Menu

Lemmikit

Lemmikkihuonelisä 15 €/vrk.

Oletpa lähdössä viikonloppumatkalle, työmatkalle lemmikkiystävällisiin Sokos Hotelleihin lemmikkisi on yhtä tervetullut vieras kuin sinäkin.

Saapuessanne hotelliin teitä odottaa tervetuliaiskassi, josta löytyy koiravieraillemme mm. puruluita, kakkapusseja sekä tietopaketti paikkakunnan lähimmistä koirapuistoista ja eläinlääkäripalveluista. Best Friend ja Sokos Hotels -ketju huolehtii siitä, että teidän molempien matkasta tulee helppo, onnistunut ja mukava. Kissavieraitamme odottaa myös mukava kissamainen tervetuliaislahja.

Jos olet S-Card-kanta-asiakas, saat lemmikkisi majoituksen veloituksetta (majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla, pois lukien S-Card palkintoyöt). S-Card on henkilökohtainen työmatkustajan kanta-asiakaskortti, jonka voit ostaa käyttöösi suoraan hotellimme vastaanotosta tai tilata osoitteesta www.scard.fi.


Ilmoitathan meille hotellivarauksen yhteydessä, että mukanasi matkustaa lemmikki. Mikäli teette huonevarauksen netissä, otattehan suoraan yhteyttä hotelliimme soittamalla +358 10 7629 500. Koirien ja kissojen lisäksi myös muut lemmikkieläimet ovat lämpimästi tervetulleita Sokos Hotelleihin.

puhelin
Soita +358 10 7629 500 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Minna Canthin katu 16 70100, Kuopio
location
Minna Canthin katu 16
70100, Kuopio
directions
parking