Menu

Lasten kanssa Helsingissä

Solo Sokos Hotel Helsinki sijaitsee loistavalla paikalla Helsingin keskustassa, johon on helppo saapua rautatieasemalta, metrosta tai omalla autolla parkkihallin kautta.

Tekemistä lasten kanssa Helsingissä

 

Lasten suosikkikohteet ovat helposti saavutettavissa Hesarilta käsin. Kauppatorille on lyhyt matka ja sieltä pääsee helposti lautalla Suomenlinnaan tai Korkeasaareen. Linnanmäelle pääsee nurkan takaa lähtevällä ratikalla ja rannekkeet voi ostaa vastaanotosta S-Etukorttihinnalla. Amos Rex ja muut keskustan suosikkikohteet ovat nekin kävelyetäisyydellä.

Sadepäivän sattuessa voit lainata vastaanotostamme lautapelejä ja jokaisessa huoneessa on Chromecast, joten lasten omien suosikkiohjelmien toistaminen onnistuu helposti tv:stä.

Perheille sopivat huoneet

 

Perheille saatavilla väliovellisia huoneita Solo -huoneluokassa, jossa on mahdollisuus majoittaa kaksi aikuista ja jopa kolme lasta.
Lisävuoteellisia huoneita saatavilla Solo -huoneluokassa (Solo Triple, max 3 hlö) sekä Solo Up -huoneluokassa (Solo Up Twin tai Solo Up Queen, max 4 hlö).

Nämä huoneet ovat tilavia huoneita, joissa perhe majoittuu mukavasti. Jos toivotte kylpyammeellista huonetta, toivomme siitä etukäteen ilmoitusta vastaanoton sähköpostiin (hotelhelsinki.helsinki@sokoshotels.fi). Huoneisiin on mahdollista saada pinnasänky etukäteen varattuna.

Lapsille oma huone?


Voit varata lapsille lisähuoneen hintaan 89 €/2 lasta/ vrk, kun varaatte aikuisille oman huoneen.  Varaa ensin normaalihintainen huone netistä ja sen jälkeen lasten lisähuone myyntipalvelusta.


Ruokailu hotellissa

 

Pauli's Pizza & Grill -ravintolassa on oma lasten ruokalista ja syöttötuoleja perheen pienimmille. Tutustu ravintolaan tästä >>
Hotellin runsaasta aamiasbuffetista löytyy monia lapsille mieluisia juttuja, kuten croissanteja, pannukakkuja ja smoothieita. Sekä tietysti puuroa lisukkeineen!


Tervetuloa viettämään viihtyisiä päiviä Hesarille!

Tiedustelut ja varaukset:

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000, ma-pe klo 8-18.Puhelun hinta 0300-alkuiseen numeroon: 0,51€/min + pvm/mpm.

puhelin
Soita +358201234601 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Kluuvikatu 8 00100, Helsinki
location
Kluuvikatu 8
00100, Helsinki
directions
parking