Etusivu

Hae varaus

hotel-logo
content-page-hero-image

Ilveksen Iloinen Itsenäisyys 5.12.2024

Tule juhlistamaan Suomen itsenäisyyttä Ilveksen legendaariseen itsenäisyysjuhlaan! Tapahtuma on täynnä mahtavaa ohjelmaa, ainutlaatuista tunnelmaa, ikimuistoisia kohtaamisia sekä tietysti herkullista ruokaa ja juomaa.

Illan esiintyjinä nähdään RESSU REDFORD ja LEGENDAARINEN 40-VUOTIS URAANSA JUHLIVA DINGO. Loppuillasta tanssilattian kuumentaa Dj PartaMatti ysärihitteineen. Luvassa on järjetön määrä hittejä – kaikki yhdellä lipulla.

Tapahtumalipun lisäksi on saatavilla upeita VIP-paketteja. VIP-paketit sisältävät huippuartistien lisäksi herkullisen buffetruokailun Ballroomissa tai ravintola Amarillossa valintasi mukaan, sekä vauhdikkaan DIVET-SHOWN. Menu julkaistaan myöhemmin.

Tapahtuma on todellinen tamperelainen klassikko, juhlitaanhan sitä tänä vuonna peräti 32. kerran. Tule mukaan juhlimaan yhdessä ystävien tai vaikkapa työporukan kesken!

Hinnat ja varaukset:

  • Tapahtumalippu: sis. Pääsylipun tapahtumaan ja narikan. 39 €/hlö. Osta tästä >>
  • VIP-Amarillo: Sis. Pääsylipun tapahtumaan, narikan ja buffetruokailun Amarillossa. 89 €/hlö. Osta tästä >>
  • VIP-Ballroom: Sis. Pääsylipun tapahtumaan, narikan ja buffetruokailun Ilveksen tyylikkäässä Ballroomissa. 109 € /hlö. Osta tästä >>

Varaa nyt majoitus etuhintaan!

Tapahtumalipun tai VIP-paketin ostaneet juhlavieraat voivat varata majoituksen etuhintaan Original Sokos Hotel Ilveksestä. Tarjous on voimassa 5.-6.12.2024 tapahtuma- tai VIP-paketin ostaneille asiakkaille. Pääsylippu on esitettävä hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä.

ORIGINAL SOKOS HOTEL ILVES

Standard-huone

  • 1-2hh – 115€/vrk
  • 3hh – 135€/vrk

Superior-huone

  • 1-2hh – 135€/vrk
  • 3hh – 155€/vrk

Tee varaus sokoshotels.fi:ssä varauskoodilla BITSENAISYYS24

Varaamaan pääset sivun oikeasta ylälaidasta kohdasta Varaa huone. Käytä varauskoodia BITSENAISYYS24. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Lisää varaukseesi myös haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.

Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä. Hinnasta saa S-Etukortilla Bonusta, mutta ei muita hintaetuja. Hinta ei myöskään kerrytä muiden kanta-asiakasohjelmien etuja tai pisteitä.

Tiedustelut ja varaukset:

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 030, ma-pe klo 8-18.Puhelun hinta 0300-alkuiseen numeroon: 0,51€/min + pvm/mpm. Sähköposti: sales.tampere@sok.fi.