Tekemistä ja nähtävyydet Lappeenrannassa

Tässäpä pari vinkkiä, mihin Lappeenrannassa kannattaa kesäretkellään tutustua. 

Kulttuuria ja kansankulttuuria löydät eloisasta satamastamme ja historiallisesta Linnoituksesta: Etelä-Karjalan Museo, Lappeenrannan Taidemuseo, Ratsuväkimuseo, Suomen vanhin ortodoksinen kirkko, Kulttuuri- ja tapahtumakeskus Kehruuhuone (pistäydy lounaalla), Kahvila Majurska ja alueen pienet puodit ovat elämys etenkin ensikertalaiselle!

Saimaa houkuttelee äärelleen ja rannasta löytyy monia ajanviettopaikkoja. Kuntoile Rantaraitilla, nauti sataman palveluista tai lähde risteilylle! Kauttamme saatavissa risteilylippuja Ms Camillalle. 

Pyöräillen lomalla
Meillä on ainutlaatuiset pyöräilyreitit Saimaan äärellä. Hotelli lainaa omia pyöriään muutaman tunnin pyrähdyksiin. Tutustu  laajemmin pyöräilymahdollisuuksiin sivuillamme kohdassa Ajankohtaista: "Lappeenrannan ja Saimaan kesä pyöräillen!" 
 

Tuoksuvaa kahvia ja höyryäviä vetyjä...
Et voi kertoa käyneesi Lappeenrannassa, jos et maista vetyä tai atomia. Satama-Sanni ja monet muut vetykioskit myyvät tätä paikallista herkkuamme, eli täytettyjä lihapiirakoita. Sataman kärjestä Satamatie 6:sta löytyy Paahtimo Lehmus Roastery sekä kahvila ja tehtaanmyymälä. Kotiinviemiseksi suosittelmme kahvia, jolle on annettu jokin Lappeenrannan kaupunginosaa kuvaava nimi, kuten "Pusupuisto".

 

Illalla saunaan....

Saunaosastomme on kuin pieni kylpylä. Suosittelemme, että Lappeenrannassa varaat joka tapauksessa kunnolla aikaa saunomiselle. Iso uima-allas piristää ja altaan luona on viihtyisää istuskelutilaa, jossa voi nauttia vaikka kylmät saunajuomat hitaasti nautiskellen. Erilliset miesten ja naisten saunat lämpiävät meillä yhteä aikaa, joten koko perhe pääsee saunomaan meillä yhdessä. Saunalautta on elämys, joka kannattaa myös joskus kokeilla. Saimaan Palju Events vuokraa erittäin viihtyisää saunalauttaa Lappeenrannna satamassa.  

Elämyksellisiä hetkiä Lappeenrannassa - toivomme, että viihdyt niin hyvin, että tulet pian uudelleen!

puhelin
Soita 010 762 1000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Brahenkatu 1 53100, Lappeenranta
location
Brahenkatu 1
53100, Lappeenranta
directions
parking