Henkilökunta suosittelee

Tervetuloa Lappeenrantaan - meistä on moneksi!

Shoppaile
Hotelli sijaitsee kauppakeskus IsoKristiinassa, keskellä trendikästä liikekeskusta! Hotellin aulasta pujahdat helposti kauppakeskuskäytävälle ja takaisin. Ostoskasseja ei tarvitse siis kauaa kantaa mukanaan jos haluaa ne viedä välillä huoneeseen. Shoppailumahdollisuudet ovat erinomaiset: on kodintavaraa, vaatetta, kosmetiikkaa, kenkiä, lelukauppaa, partioaittaa ja vaikka mitä! Lisäksi tarjolla on hyvinvointipalveluita, kahviloita, baareja ja ruokaravintoloita.

Hemmottele itseäsi tai rakastasi
Suosittelemme kaikille erityistä hemmottelua kaipaaville samassa kauppakeskuksessa sijaitsevaa Emotion-kauneushoitolaa. Rentoudut vaivatta ja nopeasti, koska matkahan on lyhyt. Oletko jo kokeillut esimerkiksi intialaista päänhierontaa?

Saunaan ja virkistymään
Lappeen saunaosasto on kuin pieni kylpylä. Suosittelemme, että varaat kunnolla aikaa saunomiselle. Iso uima-allas piristää v ja lapset ne siitä vasta nauttivatkin! Myllysaari sijaitsee kauniin kaupunginlahtemme kainalossa. Myllysaaressa toimii yleinen uima-ranta  ja rantasauna. Talviaikaan rohkeimmat päsevät pulahtamaan myös avantoon. Katso aukioloajat täältä.
 
Kulttuuria
Eloisaan satamaan, historialliselle linnoitukselle ja virkistävään Myllysaareen on lyhyt kävelymatka hotellilta. Kulttuurinnälkään Linnoituksen alue on ainutkertainen. Suomen vanhin ortodoksinen kirkko sijaitsee kauniilla linnoituksen kukkulalla. Kahvila Majurska ja sen yhteydessä toimiva Tyyki-puoti ovat elämys käsityöläistaidonnäytteineen. Kehruuhuoneella tapahtuu ja moninaiset kulttuuritapahtumat kannattaa tsekata. Museokävijöille Lappeenrannassa on nähtävää monelle päivälle: Linnoituksesta löytyvät Etelä-Karjalan museo, Etelä-Karjalan Taidemuseo sekä kesäaikaan Ratsuväkimuseo. Kesällä voi poiketa myös kanavan suulla olevaan Saimaan kanavan museoon tai vaikkapa automatkan päässä (23 km) olevaan Kotkanimeen; Presidentti P. E. Svinhufvudin kotimuseoon. Kaupungistamme löytyy myös Karjalan ilmailumuseo, Wolkoffin talomuseo, sekä tilauksesta avattava Etelä-Karjalan Lotta-museo. Opastukset (myös draamallisia opastuksia) museoihin voit tiedustella sähköpostitse: hannu.a.heikkinen@lappeenranta.fi.

Elämyksellistä visiittiä toivottaa Lappeen henkilökunta!

puhelin
Soita 010 762 1000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Brahenkatu 1 53100, Lappeenranta
location
Brahenkatu 1
53100, Lappeenranta
directions
parking