Menu

Tekemistä ja nähtävyydet Lappeenrannassa

Tässä muutama vinkki, mihin Lappeenrannassa kannattaa kesäretkellään tutustua: 
 

Saimaa ja satama 
Saimaa houkuttelee äärelleen ja rannasta löytyy monia viihtyisiä ajanviettopaikkoja. Nauti sataman palveluista tai lähde risteilylle! Kauttamme saatavissa risteilylippuja Ms Camillalle.


Tuoksuvaa kahvia ja höyryäviä vetyjä...
Et voi kertoa käyneesi Lappeenrannassa, jos et maista vetyä tai atomia. Satama-Sanni ja monet muut vetykioskit myyvät tätä paikallista herkkuamme, eli täytettyjä lihapiirakoita.

Sataman kärjestä Satamatie 6:sta löytyy Paahtimo Lehmus Roastery, tehtaanmyymälä sekä omintakeinen kahvila Satamatie 6. Kotiinviemiseksi suosittelmme kahvia, jolle on annettu jokin Lappeenrannan kaupunginosaa kuvaava nimi, kuten "Pusupuisto".

Kaupungin parhaat pizzat
Kaupungin parhaat pizzat nautit ainutlaatuisessa miljöössä Linnoituksessamme; hurmaavassa Valli-ravintolassa. Viinilasillinen lehmuksen varjossa ja herkullinen vastapaistettu pizza, linnun liverrys ja mukulakivikadulta kuuluvat kesän äänet vievät sinut tunnelmaan, jossa aikakin pysähtyy - hetkeksi. 

Kulttuuria ja kansankulttuuria löydät eloisasta satamastamme ja historiallisesta Linnoituksesta: Etelä-Karjalan Museo, Lappeenrannan Taidemuseo, Ratsuväkimuseo, Suomen vanhin ortodoksinen kirkko, Kulttuuri- ja tapahtumakeskus Kehruuhuone (pistäydy lounaalla), Kahvila Majurska ja alueen pienet puodit ovat elämys etenkin ensikertalaiselle!

Pyöräillen lomalla
Täälläpä on myös ainutlaatuiset pyöräilyreitit Saimaan äärellä. Hotelli lainaa omia pyöriään muutaman tunnin pyrähdyksiin. Tutustu laajemmin pyöräilymahdollisuuksiin sivuillamme kohdassa Ajankohtaista: "Lappeenrannan ja Saimaan kesä pyöräillen!" 
 

Illalla saunaan....
Iso uima-allas piristää ja altaan luona on viihtyisää istuskelutilaa, jossa voit nauttia kylmät saunajuomat hitaasti nautiskellen. Erilliset miesten ja naisten saunat lämpiävät meillä yhtä aikaa. Saunalautta on elämys, joka kannattaa myös joskus kokeilla. Saimaan Palju Events vuokraa viihtyisää saunalauttaa Lappeenrannan satamassa.  


Las Palmasiin vai Lamppuun
Jos illalla on vielä paukkuja jäljellä, suosittelemme Las Palmasia, kaupungin monipuolisinta Karaokeravintolaa lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta. "Koko kansan sulatusuuni" Ravintola Lamppu - sekin lyhyen kävelymatkan päässä hotelliltamme viihdyttää kaikenikäistä kansaa ja heillä on usein myös live-esiintyjiä! Vahva suosittelumme. 
 

Biketaxi "Kesän positiivisin ilmiö"
Jos jalat ovat päivän päätteeksi väsyneet, suosittelemme kesän positiivisintä ilmiötä Biketaxia. Ilma virtaa ja matka taittuu mukavasti ja ekologisesti - aina hotellile asti! 
 

Rennon elämyksellisiä hetkiä Lappeenrannassa Sinulle! Toivomme, että viihdyt niin hyvin, että tulet pian uudelleen!

puhelin
Soita 010 762 1000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Brahenkatu 1 53100, Lappeenranta
location
Brahenkatu 1
53100, Lappeenranta
directions
parking