Menu

Mikkeli kokoustilat

Mikkeli kokoustilat

Kokoustilat Mikkeli

Original Sokos Hotel Vaakunassa nautit eteläsavolaisesta elämänmenosta. Meillä majoitut ajanmukaisissa huoneissa, kokoustat leppoisassa ilmapiirissä, vietät rentoa juhlaa tai lystikästä saunailtaa ystävien kesken. Viihtyisiä kokoustiloja on useita ja ne palvelevat 10-110 heniklöä. Kaikissa tiloissa kokousvieraita odottaa iloinen kokousisäntä/-emäntä ja nykyaikainen kokoustekniikka.
Räätälöimme sinulle toiveittesi mukaisen kokouksen tai juhlat Mikkelissä. Olipa kyseessä pieni tai suuri tilaisuus, löydämme sinulle varmasti sopivan tilan ja palvelut. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua ammattitaidolla niin suunnitteluvaiheessa kuin toteutuksessa ja kokouksen aikana. Saat apua sopivan tilan löytämisessä, tarjoiluehdotuksissa sekä teknisissä haasteissa. Itseasiassa ihan missä vaan tilaisuuteesi liittyvässä asiassa.

Tutustu kokoushotellimme tiloihin, varaa verkosta tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme!
 

Suurin osa kokoustiloista on varattavissa kätevästi ja nopeasti Tilat verkosta -palvelustamme.

Sivustolla voit tutustua myös muihin tiloihin, joita voit varata joko soittamalla, tai täyttämällä sähköisen tarjouspyyntölomakkeen. Nämä tilat saat näkyviin valitsemalla "Myös tilat joita ei voi varata verkossa". 
 

Kokoustilat Mikkeli:

 

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä myyntipalveluumme.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään, joten olethan meihin rohkeasti yhteydessä!

Kokousvaraukset Mikkeli: Myyntipalvelu puh. 010 764 2000sales.suur-savo@sok.fi

Kokoussarjat, min 2 paikkakuntaa: Sokos Hotels Myyntipalvelu puh. 0300 870 000, ma-pe klo 9-16, kokoussarjat@sok.fi

Puheluiden hinnat »

 

Tervetuloa kokoukseen Mikkeliin!