Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Kokous- ja juhlapalvelut

Kokous- ja juhlapalvelut

Kokousresepti Break Sokos Hotel Levin tapaan: tujaus toimintaa, hippasen aivojumppaa, mahottomasti inspiraatiota, roppakaupalla energiaa, siivun verran iloa ja tajuttomasti asennetta!

Break Sokos Hotel Levi on korkeatasoinen, nykyaikainen ja viihtyisä vapaa-ajan hotelli, joka täyttää myös kansainväliset vaatimukset. Break Sokos Hotel Levi on Sokos Hotels ketjun pohjoisin hotelli, joka sijaitsee parhaimmalla paikalla Levin sydämessä, lähellä kaikkia palveluja ja tapahtumia. Hotellissa on 2 viihtyisää kokoustilaa 14-60 hengelle nykyaikaisilla internet-yhteyksillä sekä valoisa Ravintola Kiisa ja Coffee House kahvila/aulabaari.

Juhlatilat
Valoisa Ravintola Kiisa sopii bankettikäyttöön 30-145 henkilölle.

Vinkkejä kokoukseen ja kokouksen yhteydessä pidettäviin taukoihin:

  • Haluatko olla huipulla? Valloittakaa työkaverien kesken Levinhuippu - inspiraatiota ja energiaa - vain taivas on rajana! Opastettu tai omatoiminen patikkaretki huippupolulle.
  • Räväkämpään menoon - autoilua joko ralli- tai cartingautoilla, moottorikelkkailua, villiä menoa koiravaljakolla tai poron reessä.
  • Lapintaika- tutustuminen Samilandiin ja Levin Lapinkylään; shamaanin viesti henkimaailmasta, maahisilta ja menninkäisiltä - viisauksia menneiltä ajoilta alisenmaan eläjiltä. Päivän päätteeksi nautitaan aitoja lapin herkkuja ja koetaan unohtumattomia makuelämyksiä.
  • Kartta mukaan ja ryhmähenki koetukselle - voittoon selviää viekkaudella, viisaudella ja rohkeudella. "kaupunkisuunnistusta" Levin keskustassa - hullunhauska rastitehtävä, jossa nokkeluudella ja hulluilla ideoilla pääsee pitkälle. 

 

Pyydä tarjous
puhelin
location
Tähtitie 5 99130, Sirkka
location
Tähtitie 5
99130, Sirkka
directions
parking

Kokous- ja juhlatilat hotellissamme

Break Sokos Hotel Levi

Kelo

Hotellin suurin kokoustila Kelo sopii suurempiinkin tilaisuuksiin. Pöydät ja tuolit voidaan järjestää haluamallasi tavalla jopa 60:lle osallistujalle.

Henkilömäärä max 60

Tilan koko 85 m2

115 €
Alkaen / 1-4 tuntia
Katso lisää

Break Sokos Hotel Levi

Nila

Nila on sopiva pieniin neuvotteluihin saman pöydän äärellä.

Henkilömäärä max 14

Tilan koko 23 m2

90 €
Alkaen / 1-4 tuntia
Katso lisää

Tilat ja henkilömäärät

Nimi U-pöytä Diplomaatti Teatteri Luokka Cocktail Ruokailu, buffet Ruokailu, pöytiintarjoilu Koko / m2
Kelo 30 40 80 60 85
Nila 14 23