Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Hotellit Lieksa – 2 hotellia

Hotellit kartalla

Break Sokos Hotel Koli Kylä

Reipasta menoa, Kolin kylätunnelmia, retkipolkujen maisemia. Tervetuloa Kolin kylähotelliin, kansallispuiston portille ja kylän keskipisteeseen! Kodikas hotellimme on aktiivisen liikkujan ja iloisen seikkailijan lämminhenkinen tukikohta.

Kolin kansallispuisto on Suomen suosituimpia matkailukohteita. Eikä ihme. Alue tarjoilee monimuotoisen luonnon, Pielisen laineet, runsaasti aktiviteetteja ja Kolin huippujen huikeat kansallismaisemat. Tätä et voi kokea missään muualla!

Pihalta puistoon

Kansallispuiston retkeilyreitit alkavat heti hotellimme pihasta. Pielisen rantaan ja Kolin huipuillekin on lyhyt matka. Ladulle, polulle, järvelle, avantoon, vaaroille – luontoaktiviteetit eivät Kolilla lopu kesken! Retkeilyvälineitä voit vuokrata talostamme ja lasketteluvälineitä Ukko-Kolin rinteiltä. Millainen fiilis, sellainen puuha!

Vaelluspolkujen tunnelmat jatkuvat kylähotellissa inspiroivalla tavalla, luonnonmukaisia materiaaleja ja maanläheisiä värisävyjä hyödyntäen. Huonekerroksissa voit kokea kansallispuiston neljä vuodenaikaa kevään aamusumuisista kuusimetsistä Kolin tykkylumisille huipuille.

Ruokaravintolamme Ravintola Tervaskanto sekä kahvilakeidas Puronmutka tarjoilevat rehtiä retkievästä. Pienten vieraidemme leikit jatkuvat aulan leikkitilassa, kiipeilyseinällä ja huoneiden puolapuissa. Lomatunnelman kruunaa ullakkokerroksen viihtyisä saunaosasto. 

Tervetuloa Kolin elämänmakuisen kyläelämän keskelle, paikkaan, josta kansallispuisto alkaa!

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat
Koli Relax Spa huoltoviikko 29.10.-3.11. Näytä enemmän
Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Koli on ympärivuotinen monipuolinen matkailukeskus, joka sijaitsee 75 kilometriä Joensuusta pohjoiseen. Kolin kansallispuisto on jylhien vaarojen tyyssija ja yksi Suomen tunnetuimista kansallismaisemista. Laaja polku- ja latuverkosto sekä monipuoliset palvelut tekevät Kolista ihanteellisen kohteen niin päiväretkeilijälle kuin vaeltajalle.