Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Kokous- ja juhlapalvelut

Kokous- ja juhlapalvelut

Kokousresepti Break Sokos Hotel Levin tapaan: tujaus toimintaa, hippasen aivojumppaa, mahottomasti inspiraatiota, roppakaupalla energiaa, siivun verran iloa ja tajuttomasti asennetta!

Break Sokos Hotel Levi on korkeatasoinen, nykyaikainen ja viihtyisä vapaa-ajan hotelli, joka täyttää myös kansainväliset vaatimukset. Break Sokos Hotel Levi on Sokos Hotels ketjun pohjoisin hotelli, joka sijaitsee parhaimmalla paikalla Levin sydämessä, lähellä kaikkia palveluja ja tapahtumia. Hotellissa on 2 viihtyisää kokoustilaa 14-60 hengelle nykyaikaisilla internet-yhteyksillä sekä valoisa Ravintola Kiisa ja Coffee House kahvila/aulabaari.

Juhlatilat
Valoisa Ravintola Kiisa sopii bankettikäyttöön 30-145 henkilölle.

Vinkkejä kokoukseen ja kokouksen yhteydessä pidettäviin taukoihin:

  • Haluatko olla huipulla? Valloittakaa työkaverien kesken Levinhuippu - inspiraatiota ja energiaa - vain taivas on rajana! Opastettu tai omatoiminen patikkaretki huippupolulle.
  • Räväkämpään menoon - autoilua joko ralli- tai cartingautoilla, moottorikelkkailua, villiä menoa koiravaljakolla tai poron reessä.
  • Lapintaika- tutustuminen Samilandiin ja Levin Lapinkylään; shamaanin viesti henkimaailmasta, maahisilta ja menninkäisiltä - viisauksia menneiltä ajoilta alisenmaan eläjiltä. Päivän päätteeksi nautitaan aitoja lapin herkkuja ja koetaan unohtumattomia makuelämyksiä.
  • Kartta mukaan ja ryhmähenki koetukselle - voittoon selviää viekkaudella, viisaudella ja rohkeudella. "kaupunkisuunnistusta" Levin keskustassa - hullunhauska rastitehtävä, jossa nokkeluudella ja hulluilla ideoilla pääsee pitkälle. 

 

Pyydä tarjous
puhelin
location
Tähtitie 5 99130, Sirkka
location
Tähtitie 5
99130, Sirkka
directions
parking

Kokous- ja juhlatilat hotellissamme

Break Sokos Hotel Levi

Kelo

Hotellin suurin kokoustila Kelo sopii suurempiinkin tilaisuuksiin. Pöydät ja tuolit voidaan järjestää haluamallasi tavalla jopa 60:lle osallistujalle.

Henkilömäärä max 60

Tilan koko 85 m2

115 
Alkaen 
Katso lisää

Break Sokos Hotel Levi

Nila

Nila on sopiva pieniin neuvotteluihin saman pöydän äärellä.

Henkilömäärä max 14

Tilan koko 23 m2

90 
Alkaen 
Katso lisää

Tilat ja henkilömäärät

Nimi U-pöytä Diplomaatti Teatteri Luokka Cocktail Ruokailu, buffet Ruokailu, pöytiintarjoilu Koko / m2
Kelo 30 40 80 60 85
Nila 14 23