Menu

Pysäköinti

Hotellin pysäköinti Sokos Vaakuna -parkkihallissa, Torikatu 20. Paikoituksen hinta on 12 €/vrk, S-Card-kanta-asiakaskortilla 10 €/vrk. Vuorokausi (24h) alkaa vähentyä ensimmäisestä sisäänajosta. Pysäköinnistä ei myönnetä bonuksia. 

Mikäli käytössäsi on EasyPark (711) tai ParkMan sovellus ja olet ehtinyt aktivoida sovelluksen, maksua ei synny mikäli hotellilupa on voimassa ja ajanotto katkeaa kun ajat ulos hallista. Muista ilmoittaa vastaanottoon että haluat suorittaa pysäköintimaksun hotelliin. Etua ei voi myöntää jo päättyneeseen pysäköintiin jälkikäteen. 

Sisäänajo parkkihalliin Torikadulta, hotellin sisäänkäynnin vierestä. Parkkihallin ensimmäisestä ja toisesta kerroksesta suora yhteys hotelliin. Rekisterinumero ilmoitetaan hotellin vastaanottoon saapuessa ja pysäköinti voidaan maksaa huonelaskun yhteydessä. Huom! Myös maksuttomien invapysäköintiluvallisten ajoneuvojen tulee ilmoittaa rekisterinumero vastaanottoon. Invapaikat löytyvät hallin P2-kerroksesta. 

Max. korkeus 2,40 m.
Sisään- ja ulosajo 24 h (puomiton halli).

Halliin ajo peräkärryn kanssa kielletty. 

Kylmä halli, jossa lämmitystolppia rajallinen määrä. Lämmitystolpan avain on saatavissa vastaanotosta veloituksetta.

Sähköauton lataus

ABC Latauspisteet 10 kpl sijaitsevat parkkitalon ensimmäisellä tasanteella heti sisäänajon jälkeen vasemmalla. ABC-lataus on S-ryhmän oma sähköautojen latausverkosto kaikille ladattaville autoille merkistä riippumatta. Sähköauton lataus onnistuu kätevästi ja edullisesti ABC-mobiililla. Kulutetun sähkön lisäksi veloitetaan normaali pysäköintimaksu.

puhelin
Soita + 358 20 1234 660 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Torikatu 20 80100, Joensuu
location
Torikatu 20
80100, Joensuu
directions
parking