Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola

Hotellit kartalla

Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola

Vallitsevasta tilanteesta johtuen sopeutamme toimintaamme. Tilanne Sokos Hotelleissa muuttuu jatkuvasti. Ajantasalla olevan tiedon löydät täältä »

Avaamme Original Sokos Hotel Vaakunan jälleen 5.6.2020!

---

Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola uudistuu 2020-2021!
 
Hotelli palvelee läpi uudistushankkeen, vaikkakin paikoin rajoitetulla kapasiteetilla. Uudistushankkeen ensimmäisessä vaiheessa remontti käsittää taloteknisten töiden lisäksi 55 hotellihuonetta, hotellin vastaanoton sekä Frans & Rose -ravintolan. Hotellilla olevat ravintolat ovat suljettu toukokuun 2020 puoleen väliin asti.
 
Remontoimalla hotellihuoneet yksi siipi kerrallaan pystymme minimoimaan remontista aiheutuneet haitat.
 
Katutasossa sijaitsevat ravintolat tulevat yhdistymään yhdeksi kokonaisuudeksi ja niistä on esteetön näkymä hotellin aulatiloihin. Uudistuksen ajan ravintola on suljettu ja hotellin majoittujille järjestetään aamiainen hotellin muissa tiloissa.
 
Hotellihuoneiden uudistuksessa on käytetty alueellista inspiraatiota ja teemat kunnioittavat Pohjoista- Kymenlaaksoa monipuolisesti. Teemoiksi valikoituivat: Pentik, Repovesi sekä Tykkimäki.
 
Tääl myö sinuu jo ootetaa, uudistuvassa Vaakunassa!
Kouvolan Vaakunan huone- ja ravintolauudistukset 2019 - 2021 Näytä enemmän
Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Kouvolassa kaupunki ja maaseutu elävät rinnatusten. Alueen läpi mutkitteleva Kymijoki palvelee niin asukkaita kuin matkailijoita. Kouvolassa ei ole Karibian turkooseja vesiä, Alppien lumihuippuja tai Monacon jet set -elämää. Sen sijaan täällä on Suomen uljaimmat retkeily- ja kiipeilymaastot, maamme rennoin huvipuisto ja Pohjoismaiden merkittävin Arboretum.