Tekemistä ja nähtävyydet Kuopiossa

Meidän Tatu rakastaa Kuopion metsien vehreyttä ja hiljaisuutta. Puijolla on mahtavat reitistöt patikointiin niin perheen pienten kuin isompien vauhtiin. Puijon maastojen lisäksi Tatu lenkkeilee Kallaveden äärellä, Väinölänniemellä. Kuopion liikunta- ja ulkoilupaikoista löydät lisää myös täältä. Tatu suosittelee Sinulle käyntiä Puijon tornissa, josta aukeaa näkymä kappaleeseen kauneinta maailmaa, eli Savoa.

Kulttuuri-Kirstimme kutsuu Sinut tutustumaan kaupunkimme konserttien sydämeen eli Kuopion Musiikkikeskukseen sekä Suomen teatterimaailman helmeen Kuopion kaupunginteatteriin. Yksi Kuopion helmistä on ehdottomasti VB-valokuvakeskus, joka sijaitsee hotellimme viereisellä kadulla, kauniissa puutalokorttelissa. VB-valokuvakeskukselle lipun ostat edullisemmin hotellimme vastaanotosta. Kuopion korttelimuseo aivan nurkan takana hotellistamme on myös ehdottomasti käymisen arvoinen.

Meidän kokouksien ja tapahtumien isäntä Veijo lähtee talvisin raikkaalle hiihto- tai luistelulenkille kuvankauniin Kallaveden jäälle. Veijo suosittelee myös ympärivuotista matkailukeskusta Tahkoa yhdeksi käyntikohteeksi. Tahko sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä Kuopiosta ja tarjoaa jokaiselle jotakin; muun muassa laskettelua, moottorikelkkailua, jääkartingia, vaeltamista, melomista ja uimista.

Hauska tapa viettää aikaa perheen/ kaveriporukan tai rentoutua kollegojen kanssa on käydä pelaamassa kierros modernia citygolfia kauniissa Kallaveden äärellä Siikarannassa sijaitsevassa Bellanpuistossa. Bellanpuisto jälleen avoinna kesäkuussa 2020.

Virtuaalimaailma Warppi Kuopion keskustassa puolestaan tarjoaa kolmiulotteisia virtuaalielämyksiä aina virtuaalilemmikin kanssa leikkimisestä ufojen kanssa taistelemiseen ja maapallon ympäri lentämiseen.

Ostoksille ja tuliaisiin parhaat paikat löytyvät heti torin laidalta. Kuopion Kauppahalli on helmi, joka on täynnä odottamattomia kohtaamisia. Älä kävele onnesi ohi, sillä hotellimme avainkorttikotelossa on Sinulle shoppailuun etua Kuopion Sokokselle sekä NINA ja HENRIin. Myös 15 minuutin matkan päässä hotellilta etelään sijaitsee noin 90 liikkeen kauppakeskus Matkus, josta löytyy tekemistä ja ostoksia perheen jokaiselle.

Kuopiolainen Kalakukko-legenda Hanna Partanen leipoo parhaat lämpöiset tuliaiset kotiin, joita on myynnissä sekä mualiman navalla eli torilla sekä suoraan leipomossa Kasarmikadulla. Kalakukon kätevästi voit myös tilata ennakkoon hotellimme vastaanotosta!

Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme ja kysythän lisää vinkkejä Kuopioon henkilökunnaltamme!

#minultasinulle #sydämellisestisuomalainen

puhelin
Soita +358 10 7629 500 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Minna Canthin katu 16 70100, Kuopio
location
Minna Canthin katu 16
70100, Kuopio
directions
parking