Menu

Nähtävyydet ja tekemistä Kuopiossa

Olet lämpimästi tervetullut vieraaksemme Kuopioon, hyvän elämän pääkaupunkiin, jossa onnellisuus tulee aaltoina!
 
Suosittelemme lämpimästi kokemaan hetken tai päiväretken onnellisuuden huipulle Puijon torniin, savolaisen taivaan ja tuhansien järvien lumoavaan maisemaan. Hotellivieraanamme saat edullisemmat liput hotellimme vastaanotosta.
 
Metsään kun haluat mennä nyt, Kuopion ja koko Savon alueen parhaat retkeilykohteet löytyvät  tämän linkin » takaa.
 
Hotelliltamme vain noin viiden minuutin kävelymatkan päästä löydät Mualiman navan eli Kuopion torin. Kaupunkimme sydämessä, mualiman navalla sijaitsee Kuopion idyllinen kohtaamispaikka, Kauppahalli. Halli on sijainnut nykyisellä paikallaan jo yli sadan vuoden ajan, vuodesta 1902 asti. Lupsakkaassa savolaistunnelmassa voit shoppailla mm. paikallisia tuotteita kuten kalakukkoa. Hotellivieraanamme saat etua Kuopion Sokokselle, joten kurkkaathan avainkorttikoteloosi majoituksen yhteydessä.
 
Kulttuuria ja elämyksiä moneen makuun
 
VB-valokuvakeskuksen Idyllisessä puutalossa, hotellimme naapurissa valokuvaaja Victor Barsokevitschin (1863-1933) vanhassa ateljeessa vuodesta 1987 toiminut Suomen ensimmäinen alueellinen valokuvakeskus esittelee suomalaista ja kansainvälistä valokuvaa.
 
Kuopion taidemuseossa on kuvataiteen historia ja nykyhetki, tämän päivän ja tulevaisuuden ihmisille.
 
Kuopion korttelimuseossa voit tutustua vanhanajan elämään ja Minna Canthin salonkiin yhdentoista vanhan puutalon miljöössä.
 
Kuopion Musiikkikeskus kuuluu Suomen konsertti- ja kongressikeskusten eliittiin. Talo on myös maakunnan musiikkielämän sydän – Kuopion kaupunginorkesterin lisäksi talossa toimii kolme taidealan oppilaitosta.
 
 
Warppi virtuaalimaailmassa pääset virtuaalitodellisuuden monipuoliseen maailmaan – edes taivas ei ole rajana! Warppi käy niin lapsille, nuorille, aikuisille kuin vanhuksillekin, sekä yksin, että yhdessä koettavaksi elämykseksi.
 
Laajasti tietoa Kuopion harrasteista ja tapahtumista löydät myös klikkaamalla tästä »
 
Tässä vain pieni pala Kuopion harrastusmahdollisuuksista, joten ole hyvä ja kysy meidän poikki Puikkarin vastaanoton väeltä lisää!
puhelin
Soita +358 10 7629 500 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Minna Canthin katu 16 70100, Kuopio
location
Minna Canthin katu 16
70100, Kuopio
directions
parking