Menu

Tekemistä ja nähtävyydet Lappeenrannassa

 
Shoppailua ja hemmottelua
Hotellimme sijaitsee keskellä trendikästä liikekeskusta! Hotellin aulasta pujahdat helposti kauppakeskuskäytävälle ja takaisin - ostoskasseja ei tarvitse siis kauaa kantaa mukanaan jos haluaa ne viedä välillä huoneeseen. Hyvä olo-hoitolassa nautit intialaisesta päänhieronnasta ja ostosten lomassa piipahdat helposti kupilliselle kuumaa tai lasilliselle kuplivaa! Lappeenrannan kaupunginteatteri ja Finnkino Strand sijaitsevat myös saman katon alla kauppakeskus IsoKristiinassa.  
 
Saunaan ja virkistymään
Lappeen saunaosasto on kuin pieni kylpylä. Suosittelemme, että varaat kunnolla aikaa saunomiselle. Iso uima-allas piristää väsyneen matkamiehen ja lapsethan ne siitä vasta nauttivatkin! Myllysaari sijaitsee kauniin kaupunginlahtemme kainalossa. Myllysaaressa toimii yleinen uima-ranta ja rantasauna ja talviaikaan pääset pulahtamaan avantoonkin.
 
Kulttuuria ja hyvää kahvia
Kulttuurinnälkään Linnoituksen alue on ainutkertainen: Suomen vanhin ortodoksinen kirkko sijaitsee kauniilla linnoituksen kukkulalla. Kahvila Majurska ja sen yhteydessä toimiva Tyyki-puoti ovat elämys kahvilatuotteineen ja käsityöläistaidonnäytteineen. Museokävijöille talviaikaan saatavilla on Etelä-Karjalan museo ja Etelä-Karjalan Taidemuseo ja tilauksesta avattava Etelä-Karjalan lotta-museo. Uusin koko perheen käyntikohde linnoituksessa on toiminnallinen luonto- ja tiedekeskus Saimaarium.  

Sataman kärjestä Satamatie 6:sta löytyy Paahtimo Lehmus Roastery sekä kahvila ja tehtaanmyymälä. Kotiinviemiseksi suosittelemmekin kahvia, jolle on annettu jokin Lappeenrannan kaupunginosaa kuvaava nimi, kuten "Pusupuisto".
 

Hotellin väki toivottaa sinut tervetulleeksi Lappeenrantaan!

puhelin
Soita 010 762 1000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Brahenkatu 1 53100, Lappeenranta
location
Brahenkatu 1
53100, Lappeenranta
directions
parking