Henkilökunta suosittelee

Hotellin väki toivottaa sinut tervetulleeksi iloiseen Lappeenrantaan!

Shoppaile
Hotellimme sijaitsee kauppakeskus IsoKristiinassa, keskellä trendikästä liikekeskusta! Hotellin aulasta pujahdat helposti kauppakeskuskäytävälle ja takaisin - ostoskasseja ei tarvitse siis kauaa kantaa mukanaan jos haluaa ne viedä välillä huoneeseen. Shoppailumahdollisuudet ovat erinomaiset. On kodintavaraa, vaatetta, kosmetiikkaa, kenkiä, lelukauppaa... Lisäksi tarjolla on hyvinvointipalveluita, kahviloita, baareja ja ruokaravintoloita. Niistä on hyvä valita kuhunkin tilanteeseen sopiva. Eloisaan satamaan, historialliselle linnoitukselle ja virkistävään Myllysaareen on lyhyt kävelymatka hotellilta.

Hemmottele itseäsi tai rakastasi
Suosittelemme kaikille erityistä hemmottelua kaipaaville samassa kauppakeskuksessa sijaitsevaa Emotion-kauneushoitolaa. Rentoudut vaivatta ja nopeasti, koska matkahan on lyhyt. Oletko jo kokeillut esimerkiksi intialaista päänhierontaa?

Saunaan ja virkistymään
Lappeen saunaosasto on kuin pieni kylpylä. Suosittelemme, että varaat kunnolla aikaa saunomiselle. Iso uima-allas piristää väsyneen matkamiehen ja lapset ne siitä vasta nauttivatkin! Myllysaari sijaitsee kauniin kaupunginlahtemme kainalossa. Myllysaaressa toimii yleinen uima-ranta  ja rantasauna. Talviaikaan päsee pulahtamaan avantoon. Katso aukioloajat täältä.
 
Kulttuuria
Kulttuurinnälkään Linnoituksen alue on ainutkertainen. Suomen vanhin ortodoksinen kirkko sijaitsee kauniilla linnoituksen kukkulalla. Kahvila Majurska ja sen yhteydessä toimiva Tyyki-puoti ovat elämys kahvilatuotteineen ja käsityöläistaidonnäytteineen. Kehruuhuoneen monet kulttuuritapahtumat ovat vailla vertaa. Museokävijöille Lappeenrannassa on nähtävää monelle päivälle:  Etelä-Karjalan museo, Etelä-Karjalan Taidemuseo sekä kesäaikaan Lappeenrannan automuseo sekä kanavan suulla oleva Saimaan kanavan museo. Kaupungistamme löytyy myös Karjalan ilmailumuseo, Wolkoffin talomuseo, sekä tilauksesta avattava Etelä-Karjalan lotta-museo. Opastukset (myös draamallisia opastuksia) museoihin voit tiedustella sähköpostitse: hannu.a.heikkinen@lappeenranta.fi.

Elämyksellistä visiittiä toivottaa Lappeen henkilökunta!

puhelin
Soita +358 10 762 1000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Brahenkatu 1 53100, Lappeenranta
location
Brahenkatu 1
53100, Lappeenranta
directions
parking