipalvelusta 08 312 3111 tai sales.oulu@sokoshotels.fi

puhelin
location
Pakkahuoneenkatu 16 90100, Oulu
location
Pakkahuoneenkatu 16
90100, Oulu
directions
parking