Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Pysäköinti

content-page-hero-image

Pysäköinti

Break Sokos Hotel Kolin lähimmät pysäköintipaikat P1 ja P2 (Ylä-Kolintie 31, Lieksa) sijaitsevat huippujen tuntumassa lyhyen kiskohissi- tai kävelymatkan päässä hotellista. Kiskohissin yläasema sijaitsee aivan hotellin pihassa. Hissi on avoinna päivittäin klo 7-22.

Break Sokos Hotel Koli sijaitsee keskellä Kolin kansallispuistoa, jonka vuoksi hotellin vieressä, yläpihalla, ei ole pysäköintimahdollisuutta. Hotellin pihalle saa ajaa ainoastaan jättöliikennettä ja tavaroiden purkamista varten (max 15 min). Lisäksi pihalla on muutama inva-paikka.

Pysäköinti on maksutonta kansallispuiston parkkipaikoilla P1 ja P2. Parkkipaikkojen läheisyydestä voit kulkea hotellin yläpihalle kabiinihissillä. Huom! Kabiinihissi on huollossa 12.8.2024 alkaen viikolle 40 alustavan aikataulun mukaan.

Pysäköintipaikka P3 on varattu isommille ajoneuvoille (linja-autot, matkailuautot ja -vaunut). Kansallispuiston parkkipaikoilla yöpyminen on kielletty.

P1:sta löytyy myös kymmenen sähköauton latauspistettä. Pistoketyyppi Type2, max. 11 kW. Lataus onnistuu kätevästi ABC-mobiililla, katso lisätietoa tästä >>

Pysäköinti on maksuton, sähkötolpan käytöstä veloitetaan erikseen. Lämpöpistoke 4 €/viipymä.

Katso kesän pysäköintiohjeet videona tästä >>