Lasten kanssa Helsingin Vaakunassa

Tervetuloa Helsinkiin! Lasten lomalla ajellaan ratikalla ja vuoristoradalla, hypitään Tuomiokirkon portailla, ihastellaan Luonnontieteellisessä museossa luonnon monimuotoisuutta ja katsellaan Kanadanhanhia Kaivopuistossa. Majoittumalla meillä Original Sokos Hotel Vaakunassa varmistat itsellesi huippusijainnin pääkaupunkimme sydämessä. Lue majoitusvaihtoehdoista lisää tästä.

Tässä parhaat vinkit kesälomaan Helsingissä. 

Linnanmäki

Linnanmäen huvipuistossa on pohjoismaiden suurin laitevalikoima, jossa on vaihtoehtoja niin hurjasta kuin tasaisemmastakin kyydistä pitäville. Omistajana saat rannekkeet edullisesti, kun ostat ne majoituksen yhteydessä vastaanotostamme. 

 

Korkeasaari

Korkeasaaren kesään kuuluu jännittäviä eläimiä, ihastuttavia poikasia, uusia palveluita, joiden avulla voit tutustua eläimiin yhä paremmin, sekä mukavaa retkitunnelmaa ja herkullista ruokaa. Jokaisella vierailulla voit oppia uutta ja samalla tuet monimuotoisen luonnon suojelua. Vietetään yhdessä mukava päivä, turvallisuusohjeita noudattaen! Lue tästä lisää infoa Korkeasaaresta tästä.

 

Lapsiperheen loma hotellissa

Sateinen päivä? Ei hätää! Vaakunassa riittää tekemistä lasten kanssa. Voit lainata vastaanotostamme lukemista tai kiikareita. Lisäksi, huoneissa oleviin TV:siin on asennettu Chromecast, jolla voit striimata lempiohjelmasi suoraan puhelimesta tai läppäriltä. Ja jos yksi hotellin omista hepoista on vapaana, voit ratsastaa sillä huoneeseesi pitkin käytäviä.

 

Helsingissä on helppo liikkua

Helsingissä kuljetaan välineillä, joita ei ole muualla Suomessa eli raitiovaunulla, metrolla ja vuoristoradalla. Vaakunan edestä lähtevä kolmosen ratikka vie kesäisin Linnanmäelle huvittelemaan ja Sea Lifeen haikaloja katsomaan. Bussi- tai ratikkalipun voit helposti ostaa HSL - sovelluksesta.

puhelin
Soita +358 20 1234 610 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Asema-Aukio 2 00100, Helsinki
location
Asema-Aukio 2
00100, Helsinki
directions
parking