Lasten kanssa Iisalmessa

Lapsiasiakkaillemme olemme varanneet matkasänkyjä ja pottia toimitettavaksi huoneisiin. Ilmoitathan tarpeestasi jo varauksen yhteydessä. Vastaanotosta voi lainata myös unileluja ja satukirjoja luettavaksi. 

Lasten liikennepuisto Luuniemellä, Iisalmen keskustassa on avoinna kesäisin. Lisäksi hotellin läheisyydessä on kaksi leikkipaikkaa: Kirkkopuistossa ja Leijonapuisto satamassa.

Kävelymatkan päässä hotellilta löytyy kaupungin uimaranta. Uimaranta on loiva ja soveltuu hyvin lapsiperheille. Uimarannalta löytyvät lapsiperheitä varten keinut ja karuselli sekä kelluva uimalaituri. Laituri on varusteltu kahdella penkillä, pelastusvälinetelineellä, uimaportailla ja laiturille on esteetön kulku invaluiskan kautta. Uimarannan rakennuksessa on pukeutumistilat ja wc-tilat naisille ja miehille. Samassa rakennuksessa on myös kesäkahvila.

Iisalmen uimahalli sijaitsee kävelymatkan päässä hotellista.

Paloisvuori on monipuolinen ulkoilualue ja liikuntakeskus (os. Uotilanniementie 33), joka sijaitsee Iisalmen keskustan eteläpuolella nousevalla harjualueella. Paloisvuoren huipulta avautuu upeat näkymät Paloisjärven yli kaupungin keskustaan. Alueella on kattava murtomaahiihto, maastopyöräily - ja lenkkeilyreittien verkosto sekä 18-väyläinen frisbeegolfrata, joiden lisäksi talvisin harrastajia palvelee laskettelukeskus. Keskukseen sisältyy kaksi rinnettä ja yksi hissi. "Paloskilla" on laskettelukauden aikana voinna myös pieni rinnekahvila sekä välinevuokraamo.

Iisalmen matkailusivuilta löytyy runsaasti ohjattua ja omatoimista tekemistä ja käyntikohteita kaiken ikäisille.

 

puhelin
Soita +358 10 7856 100 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Savonkatu 18 74100, Iisalmi
location
Savonkatu 18
74100, Iisalmi
directions
parking