Henkilökunta suosittelee

Talvipäivät ovat yhä valoisampia kevättä kohden ja niistä nauttii parhaiten ulkosalla. Hotellin edustalta lähteekin hiihtoladut lumiseen metsään. Ladut on valaistu aina Ellun kalliolle asti, jonne matkaa kertyy vajaa kahdeksan kilometriä suuntaansa. Kalliolla on nuotiopaikka ja kota sekä upeat pakkasen kuorruttamat vaaramaisemat jäätyneelle järvenselälle. 

Jos ei hiihtäminen ole se oma juttu, voi vaikkapa vuokrata lumikengät sauvoineen ja lähteä seikkailemaan talvimaisemaan. Lapsille sekä laskemisen ilosta nauttiville aikuisille suosittelemme hotellin lähistöltä löytyvää pulkkamäkeä eli Lystirinnettä, jolla saa talvipäivään vilskettä ja vauhdin hurmaa.

Hotellin rannasta läheltä Karjalaiskylää löytyy laavu, josta voi katsella kaukaisuuteen Pielisen vastarannalle ja lämmitellä nuotion loimussa. 

Suosittelemme ehdottomasti tutustumaan myöskin alueellamme sijaitsevaan ortodoksiseen tsasounaan, jonne johtaa hiljentymisen polku. Tsasounan avaimen saa lainaan hotellin vastaanotosta.

Hotellissamme voi ulkoilun vastapainoksi pelata esimerkiksi biljardia, haastaa itsensä iWall-peliseinän peleissä tai treenata kuntosalillamme. Pääaulastamme löytyy myöskin lautapelejä.

Ulkoilun jälkeen on hyvä hetki käydä rentoutumassa kylpylämme altailla tähtitaivaan alla sekä hengittää syvään saunan lämmössä. Lopulta kaiken kruunaa maittava illallinen Trattoriassa.

 

puhelin
Soita +358 10 7830 450 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Tuulentie 10 75500, Nurmes
location
Tuulentie 10
75500, Nurmes
directions
parking