Henkilökunta suosittelee

Markkinointipäällikkömme Liisa suosittelee Huonepakopeliä mukavana ajanvietteenä pienelle tai hieman suuremmallekin seurueelle. Huonepakopeli löytyy Kauppakeskus Stellan alakerrasta eli sinne on vain muutaman minuutin kävelymatka hotellilta.

Lisätietoja: www.huonepakopeli.fi/mikkeli

 

Myyntipalvelumme tytöt Tiina, Sanna ja Annukka suosittelevat rentouttavaa shoppailuhetkeä Kauppakeskus Stellassa, josta löytyvät mm.Sokos, Suomalainen Kirjakauppa, H&M, Cubus, Stadium ja Marimekko. Tytöt muistuttavat vielä 10% alennuksesta, jonka hotellin asukkaat saavat Sokokselta avainkorttikoteloa näyttämällä!

Lisätietoa: www.kauppakeskusstella.fi

--------

Historiallinen Mikkeli

Mikkeli on toiminut päämajakaupunkina talvi- ja jatkosodan aikana ja Mannerheim oli tuttu näky kaupungissa. Päämajakaupungin muisto näkyy yhä kaupungin vaakunan vapaudenristissä ja Marsalkan sauvoissa. Kaupungin historiasta kiinnostuneille suosittelemme Päämajamuseota, Viestikeskus Lokkia ja Jalkaväkimuseota. Päämajamuseossa pääset tutustumaan ylipäällikön ja ylimmän sotajohdon työskentelytiloihin, Viestikeskus Lokki eli Päämajan yleisesikunnan viestikeskus löytyy läheltä Naisvuoreen louhitusta kallioluolasta. Jalkaväkimuseossa pääset tutustumaan jalkaväen historiaan 1700-luvulta saakka.

 
 
Esihistoriallinen Mikkeli
 
Tiesitkö, että 10 minuutin Jopomatkan päässä Vaakunasta sijaitsee Pursialan hiidenkirnu? Mikkelin hiidenkirnu on syntynyt noin 9000 vuotta sitten, viimeisen jääkauden loppupuolella. Hiidenkirnulla on syvyyttä 8 metriä ja se on Suomen neljänneksi suurin.
 
 
Astuvansalmen kalliomaalaukset löytyvät Ristiinasta, n. 20 minuutin ajomatkan päässä Mikkelistä. Kyseessä on esihistoriallinen kalliomaalauskokonaisuus, jossa on kuvattu hirviä, ihmisiä, veneitä sekä kämmenen ja tassujen jälkiä. Astuvansalmen maalaukset ovat Pohjois- Euroopan suurimpia, kallioista on löytynyt 65 kuvaa.
 
 
puhelin
Soita +358 10 764 2000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Porrassalmenkatu 9 50100, Mikkeli
location
Porrassalmenkatu 9
50100, Mikkeli
directions
parking