Menu

Tekemistä ja nähtävyydet Lappeenrannassa

 

Kulttuuria ja kansankulttuuria löydät eloisasta satamastamme ja historiallisesta Linnoituksesta: Etelä-Karjalan Museo, Lappeenrannan Taidemuseo, Ratsuväkimuseo, Suomen vanhin ortodoksinen kirkko, Kulttuuri- ja tapahtumakeskus Kehruuhuone (pistäydy lounaalla), Kahvila Majurska ja alueen pienet puodit ovat elämys etenkin ensikertalaiselle!

Saimaa houkuttelee äärelleen ja rannasta löytyy monia ajanviettopaikkoja. Kuntoile Rantaraitilla, nauti sataman palveluista tai lähde risteilylle! Kauttamme saatavissa risteilylippuja Ms Camillalle. 

Uusi trendi - pyöräily
Meillä on ainutlaatuiset pyöräilyreitit Saimaan äärellä. Hotelli lainaa omia pyöriään muutaman tunnin pyrähdyksiin. Tutustu  laajemmin pyöräilymahdollisuuksiin sivuillamme kohdassa Ajankohtaista: "Lappeenrannan ja Saimaan kesä pyöräillen!" 
 

Tuoksuvaa kahvia ja höyryäviä vetyjä...
Et voi kertoa käyneesi Lappeenrannassa, jos et maista vetyä tai atomia. Satama-Sanni ja monet muut vetykioskit myyvät tätä paikallista herkkuamme, eli täytettyjä lihapiirakoita. Sataman kärjestä Satamatie 6:sta löytyy Paahtimo Lehmus Roastery sekä kahvila ja tehtaanmyymälä. Kotiinviemiseksi suosittelmme kahvia, jolle on annettu jokin Lappeenrannan kaupunginosaa kuvaava nimi, kuten "Pusupuisto".

Hemmotteluun suosittelemme samassa kauppakeskuksessa sijaitsevaa Emotion-kauneushoitolaa. Rentoudut vaivatta ja nopeasti, koska matkahan hoitolaan on lyhyt ja matkan varrella voit nauttia vaikka kahvin tai lasillisen kuohuvaa!

Illalla saunaan....
Saunaosastomme on kuin pieni kylpylä. Suosittelemme, että Lappeenrannassa varaat joka tapauksessa kunnolla aikaa saunomiselle. Iso uima-allas piristää ja lapset siitä vasta nauttivatkin! Jos olet tulossa vähän isommalla porukalla Lappeenrantaan, esim polttarit tms. tapahtuma mielessä, suosittelemme kontaktoimaan Saimaan Palju & Aktiviteetti. Heidän upea saunalautta on ihan ykkösjuttu! 

Elämyksellisiä hetkiä Lappeenrannassa - toivomme, että viihdyt niin hyvin, että tulet pian uudelleen!

puhelin
Soita 010 762 1000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Brahenkatu 1 53100, Lappeenranta
location
Brahenkatu 1
53100, Lappeenranta
directions
parking