Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Hotellit Jyväskylä – 2 hotellia

Hotellit kartalla
Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Solo Sokos Hotel Paviljonki - mieleenpainuva hotellielämys

Hotelli Paviljonki on yhdistelmä tyylikkäitä tiloja, kaunista järvimaisemaa ja huolehtivaa palvelua.

Meillä sinua hemmotellaan! Suomalaisten suunnittelijoiden kädenjälki näkyy avarissa huoneissa ja hotellimme aulassa. Muhkeat vuoteet tarjoavat ihanan rentouttavat yöunet. Kattokerroksen modernilla salilla kuntoillaan ja treenin jälkeen lämmitellään näköalasaunan lauteilla. Ravintola Trattoria Aukio vie italialaiseen tunnelmaan risottoineen ja viineineen. Aamut alkavat meillä kiireettömästi. Tunnelmallisessa aamiaissalissa tuoksuu vastakeitetty kahvi ja kokkiemme tuoreet leipomukset. Laadukkaat leikkeleet, luomupuurot, hedelmät ja lähitilan mansikkamehu saavat ansaitsemansa esillepanon. Hyvää huomenta!

Olemme unelmapaikalla, Jyväsjärven äärellä ja ison tapahtumakeskuksen vierellä. Keskeisen sijaintimme ansiosta pujahdat rantaraitille ulkoilemaan, pääset kuivin jaloin tapahtumakeskukseen ja ehdit viidessä minuutissa keskustan tunnelmaan. Matkakeskus on ihan vieressä sekin. Paviljonki on mieleenpainuva hotellielämys, useasti laadustaan ja palvelustaan palkittu. Palvelu onkin intohimomme. Meillä työskentelee ainutlaatuinen joukko ihmisiä, jotka rakastavat työtään. Lämpimästi tervetuloa Solo Sokos Hotel Paviljonkiin hemmoteltavaksi!

Hotellilla on sekä Green Key- että Sustainable Travel Finland -merkit tunnustuksena kestävän matkailun ja ympäristön eteen tehdystä työstä. Saamamme Sauna from Finland -merkki tarkoittaa laadukasta suomalaista saunaelämystä.

 

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Tapahtumarikas ja nuorekas Jyväskylä on reilun 133 000 asukkaan kaupunki ja yksi Suomen veto-voimaisimmista alueista. Tiivis kaupunkikeskusta ja elävä maaseutu muodostavat houkuttelevan kokonaisuuden. Jyväskylän seutu on risteyskohdassa keskellä Suomea – kaikista ilmansuunnista matka tänne sujuu joutuisasti niin maantietä pitkin, rautateitse kuin lentämälläkin.