Tekemistä ja nähtävyydet Mikkelissä

 

Laskettelukeskus Tornimäki sijaitsee alle seitsemän kilometrin päässä hotellilta. Laskettelurinteet, pulkkamäki ja muut talviset palvelut käytössä tiistaista sunnuntaihin.

Viihtyisä keilahalli Keilakukko tarjoaa mukavan illanviettopaikan työ- tai kaveriporukalle tai perheen kesken keilaamisen, biljardin ja muiden pelien merkeissä.

Shoppailun ystäville suosittelemme aivan kivenheiton päässä hotellilta sijaitsevia Kauppakeskus Stellaa ja Kauppakeskus Akselia.

Ympäri vuoden palvelevassa ihastuttavassa Tertin Kartanossa vietät tunnin jos toisenkin maalaiskartanomiljöötä tutkien ja herkkukauppaa kiertäen.

Kenkäveron pappilamiljöö vain kilometrin päässä hotellilta on pullollaan historiaa, herkullisia makuja ja paikallisia tuotteita.

Mikkelin ja Saimaan alueen parhaisiin luontokohteisiin tutustut kätevästi Saimaa Geopark -sivustolta.

--------

Historiallinen Mikkeli

Mikkeli on toiminut päämajakaupunkina talvi- ja jatkosodan aikana ja Mannerheim oli tuttu näky kaupungissa. Päämajakaupungin muisto näkyy yhä kaupungin vaakunan vapaudenristissä ja Marsalkan sauvoissa. Kaupungin historiasta kiinnostuneille suosittelemme Päämajamuseota, Viestikeskus Lokkia ja Jalkaväkimuseota. Päämajamuseossa pääset tutustumaan ylipäällikön ja ylimmän sotajohdon työskentelytiloihin, Viestikeskus Lokki eli Päämajan yleisesikunnan viestikeskus löytyy läheltä Naisvuoreen louhitusta kallioluolasta. Jalkaväkimuseossa pääset tutustumaan jalkaväen historiaan 1700-luvulta saakka.

Jalkaväkimuseo avoinna ke-su klo 11-16

puhelin
Soita +358 10 764 2000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Porrassalmenkatu 9 50100, Mikkeli
location
Porrassalmenkatu 9
50100, Mikkeli
directions
parking