Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Kokous- ja juhlapalvelut

Kokous kahdelle tai syntymäpäivät sadalle, meillä onnistuu.

Break Sokos Hotel Kolin upeissa kansallismaisemissa onnistuvat niin pienet palaverit, kuin suuret seminaaritkin. Hotellistamme löytyy erilliset tilat 2-50 henkilön tapahtumille ja yhdisteltyinä tiloihin mahtuu jopa 100 henkeä. Viereisen luontokeskuksen auditorio on myös käytössämme, tilaan mahtuu yli 200 henkeä.

Intiimi ja inspiroiva ympäristö tarjoaa keskittymisrauhaa, karjalaista sekä skandinaavista ruokaa ja luoviin taukoihin erilaisia aktiviteetteja. Kolin ainutlaatuinen ympäristö tarjoaa kokouspäivääsi oheisohjelmaa vauhdikkaasta hauskanpidosta rentouttavaan iltaan Koli Relax Spa hemmottelu- ja maisemakylpylässä.

Meillä on tanssittu useita häitä, juhlittu päivänsankareita ja biletetty kokouspäivän päätteeksi. Meillä myös joogataan ja nautitaan luonnosta, sekä hoidetaan itseä Uumen-tapahtumien monipuolisen tarjonnan avulla. Tilamme ovat siis muunneltavissa monipuolisesti ja yhteistyössä kanssanne teemme teille unohtumattoman tilaisuuden.   

Myyntipalvelustamme saatte räätälöidyn tarjouksen ryhmänne tarpeiden mukaan niin majoituksesta, kokouspalveluista, ruokailuista kuin aktiviteeteistakin.

Kokouspalvelut

Hotellissamme on 3 viihtyisää, monipuolista ja yhdisteltävissä olevaa kokoustilaa. Kaikkien kokoustilojemme varustuksista löytyy kiinteä datatykki ja valkokangas, äänentoisto, fläppitaulu, yleiset kokousvälineet ja toiveenne mukaan myös kannettava tietokone. Tekniikkamme avulla kuva saadaan näkymään kaikkiin tiloihin yhtäaikaisesti. Ja vaikka tilat tulvivat luonnonvaloa, ne ovat myös pimennysverhoilla pimennettävissä. Langaton verkkoyhteys on saatavilla koko talossamme. Hotellimme kokoustilojen yhteydestä löytyy kahvitorimme, mihin katamme valitsemanne taukotarjoilut tilaisuuteenne.

Hotellin tilojen lisäksi pihapiirissämme sijaitsevasta Luontokeskus Ukosta löytyy 203-paikkainen auditorio Vaarasali, mikä on varattavissa kauttamme tilaisuuttanne varten. Myös Ukosta löytyy langaton verkko, yleiset kokousvälineet, äänentoisto ja datatykki.

Kolin ainutlaatuinen ympäristö tarjoaa inspiraatiota kokouspäivääsi, energisyyttä väliaikoihin ja rentoutusta iltaan vaikkapa Koli Relax Spa hemmottelu- ja maisemakylpylällä ja on meillä alakerrassa Hiekkapakka-baarikin siihen toisenlaiseen rentoutumiseen. Maisemaikkunoilla varustettu Grill it! ravintolamme tarjoilee maittavaa ruokaa päivän joka hetkeen.

Kokouspäivä alkaa parhaiten hyvin syöneenä, monipuolisella kokousaamiaisellamme potkaisette päivän käyntiin maittavasti. Valmiiksi rakennetuista kokouspaketeista voitte valita tilaisuuteenne sopivan kokonaisuuden, toki myyntipalvelumme kanssa voitte räätälöidä paketin ryhmäsi tarpeiden mukaan. Aattele sie ni myö tehhään.

