Henkilökuntamme suosittelee

Tutustu Kotkan puistoihin

Kotkan kaupunki on onnistunut vuosien kuluessa luomaan itsestään puistokaupungin. Kaupungin monet puistot sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellistamme, joten suosittelemme puistokierrosta kaupungissamme. Aivan hotellimme vierestä löytyy Sibeliuksenpuisto, jonka keskiöstä löytyy näyttävä suihkulähde, joka etenkin kesällä pääsee oikeuksiinsa. Monesti palkittu Sapokan vesipuisto on ehdottomasti tutustumisen arvoinen käyntikohde vesiputouksineen ja erilaisten kukkaistutusten vuoksi. Kaupungin niemen kärjestä löytyy myös Katariinan Meripuisto, jossa voi helposti viettää koko päivän erilaisten aktiviteettien parissa. Alueelta löytyy lentopallokenttä, frisbee-koreja, virikkeellisiä leikkipuistoja ja useampi piknik-pöytä grilleineen. Puistoihin on myös kätevä tutustua pyöräillen, vastaanotostamme voi vuokrata jopon lisämaksusta vierailun aikana. Kysy lisää paikan päällä hotellissamme, niin henkilökuntamme opastaa mielellään enemmän.

Shoppaile

Kauppakeskus Pasaatin voi nähdä osasta hotellihuoneidemme ikkunoista, joten matka sinne ei siis ole pitkä. Pasaatista löytyy noin 80 erilaista liikettä liittyen muotiin ja kauneuteen. Ostosten lomassa voi pysähtyä kauppakeskukseen kahville, syömään tai käydä vaikka kauppakeskuksen edustalla olevalla torilla nauttimassa perinteisiä kotkalaisia herkkuja eli possoja.

Merikeskus Vellamo

Merikeskus Vellamo on nähtävyys itsessään ulkomuotonsa vuoksi, mutta sen seinien sisältä löytyy kulttuurin ja historian ystäville Suomen merimuseo, Kymenlaakson museo sekä paljon erilaisia näyttelyitä. Nähtävää ja koettavaa riittää kaikenikäisille, ja museopäivän aikana ruokailukin onnistuu Vellamon sisällä ravintola Laakongissa. Vellamoon voi kätevästi ostaa liput suoraan vastaanotostamme majoittumisen aikana. Merikeskus Vellamo sijaitsee Kotkan kantasatamassa, noin kilometrin päässä hotellistamme.

Maretarium

Maretariumiin kannattaa suunnata, jos kotimaiset kalat kiinnostavat. Luonnonmukaisessa akvaariossa voi nähdä yli 60 kala- sekä pieneläinlajia. Kesäisin on mahdollista nähdä, kuinka sukeltaja ruokkii Itämeren kalat päivittäin klo 15.00. Kotkan Sapokassa sijaitsevassa Maretariumissa akvaarion lisäksi palvelee matkamuistomyymälä sekä kahvila. Vastaanotossamme myydään lippuja myös Maretariumiin ympäri vuoden hotellimme asukkaille.

puhelin
Soita +358107839100 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Keskuskatu 21 48100, Kotka
location
Keskuskatu 21
48100, Kotka
directions
parking