Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Pysäköinti

content-page-hero-image

Pysäköinti Kouvolan Vaakunalla

Hotellin edustalla on maksullinen pihapaikoitus noin 150 ajoneuvolle 9 €/yö.

Pysäköinti Kouvolan Vaakunalla


Hotellin edustalla on iso pihapaikoitus noin 150 ajoneuvolle. Alueella on myös lämpötolppapaikkoja. Pysäköinti on maksullinen klo 22:00-7:00, asiakasomistajille hinta on 7 €/yö ja muille 9 €.

Pysäköinti maksetaan hotellin vastaanottoon, jolloin auton rekisteritunnus kirjataan sähköiseen järjestelmään, eikä autoon tarvita pysäköintilippua. Pysäköinnin voi maksaa myös EasyPark- ja ParkMan -sovelluksilla. Paikoitusalueella on nauhoittava kameravalvonta.

Hotellin edustalla on kaksi invapysäköintipaikkaa. Pysäköinti paikoitusalueellamme on maksuton liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella.

Moottoripyörät voi pysäköidä veloituksetta ulko-oven oikealle puolelle pyörätelineen viereen.

Sähköautojen lataus Kouvolan Vaakunalla

Parkkialueella on neljä sähköauton KSSe-latauspistettä. Latauspisteiden (pistoketyyppi Type 2, maksimiteho 22 kW) käyttö on maksullista erillisellä maksulla suoraan laitteeseen. Maksaa voi RFID-tagilla tai Virta-mobiilisovelluksella. Latauspaikoista maksetaan normaali pysäköintimaksu yöaikaan. Lisätietoa osoitteesta virta.global/fi

Paikoitusalueeltamme löytyy lisäksi myös 10kpl Type 2, 22kW -latauspistettä. Lataus onnistuu helposti ABC-mobiililla, josta löydät myös ajantasaisen hinnaston. Latauspaikoista maksetaan normaali pysäköintimaksu yöaikaan.

Katso lisää: abcasemat.fi

Mikäli autosi akku täyttyy jo ennen yötä ja sinulla on mahdollisuus siirtää autosi, vapautathan latauspisteen seuraavan vieraamme käyttöön, kiitos yhteistyöstä!