Tekemistä ja nähtävyydet Kuopiossa

Olet lämpimästi tervetullut vieraaksemme Kuopioon, hyvän elämän pääkaupunkiin, jossa onnellisuus tulee aaltoina!

Suosittelemme lämpimästi kokemaan hetken tai päiväretken onnellisuuden huipulle Puijon torniin, savolaisen taivaan ja tuhansien järvien lumoavaan maisemaan. Hotellivieraanamme saat edullisemmat liput hotellimme vastaanotosta.

Kallaveden rannalla, Bellanpuistossa vietät kauniin kesäpäivän yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Bellanpuiston kesäkeidas koostuu citygolfista, Padel-kentästä, kesäterassista ja leppoisesta järvimaisemasta. Liput citygolfkierrokselle hotellivieraanamme saat edullisempaan hintaan vastaanotostamme.

Kun haluat päästä seikkailemaan järvelle rantaa kauemmaksi tai maastopyörällä metsien valloitukseen, kulje Kuopion Seikkailukeskuksen kautta tai keskuksen ammattioppaan kanssa. Kuopion Seikkailukeskuksen vuokrauspiste löytyy aivan Kuopion Sataman rannasta, vain viiden minuutin matkan päästä hotelliltamme. Suosittelemme lämpimästi ennakkovarausta niin välineiden vuokrausten kuin muidenkin ohjelmapalveluiden osalta.

Metsään kun haluat mennä nyt, Kuopion ja koko Savon alueen parhaat retkeilykohteet löytyvät  tämän linkin takaa.

 

Kulttuuria ja elämyksiä moneen makuun

VB-valokuvakeskuksen Idyllisessä puutalossa, hotellimme naapurissa valokuvaaja Victor Barsokevitschin (1863-1933) vanhassa ateljeessa vuodesta 1987 toiminut Suomen ensimmäinen alueellinen valokuvakeskus esittelee suomalaista ja kansainvälistä valokuvaa. 2020 kesän huippunäyttely esittelee Meeri Koutaniemen luomia teoksia.

Kuopion taidemuseossa  on kuvataiteen historia ja nykyhetki, tämän päivän ja tulevaisuuden ihmisille.

Kuopion korttelimuseossa  voit tutustua vanhanajan elämään ja Minna Canthin salonkiin yhdentoista vanhan puutalon miljöössä.

Kuopion Musiikkikeskus kuuluu Suomen konsertti- ja kongressikeskusten eliittiin. Talo on myös maakunnan musiikkielämän sydän – Kuopion kaupunginorkesterin lisäksi talossa toimii kolme taidealan oppilaitosta.

Kuopion kaupunginteatteri

Warppi virtuaalimaailmassa pääset virtuaalitodellisuuden monipuoliseen maailmaan – edes taivas ei ole rajana! Warppi käy niin lapsille, nuorille, aikuisille kuin vanhuksillekin, sekä yksin, että yhdessä koettavaksi elämykseksi.

Laajasti tietoa Kuopion harrasteista ja tapahtumista löydät myös klikkaamalla tästä.

Tässä vain pieni pala Kuopion harrastusmahdollisuuksista, joten ole hyvä ja kysy meidän poikki Puikkarin vastaanoton väeltä lisää!

 

 

 

puhelin
Soita +358 10 7629 500 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Minna Canthin katu 16 70100, Kuopio
location
Minna Canthin katu 16
70100, Kuopio
directions
parking