Henkilökunta suosittelee

Meidän Elina, jonka saimme lahjana Keski-Suomesta, rakastaa Kuopion metsien vehreyttä ja hiljaisuutta. Puijolla on mahtavat reitistöt patikointiin niin perheen pienten kuin isompien vauhtiin. Puijon maastojen lisäksi Elina lenkkeilee Kallaveden äärellä, Väinölänniemellä. Kuopion liikunta- ja ulkoilupaikoista löydät lisää myös täältä. Elina suosittelee Sinulle käyntiä Puijon tornissa, josta aukeaa näkymä kappaleeseen kauneinta maailmaa eli Savoa.

Kulttuuri-Kirstimme kutsuu Sinut tutustumaan kaupunkimme konserttien sydämeen eli Kuopion Musiikkikeskukseen sekä Suomen teatterimaailman helmeen Kuopion kaupunginteatteriin. Yksi Kuopion helmistä on ehdottomasti VB-valokuvakeskus, joka sijaitsee hotellimme viereisellä kadulla, kauniissa puutalokorttelissa. VB-valokuvakeskukselle lipun ostat edullisemmin hotellimme vastaanotosta.

Meidän kokouksien ja tapahtumien isäntä Veijo suosittelee talvisaikaan hyppäämään luistimille  kauniin Kallaveden päälle. Parhaat Kuopion luistelureitit lähtevät aivan hotellimme vierestä, Kuopion Matkustajasatamasta . Kesällä Veijo samaisesta satamasta hyppää sisävesilaivojen kyytiin nauttien sinertävästä Kallaveden laineiden liplatuksesta.

Ostoksille ja tuliaisiin parhaat paikat löytyvät heti torin laidalta. Kuopion Kauppahalli on helmi, joka on täynnä odottamattomia kohtaamisia. Älä kävele onnesi ohi, sillä hotellimme avainkorttikotelossa on Sinulle shoppailuun etua Kuopion Sokokselle sekä NINA ja HENRIin. Kesäisin Pikku Pietarin torikuja tarjoaa runsaan tuote­valikoiman yksilöllisiä lahja- ja käyttö­esineitä.

Kuopiolainen Kalakukko-legenda Hanna Partanen leipoo parhaat lämpöiset tuliaiset kotiin, joita on myynnissä sekä mualiman navalla eli torilla sekä suoraan leipomossa Kasarmikadulla. Kalakukon kätevästi voit myös tilata ennakkoon hotellimme vastaanotosta!

Lämpimästi tervetulloo vieraaksemme ja kysythän lisää vinkkejä Kuopioon henkilökunnaltamme!

#minultasinulle #sydämellisestisuomalainen

puhelin
Soita +358 10 7629 500 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Minna Canthin katu 16 70100, Kuopio
location
Minna Canthin katu 16
70100, Kuopio
directions
parking