Lasten kanssa Helsingin Vaakunassa

Tervetuloa Helsinkiin! Lasten lomalla ajellaan ratikalla ja vuoristoradalla, hypitään Tuomiokirkon portailla, ihastellaan Luonnontieteellisessä museossa luonnon monimuotoisuutta ja katsellaan Kanadanhanhia Kaivopuistossa. Majoittumalla meillä Original Sokos Hotel Vaakunassa varmistat itsellesi huippusijainnin pääkaupunkimme sydämessä.


Lapsiperheen loma hotellissa


Meille Vaakunassa on tärkeää, että myös lapsivieraamme kokevat olonsa tervetulleiksi hotelliimme. Meillä on useita erikokoisia huoneita, jotka sopivat mainiosti perheille. Vaakunan ikkunoista on hauska katsella Helsingin vilinää tai voit majoittua rauhallisen sisäpihan puolella.

Huoneissa oleviin TV:siin on asennettu Chromecast, jolla voit striimata lapsesi lempiohjelman suoraan puhelimesta tai läppäriltä. Hotellissa lapsille keppihevosia, joilla voi laukata pitkin hotellin käytäviä. Jos kaipaatte kivaa lukemista, muista kysyä Aku Ankka -lehteä vastaanotostamme. Runsaasta aamupalabuffetistamme löytyy maistuvia vaihtoehtoja kaikenikäisille lapsille.

Linnanmäki

Linnanmäen huvipuistossa on pohjoismaiden suurin laitevalikoima, jossa on vaihtoehtoja niin hurjasta kuin tasaisemmastakin kyydistä pitäville. Omistajana saat rannekkeet edullisesti, kun ostat ne majoituksen yhteydessä vastaanotostamme. Lue lisää!

Korkeasaari

Korkeasaaren kesään kuuluu jännittäviä eläimiä, ihastuttavia poikasia sekä mukavaa retkitunnelmaa ja herkullista ruokaa. Jokaisella vierailulla voit oppia uutta ja samalla tuet monimuotoisen luonnon suojelua. Lue lisää Korkeasaaresta.

Helsingissä on helppo liikkua

Helsingissä kuljetaan välineillä, joita ei ole kaikkialla muualla Suomessa, eli raitiovaunulla, metrolla ja vuoristoradalla. Vaakunan edestä lähtevä kolmosen ratikka vie kesäisin Linnanmäelle huvittelemaan ja Sea Lifeen haikaloja katsomaan. Bussi- tai ratikkalipun voit helposti ostaa HSL - sovelluksesta.

puhelin
Soita +358 20 1234 610 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Asema-Aukio 2 00100, Helsinki
location
Asema-Aukio 2
00100, Helsinki
directions
parking