Henkilökunta suosittelee

Parkkipaikaltamme lähtee sulan maan aikaan kuntopolku, jota voit kulkea lyhemmästi tai pidemmästi. Jos virtaa riittää, voit päästellä aina Ellun kalliolle asti. Matkaa kertyy vajaa kahdeksan kilometriä suuntaansa. Kalliolla voit nauttia eväät nuotiopaikalla tai kodassa. Kaupunki tarjoaa polttopuut, luontoäiti maisemat. Jos vähän haluat laistaa, niin autolla pääset muutaman sadan metrin päähän kodasta.

Vielä hulppeammat maisemat näet, kun hurautat hotellilta muutaman minuutin automatkan Haikolan talolle ja kapuat Toivontorniin. Sieltä voit ihastella Pielistä 85 metrin korkeudelta. Lisätietoja täältä

Jos haluat retkeillä ihan koko päivän, kannattaa hypätä autoon ja surauttaa jollekin lähialueen retkeilyalueista. Valinnanvaraa riittää: Raesärkät, Änäkäinen, Tiilikkajärven kansallispuisto, Hiidenportin kansallispuisto , Koli.

Hotellin alueella on frisbeegolf-rata ja rannasta löytyy laavu missä voi katsella kauniita Pielisen maisemia nuotion äärellä.

Suosittelemme ehdottomasti tutustumaan alueellamme sijaitsevaan ortodoksiseen tsasounaan hiljentymisen polkuineen. Tsasounan avaimen saa lainaan hotellin vastaanotosta.

Mikäli säät eivät kuitenkaan olisi suotuisat ulkoiluun, voi hotellissamme pelata mm. biljardia, haastaa itsensä iWall-peliseinän peleissä tai hikoilla monipuolisella kuntosalillamme.

Reippailun jälkeen, ennen maistuvaa illallista, Spa Bomban poreet houkuttelevat jokaisen retkeilijän nauttimaan kylpylän tunnelmasta ja palauttavasta tunteesta!

puhelin
Soita +358 10 7830 450 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Tuulentie 10 75500, Nurmes
location
Tuulentie 10
75500, Nurmes
directions
parking