Menu

Lemmikit

Kaikki lemmikkieläimet ovat lämpimästi tervetulleita Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeliin.

Lemmikkihuonelisä 15 € / vrk.

Oletpa lähdössä viikonloppumatkalle, työmatkalle tai koiranäyttelyyn, lemmikkiystävällisiin Sokos Hotelleihin koirasi on yhtä tervetullut vieras kuin sinäkin. Best Friend ja Sokos Hotels -ketju huolehtii siitä, että teidän molempien matkasta tulee helppo, onnistunut ja mukava.

Saapuessanne hotelliin koiria odottaa lemmikkityyny pediksi ja tervetuliaiskassi, josta löytyy mm. puruluita, herkkutikkuja ja kakkapusseja. Meiltä saat lainaksi vesi- tai ruokakupin vierailun ajaksi.

Jos olet S-Card-kanta-asiakas, lemmikkisi matkustaa kanssasi veloituksetta (majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla, pois lukien S-Card palkintoyöt). S-Card on henkilökohtainen työmatkustajan kanta-asiakaskortti, jonka voit tilata osoitteesta www.scard.fi.

Lemmikkihuoneita on saatavilla kaikissa huonetyypeissä. Kerrothan meille lemmikistäsi hotellivarauksen yhteydessä. Mikäli teet huonevarauksen verkkosivuiltamme, voit liittää lemmikin mukaan majoitukseesi Lisäpalvelut-kohdassa. Saman päivän varauksissa lisäpalvelun lisääminen ei ole mahdollista verkkosivuilla - ilmoitathan meille mukanasi matkustavasta karvakamusta ennakkoon soittamalla tai sähköpostilla. Näin osaamme varata teille lemmikkihuoneen.

Hotellin läheisyydestä löytyy runsaasti mukavia koiraystävällisiä lenkkeilyreittejä, mm. sataman ympäri Saksalan kautta tai pidemmälle lenkille Kaihun ympäristö harjumaastoineen. Lähimmät koirapuistot löytyvät Laajalammelta ja Pankalammelta. Lyhin reitti huoneista viheralueelle on hissillä K2-kerrokseen ja parkkihallin läpi ulos. Lemmikit ovat tervetulleita myös hotellin ravintola Frans & Michellen aulabaariin. Mainitsethan pöytävarauksen yhteydessä saapuvasi ravintolaan lemmikin kanssa.

Lisätietoja ja varaukset: vaakuna.mikkeli@sokoshotels.fi, puh. +358 10 764 2000

puhelin
Soita +358 10 764 2000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Porrassalmenkatu 9 50100, Mikkeli
location
Porrassalmenkatu 9
50100, Mikkeli
directions
parking