Henkilökunta suosittelee

Tiistaina 18.2. Mikkelin yliopistokeskuksen auditoriossa luennoidaan Planeettojen löytymisen historiasta.

Keskiviikkona 19.2. Mikkelin musiikkiopiston opiskelijat esiintyvät Kahvila Saundin keskiviikkoklubilla.

Keskiviikkona 19.2. Konserttitalo Mikaelissa soi 2 X 4 vuodenaikaa.

Torstaina 20.2. Mikkelin teatterissa lavalle nousee legendaarinen Pate Mustajärvi Teatterin kummitus vol 2-kiertueen merkeissä.

Torstaina 20.2. Konserttitalo Mikaelissa esiintyy maamme eturivin trumpetisteihin kuuluvan Tero Lindbergin johdolla konsertissa Rakuunasoittokunta: Kultaisen trumpetin paluu.

Perjantaina 21.2. Jalkaväkimuseossa muistellaan talvisodan 12. viikkoa museonjohtaja Markku Riittisen johdolla.

Perjantaina 21.2. Mikkelin Jukurit kohtaa Rauman Lukon Liiga-ottelussa.

Perjantaina 21.2. Mikkelin taidemuseossa avataan uusi näyttely saamelaisten asemasta suomalaisessa yhteiskunnassa. "Vuostá! Vastaan! Ja häiriköt-päämaja" näyttely on auki toukokuuhun asti.

Lauantaina 22.2. Mikaelin lavalla on rutkasti taikaa Maagikot-kiertueen saapuessa Mikkeliin. Kotimaisen illuusion ja magian kärkinimet yhteiskiertueella.

Keskiviikkona 26.2. Mikkelin teatterin keskiviikkoklubilla vietetään iltaa virolaisittain Viron 102. itsenäisyyspäivän kunniaksi.

Perjantaina 28.2. Martti Suosalon mestarillinen monologiesitys Parasta elämässä nähtävissä Mikkelin teatterin lavalla .

Sunnuntaina 1.3. vietetään Kalevankangaspäivää Saimaa Stadiumin ja Mikkelin raviradan ympäristössä. Mukava koko perheen tapahtuma, jonka ohjelmassa mm. ninjaratapomppulinna, jättipolkuautorata ja kotieläimien rapsuttelua.

 

--------

Tekemistä talvipäivään

Ski Tornimäki sijaitsee alle seitsemän kilometrin päässä hotellilta. Laskettelurinteet, pulkkamäki ja muut talviset palvelut käytössä tiistaista sunnuntaihin.

Keilakukko Mikkeli Kauppakeskus Akselin alakerrassa vain 500 metrin päässä Vaakunasta tarjoaa hauskaa tekemistä yksin, kaverin kanssa tai koko perheelle. Keilalua, biljardia ja paljon muuta mukavaa!
 

--------

Taidetta ja kulttuuria

Mikkelin Teatterin ohjelmistossa helmikuussa 2020 suosittu Rakastunut Ryti, humoristinen Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja ja sydämellinen Kraanat auki!

Mikkelin taidemuseossa 21.2. alkaen "Vuostá! Vastaan! Ja häiriköt-päämaja" näyttely saamelaisten asemasta suomalaisessa yhteiskunnassa.

--------

Historiallinen Mikkeli

Mikkeli on toiminut päämajakaupunkina talvi- ja jatkosodan aikana ja Mannerheim oli tuttu näky kaupungissa. Päämajakaupungin muisto näkyy yhä kaupungin vaakunan vapaudenristissä ja Marsalkan sauvoissa. Kaupungin historiasta kiinnostuneille suosittelemme Päämajamuseota, Viestikeskus Lokkia ja Jalkaväkimuseota. Päämajamuseossa pääset tutustumaan ylipäällikön ja ylimmän sotajohdon työskentelytiloihin, Viestikeskus Lokki eli Päämajan yleisesikunnan viestikeskus löytyy läheltä Naisvuoreen louhitusta kallioluolasta. Jalkaväkimuseossa pääset tutustumaan jalkaväen historiaan 1700-luvulta saakka.

Päämajamuseo avoinna 1.9.2019 - 30.4.2020 pe-su klo 10-17.

Jalkaväkimuseo avoinna keskiviikosta lauantaihin klo 11-16.

Viestikeskus Lokki avoinna kesällä päivittäin, muulloin tilauksesta.

puhelin
Soita +358 10 764 2000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Porrassalmenkatu 9 50100, Mikkeli
location
Porrassalmenkatu 9
50100, Mikkeli
directions
parking