Henkilökunta suosittelee

Sopivasti kulttuuria löydät eloisasta satamastamme ja historiallisesta Linnoituksesta. Kulttuurinnälkään Linnoituksen alue on ainutkertainen: Suomen vanhin ortodoksinen kirkko, Kulttuuri- ja tapahtumakeskus Kehruuhuone, Kahvila Majurska ja alueen pienet puodit ovat elämys etenkin ensikertalaiselle!

Museokävijöille Lappeenrannassa on nähtävää monelle päivälle: Linnoituksesta löytyvät Etelä-Karjalan museo, Etelä-Karjalan Taidemuseo sekä kesäaikaan Ratsuväkimuseo. Kesällä voit poiketa myös kanavan suulla olevaan Saimaan kanavan museoon ja lyhyehkön automatkan päässä (23 km) sijaitsee hurmaava Kotkanimi; Presidentti P. E. Svinhufvudin kotimuseo.

Tuoksuvaa kahvia ja höyryäviä vetyjä...
Et voi kertoa käyneesi Lappeenrannassa, jos et maista paikallista herkkuamme vetyä tai atomia. Sataman Sanni ja monet muut vetykioskit myyvät tätä ainutlaatuista pikaruokaa, eli täytettyjä lihapiirakoita. Sataman kärjestä Satamatie 6:sta löytyy Paahtimo Lehmus Roastery sekä  kahvila ja tehtaanmyymälä. Kotiinviemiseksi suosittelmme kahvia, jolle on annettu jokin Lappeenrannan kaupunginosaa kuvaava nimi. 

Hemmotteluun suosittelemme samassa kauppakeskuksessa sijaitsevaa Emotion-kauneushoitolaa. Rentoudut vaivatta ja nopeasti, koska matkahan hoitolaan on lyhyt ja matkan varrella voit nauttia vaikka kahvin tai lasillisen kuohuvaa!

Illalla saunaan....
Saunaosastomme on kuin pieni kylpylä. Suosittelemme, että Lappeenrannassa varaat joka tapauksessa kunnolla aikaa saunomiselle. Iso uima-allas piristää ja lapset siitä vasta nauttivatkin! Jos olet tulossa vähän isommalla porukalla Lappeenrantaan, esim polttarit tms. tapahtuma mielessä, yhteistyökumppanimme Saimaan Palju ja heidän upea Saunalautta on ihan ykkösjuttu! Yksittäiselle rantasaunasta haaveilevalle suosittelemme lähellä sijaitsevaa Myllysaaren yleistä rantasaunaa.
 

Elämyksellisiä hetkiä Lappeenrannassa - toivomme, että viihdyt niin hyvin, että tulet pian uudelleen!

puhelin
Soita 010 762 1000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Brahenkatu 1 53100, Lappeenranta
location
Brahenkatu 1
53100, Lappeenranta
directions
parking