Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Hotellit Jyväskylä – 2 hotellia

Hotellit kartalla

Original Sokos Hotel Alexandra

Hotellissa on alkanut uudistus 11.9.2023, joka kestää kevääseen 2024 saakka. Tästä johtuen asiakassaunat, osa pysäköintipaikoista ja lasten leikkihuone ovat toistaiseksi pois käytöstä. Lähimmät sähköauton latauspisteet löytyvät tällä hetkellä P-Sokokselta (Vapaudenkatu 55).

 

Sydämellinen kaupunkihotelli täynnä elämää

 

Sydämellisesti tervetuloa Original Sokos Hotel Alexandraan! Anna kuulujen pyöröoviemme imaista sinut sisään vieraanvaraiseen ja lämpimään tunnelmaamme. Huoneet ovat rauhallisia ja aamiaisella saat aistia paikallisia makuja, kun värikäs tarjoilumme herättelee sinua uuteen aamuun. Raikas smoothie, vastakeitetty ohrapuuro ja lämmin leipä hellivät vatsaa – vehreä viherseinä mieltä.

Kolme ravintolaamme hemmottelevat herkuttelijoiden vatsoja ja kokoustilat yllättävät monipuolisuudellaan. Meillä on kaikkea, mitä tarvitset.

Ovesta ulos astuessasi olet keskellä eläväistä Jyväskylän elämänmenoa. Matkakeskus löytyy lyhyen kävelymatkan päästä, kaupunginteatteri Kirkkopuiston laidalta ja vilkas kävelykatu nurkan takaa. Piipahda putiikeissa, pistäydy kahviloissa ja osallistu kulttuuritapahtumiin! Kysy lisää kaupunkivinkkejä ja löydä yliopistokaupungin parhaat paikat arkkitehtimuseosta rallireiteille: pätevimmät paikallisoppaat löydät vastaanotostamme.

Original Alexandra on viihtyisä ja kodikas levähdyspaikka keskellä vilkasta kaupunkia. Huolehdimme sinusta kiireettömästi – oli kyse sitten kaupunkivinkeistä tai kuulumisten vaihdosta. Keskisuomalainen vieraanvaraisuus on meille ihan sydämenasia. 

Tervetuloa Alexandran välittömään tunnelmaan!

Original Sokos Hotel Alexandra uudistuu! Näytä enemmän
Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Solo Sokos Hotel Paviljonki - mieleenpainuva hotellielämys

Hotelli Paviljonki on yhdistelmä tyylikkäitä tiloja, kaunista järvimaisemaa ja huolehtivaa palvelua.

Meillä sinua hemmotellaan! Suomalaisten suunnittelijoiden kädenjälki näkyy avarissa huoneissa ja hotellimme aulassa. Muhkeat vuoteet tarjoavat ihanan rentouttavat yöunet. Kattokerroksen modernilla salilla kuntoillaan ja treenin jälkeen lämmitellään näköalasaunan lauteilla. Ravintola Trattoria Aukio vie italialaiseen tunnelmaan risottoineen ja viineineen. Aamut alkavat meillä kiireettömästi. Tunnelmallisessa aamiaissalissa tuoksuu vastakeitetty kahvi ja kokkiemme tuoreet leipomukset. Laadukkaat leikkeleet, luomupuurot, hedelmät ja lähitilan mansikkamehu saavat ansaitsemansa esillepanon. Hyvää huomenta!

Olemme unelmapaikalla, Jyväsjärven äärellä ja ison tapahtumakeskuksen vierellä. Keskeisen sijaintimme ansiosta pujahdat rantaraitille ulkoilemaan, pääset kuivin jaloin tapahtumakeskukseen ja ehdit viidessä minuutissa keskustan tunnelmaan. Matkakeskus on ihan vieressä sekin. Paviljonki on mieleenpainuva hotellielämys, useasti laadustaan ja palvelustaan palkittu. Palvelu onkin intohimomme. Meillä työskentelee ainutlaatuinen joukko ihmisiä, jotka rakastavat työtään. Lämpimästi tervetuloa Solo Sokos Hotel Paviljonkiin hemmoteltavaksi!

Hotellilla on sekä Green Key- että Sustainable Travel Finland -merkit tunnustuksena kestävän matkailun ja ympäristön eteen tehdystä työstä. Saamamme Sauna from Finland -merkki tarkoittaa laadukasta suomalaista saunaelämystä.

 

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Tapahtumarikas ja nuorekas Jyväskylä on reilun 133 000 asukkaan kaupunki ja yksi Suomen veto-voimaisimmista alueista. Tiivis kaupunkikeskusta ja elävä maaseutu muodostavat houkuttelevan kokonaisuuden. Jyväskylän seutu on risteyskohdassa keskellä Suomea – kaikista ilmansuunnista matka tänne sujuu joutuisasti niin maantietä pitkin, rautateitse kuin lentämälläkin.