Menu

Lasten kanssa Kokkolassa

Vastaanoton kirjakärrystä voi napata pelejä ja kirjoja hotellihuoneeseen. Kesällä meiltä voi lainata potkulautoja, matkarattaita ja talvella pulkkaa. Vastaanotosta löytyy junarata ja heinäkuussa yksi kokoustiloistamme muuttuu isoksi leikkihuoneeksi. Itse Onni Orava viihtyy heinäkuussa Kaarlessa ja hänet löytää usein aamiaiselta tai lasten leikkihuoneesta.

Ravintoloissamme ei ole myöskään unohdettu perheen pienimpiä vaan heille kokit ovat loihtineet omat lasten suosikkiherkut.

Uintikeskus Vesiveijarista tykkäävät kaikki ja kesäksi suosittelemme retkeä Tankarin majakkasaarelle.

Kivoja puistoja löytyy ympäri kaupunkia. Meripuisto on kesäisin nuorison yksi lempipaikoista. Meripuisotosta löytyy mm. minigolf-rata, frisbeegolf, beach volley -kenttä ja lasten leikkipuisto. Brita Marian puisto on opetuksellinen puisto, joka tarjoaa liikuntamahdollisuuksia kaiken ikäisille. Puistosta löytyy mm. 500 metrin pituinen luistelurata, elektroninen liikuntapeli ja grillipaikka. Puiston yhteydessä on skeittipuisto ja pumptrack-rata.

Eläinten ystävien kannattaa suunnatta Toivosen Eläinpuistoon. Eläinpuistossa pääsee ihastelemaan maaseudun eläimiä perinteisessä ympäristössään.

Kokkolasta löytyy myös liikunta- ja leikkipaikkoja, joissa viihtyy vuodenajasta ja säästä riippumatta. Touhutalo on koko perheen seikkailu- ja pelimaailma, josta kaiken ikäiset lapset ja aikuiset löytävät monenlaista hauskaa ja aktiivista tekemistä, esimerkiksi kiipeily- ja seikkailulabyrinttejä, liukumäkiä ja pomppulinnoja.

Merenrantakaupunkina uimarantoja löytyy useita. Myös luontopolkuja suosittelemme lämpimästi, ja niitä löytyy monen pituisia läheltä ja vähän kauempaa. Kerromme vastaanotossa mielellämme lisää.

Kurkkaa lisää kivaa tekemistä visitkokkola.fi

puhelin
Soita 0207808920 hinnat Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min, matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min
location
Kauppatori 4 67100, Kokkola
location
Kauppatori 4
67100, Kokkola
directions
parking