 

Juhla- ja tapahtumapalvelut

Ainutlaatuinen päivä tarvitsee ainutlaatuiset puitteet. Isoilla maisemaikkunoilla varustettu Grill it! ravintolamme tarjoaa upeat puitteet monenlaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Alasalimme mahdollistaa tilaisuuden jopa 100 henkilölle ja se on rajattavissa näköesteen antavilla verhoilla omaksi tilaksi. Suurempien seurueiden ollessa kyseessä, voidaan ylätasanne ottaa kattaukseen mukaan, jolloin henkilömäärä nousee yli 150: n. Myös kokoustilamme sopivat juhlakäyttöön, tilasta riippuen vieraita saadaan lisättyä aina yli 200 hlön tilaisuuksiin asti. Ravintolastamme löytyy äänentoisto, kapula- ja headset mikrofonit sekä myös flyygeli, mikäli seurueestanne löytyy innokas soittaja. Meillä on mm. juhlistettu häitä ja syntymäpäiviä, vietetty karonkkaa, kestitty Presidenttiä seminaarin illallisilla, kokoonnuttu sukukokoukseen, ristitty lapsia ja muisteltu vainajia. Maisemaikkunoista avautuva näkymä Pieliselle antaa huikean lisän juhlille, oli vuodenaika mikä hyvänsä. Vieressä olevat huiput, Ukko-, Akka- ja Paha-Koli, antavat unohtumattoman lisän juhlahetkeen ja Akka-Kolin juurella sijaitsevassa Hiljaisuuden temppelissä ovatkin monet vuosien varrella toisilleen lupautuneet. Tykkylumiset ikihongat ja auringossa välkehtivä Pielinen antavat upean taustan juhlakuville ja alkumaljan nostaminen Uhrihalkeaman kalliolla on varmasti ainutlaatuinen kokemus kaikille.

Vuosien kokemuksemme tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisessä takaa sen, että Sinä voit keskittyä juhlimaan, me huolehdimme järjestelyistä. Myyntipalvelumme kanssa yhteistyössä voitte valita tilaisuuteenne sopivat ruoka- ja juomatarjoilut, sekä mahdolliset ohjelmapalvelut.Koli Relax Spa - hemmottelu- ja maisemakylpylä

Raukea aamun aloitus tai rentouttava päätös päivälle. Uniikki Koli Relax Spa on Tulikiven ja Lumenen kanssa yhteistyössä luotu rentoutumispaikka olitpa liikenteessä yksin, kaksin tai seurueen kanssa. Erilaisia altaita ja saunatunnelmia tarjoava kylpylämme sijaitsee pohjakerroksessamme ja niin ikkunoista, kun ulkopaljuistakin aukeaa upea maisema Pieliselle ja kansallispuistoon.  Suosittelemme kokeilemaan myös Kolin Kuohua, elämyssuihkua parhaasta päästä! Juomatarjoilut kylpylään onnistuu helposti viereisestä Hiekkapakka-baaristamme. Maisemakylpylän voitte myös varata ryhmällenne vain omaan käyttöön.

Varaukset ja tiedustelut

Break Sokos Hotel Kolin myyntipalvelu
puh. 020 1234 662, ma-pe klo 8-18
sales.karelia@sokoshotels.fi

Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin:
Lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min
Matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min


 

Tutustu ja varaa verkossa
puhelin
Soita +358 20 1234 662 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Ylä-Kolintie 39 83960, Koli
location
Ylä-Kolintie 39
83960, Koli
directions
parking

Tutustu ja varaa verkossa

Voit tutustua tämän hotellin tiloihin verkossa ja tehdä varauksen helposti ja nopeasti.

Tutustu ja varaa verkossa

Tilat ja henkilömäärät

Nimi U-pöytä Diplomaatti Tuolirivi Luokka Cocktail Ruokailu, buffet Ruokailu, pöytiintarjoilu Koko / m2
Auditorio 203 203 279m2
Kinolainen 18 16 30 28 30 45
Mustarintanen 16 20 60 46 60
Panu 22 20 50 44 58