Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Hotellit Jyväskylä – 2 hotellia

Hotellit kartalla

Original Sokos Hotel Alexandra

Kaupunkihotelli täynnä elämää

Sydämellisesti tervetuloa raikkaasti uudistuneeseen Original Sokos Hotel Alexandraan! Anna kuulujen pyöröoviemme imaista sinut sisään vieraanvaraiseen ja lämpimään tunnelmaamme. Huoneet ovat rauhallisia ja aamiainen värikäs. Kolme ravintolaamme hemmottelevat herkuttelijoiden vatsoja ja kokoustilat yllättävät monipuolisuudellaan.

Ovesta ulos astuessasi olet keskellä eläväistä elämänmenoa. Matkakeskus löytyy lyhyen kävelymatkan päästä, kaupunginteatteri Kirkkopuiston laidalta ja vilkas kävelykatu nurkan takaa. Piipahda putiikeissa, pistäydy kahviloissa ja osallistu kulttuuritapahtumiin! Kysy lisää kaupunkivinkkejä ja löydä yliopistokaupungin parhaat paikat arkkitehtimuseosta rallireiteille: pätevimmät paikallisoppaat löydät vastaanotostamme.

Jyväskylä asuu Alexandrassa

Jyväskylä näkyy ja tuntuu paikallisen puusepän meille valmistamissa pöydissä ja kaapeissa. Keskisuomalaisen luonnon kauneus kaikuu hotellihuoneiden rauhallisissa värimaailmoissa ja lämpimissä puupinnoissa. Uniikki Petäjävesi-huoneemme esittelee eri tavoin samannimistä kirkkoa, joka on puurakentamisen mestariteos ja yksi Unescon maailmanperintökohteista.

Aamiaisella saat aistia paikallisia makuja, kun värikäs tarjoilumme herättelee sinua uuteen aamuun. Raikas smoothie, vastakeitetty ohrapuuro ja lämmin leipä hellivät vatsaa – vehreä viherseinä mieltä.

Haudutettua naurista, lihakaapin pihviä vai ranskalaistyylisen bistron herkkuannoksia? Lasi kuplivaa tai kuppi kahvia? Tervetuloa herkuttelemaan kolmen ravintolan koplaamme!

Sydämellisesti sinun

Original Alexandra on viihtyisä ja kodikas levähdyspaikka keskellä vilkasta kaupunkia. Huolehdimme sinusta kiireettömästi – oli kyse sitten kaupunkivinkeistä tai kuulumisten vaihdosta. Keskisuomalainen vieraanvaraisuus on meille ihan sydämenasia. Tervetuloa Alexandran välittömään tunnelmaan!

 

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Tapahtumarikas ja nuorekas Jyväskylä on reilun 133 000 asukkaan kaupunki ja yksi Suomen veto-voimaisimmista alueista. Tiivis kaupunkikeskusta ja elävä maaseutu muodostavat houkuttelevan kokonaisuuden. Jyväskylän seutu on risteyskohdassa keskellä Suomea – kaikista ilmansuunnista matka tänne sujuu joutuisasti niin maantietä pitkin, rautateitse kuin lentämälläkin.