Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Kokous- ja juhlapalvelut

Original Sokos Hotel Vaakunassa nautit eteläsavolaisesta elämänmenosta. Meillä majoitut ajanmukaisissa huoneissa, kokoustat leppoisassa ilmapiirissä, vietät rentoa juhlaa tai lystikästä saunailtaa ystävien kesken.

Kaikissa tiloissa kokousvieraita odottaa nykyaikainen kokoustekniikka.

Isot tai vähän pienemmät juhlat

Frans & Michelle on rennon ranskalainen bistro, jonka elämänilo ja rakkaus hyvään ruokaan luovat hurmaavat puitteet erilaisiin tilaisuuksiin.

Uusittu bistromme on hyvin mukautumiskykyinen aina kynttiläillallisesta Show & Dinneriin ja lihapullabuffasta Onni Oravan aamujumppaan. Erikoisuutena on hyvän näkyvyyden saliin tarjoava esiintymislava – toimii loistavasti vaikkapa stand up –keikoilla tai palkitsemisgaalassa.

Bar 'n' Night Vaakunamme ei pelkää suuriakaan väkimääriä. Ainutlaatuinen audioreaktiivinen Magicwallimme viihdyttää vieraita, on sitten kyseessä kalvosulkeiset, kiekon MM-kisat tai Popedan keikka. Voit huolettaa kutsua kaikki yli 500 kaveriasi näihin juhliin.

Mikkeli näyttelee suurta roolia Suomen historiassa, erityisesti puhuttaessa jatkosodasta. Vuonna 1941 Päämaja vuokrasi marsalkka Mannerheimin käyttöön osan Mikkelin Klubin hallinnoimasta ravintolasalista Mikkelin torin laidalta (noin 500m hotellilta). Miehityksien aikana, lähes neljän vuoden ajan ylipäällikkö lähimpine alaisineen söi Klubilla lounaan ja päivällisen joka päivä Mikkelissä ollessaan. Nyt tiloissa toimii tilausravintola Mikkelin Klubi, joka Marskin perintöä kunnioittaen tarjoaa nautinnollisia illallisia ja myös huoneteatteri esityksiä, joissa näyttelijä Timo Närhinsalo Marskin roolissa isännöi iltaanne.

Saunaosasto kaupungin parhaalla näköalalla

Ylimmän kerroksen saunaosastolla rentoudut ja koet hyvän olon hetkiä hoitola Lagunassa ja hoito – ja kuntovalmennuspalvelu Ismo Hyvösellä. Yhteistyökumppaneihin voit tutustua www.hoitojakuntovalmennuspalvelut.net ja www.hoitola-laguna.fi Hotelliasukkaille saunat lämpiää joka päivä ja omaa saunavuoroa voit varata myyntipalvelustamme.


puhelin
location
Porrassalmenkatu 9 50100, Mikkeli
location
Porrassalmenkatu 9
50100, Mikkeli
directions
parking

Tilat ja henkilömäärät

Nimi U-pöytä Diplomaatti Teatteri Luokka Cocktail Ruokailu, buffet Ruokailu, pöytiintarjoilu Koko / m2
Auditorio 60 74
Banketti 30 50 120 100 174
Mikkeli 14 28 50 40 89
Naisvuori 10 31
Näköala 25
Sauna 1 20
Sauna 2 25
Sauna 3 15
Suur-Savo 1 20 40 30 50
Suur-Savo 2 20 16 30 20 35
Urpola 10 31