Hotellit Jyväskylä

Hotellit Jyväskylä

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Jyvääskylä - tekemistä ja tapaahtumia

Jyvääskylä on nuorekas ja dynaaminen kaupunki, jossa järjestetään vuosittain yli 5000 isompaa ja pienempää tapahtumaa. Alvar Aallon jalanjäljissä kulkeva kaupunki tarjoaa sinulle luontoelämyksiä keskellä kaupunkia, ajatuksia herättävää kulttuuria sekä kutsuu virkistävään liikkeeseen, joka jättää jäljen – jokaiseen omanlaisensa.

tutustu jyvääskylään

Jyväskylä

Tapahtumarikas ja nuorekas Jyväskylä on reilun 133 000 asukkaan kaupunki ja yksi Suomen veto-voimaisimmista alueista. Tiivis kaupunkikeskusta ja elävä maaseutu muodostavat houkuttelevan kokonaisuuden. Jyväskylän seutu on risteyskohdassa keskellä Suomea – kaikista ilmansuunnista matka tänne sujuu joutuisasti niin maantietä pitkin, rautateitse kuin lentämälläkin.

Hotellit Jyväskylä

Hannikaisenkatu 35
40100 Jyväskylä
+358201234642
Alexandra.Jyvaskyla@sokoshotels.fi
Lutakonaukio 10
40100 Jyväskylä
+358 20 1234 645
Paviljonki.Jyvaskyla@sokoshotels.fi
Kaikki hotellit
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Hotellit

Jyväskylä

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Intohimolla palveleva, yksilöllinen Solo Sokos Hotel Paviljonki

Solo Sokos Hotel Paviljonki Jyväskylän keskustassa on toiminut vasta muutaman vuoden, mutta on jo saavuttanut hienon maineen niin Suomessa kuin maamme rajojen ulkopuolellakin. Asiakkaiden omiin kokemuksiin perustuvissa kilpailuissa ja vertailuissa Solo Sokos Hotel Paviljonki on saanut lukuisia palkintoja, muun muassa World Luxury Hotel Awards –kilpailussa sekä Trip Advisor Travellers Choice –arvioinneissa. Vieraamme ympäri maailmaa ovat ihastuneet välittömään, mieleenpainuvaan ja omaleimaiseen Solo Sokos Hotel Paviljongin henkeen. Ainutlaatuisen palvelukulttuurin on luonut upea henkilökuntamme: kohtaamme jokaisen vieraamme yksilöllisesti huomioiden. Meitä yhdistää aito halu palvella asiakkaita intohimoisesti, päivästä toiseen yhä paremmin. Solo Sokos Hotel Paviljongissa haluamme tehdä vierailustasi ikimuistoisen. Hengähdä hetkeksi huomaamme ja anna meidän hurmata sinut unohtumattomalla palvelullamme.

Hyvää oloa ja elämyksiä kaikille aisteille

Meille Solo Sokos Hotel Paviljongissa on tärkeää, että voit hyvin ja saat vierailusi aikana uusia elämyksiä. Uuteen päivään on hienoa lähteä levollisien unien ja nautinnollisen aamiaisen jälkeen. Hotellimme 9. kerroksen kuntosalilla ja saunaosastolla virkistyt ja rentoudut, upeaa keskisuomalaista järvimaisemaa ihaillen. Jyväskylän parhaille, luonnonläheisille lenkkeilyreiteille pääset ulko-oveltamme. Kulinaristisia nautintoja tarjoaa puolestaan Solo Sokos Hotel Paviljongin ravintola Trattoria Aukio, jossa rakkaus italialaiseen ruokaan ja viiniin tarjoillaan ammattitaidolla ja ylpeydellä. Henkilökohtainen huolenpito ja parhaat Italian keittiöiden herkut tuovat sinut nauttimaan tunnelmasta ja mauista aina uudelleen ja uudelleen.

Ikimuistoista hotellikokemusta vahvistaa entisestään Solo Sokos Hotel Paviljongin ravintola- ja aulatiloissa, huoneissa sekä saunaosastolla esillä oleva suomalainen design sekä paikallinen käsityötaito.

Jyväskylä – tapahtumien ja liikunnan kaupunki

Solo Sokos Hotel Paviljonki sijaitsee yli 130 000 asukkaan Jyväskylän keskustassa, nuorekkaan ja dynaamisen kaupungin ytimessä. Vuosittain kaupungissa järjestetään yli 5 000 omaleimaista tapahtumaa, joista suurimmat aivan hotellimme vieressä Jyväskylän satamassa, Lutakon Aukiolla sekä Suomen suosituimpiin kuuluvassa messu- ja kongressikeskuksessa, Jyväskylän Paviljongissa.  Jyväskylä on myös todellinen liikunnan ja urheilun kaupunki, jossa on liki 90 sisäliikuntapaikkaa, 500 km kuntoratoja ja –latuja, 200 liikuntaseuraa ja hyvät harrastusmahdollisuudet ainakin 70 eri lajiin.

Kasvava ja kehittyvä Jyväskylä tarjoaa rauhaa ja luonnonläheisyyttä, upeita tapahtumia, inspiroivia aktiviteetteja sekä ajatuksia herättävää kulttuuria. Jyväskylä ja Solo Sokos Hotel Paviljonki jättävät yhdessä jäljen – jokaiseen meistä omanlaisensa.