Menu

Lasten kanssa Helsingin Vaakunassa

Tervetuloa Helsinkiin! Lasten lomalla ajellaan ratikalla ja vuoristoradalla, hypitään Tuomiokirkon portailla, ihastellaan Luonnontieteellisessä museossa luonnon monimuotoisuutta ja katsellaan Kanadanhanhia Kaivopuistossa. Majoittumalla meillä Original Sokos Hotel Vaakunassa varmistat itsellesi huippusijainnin pääkaupunkimme sydämessä.


Perheille sopivat huoneet


Meille Vaakunassa on tärkeää, että myös lapsivieraamme kokevat olonsa tervetulleiksi hotelliimme. Meillä on useita erikokoisia huoneita, jotka sopivat mainiosti perheille. Meidän tilavat huoneet lisävuodemahdollisuudella ovat täydellisiä perheille. Hieman enemmän luksusta lomaan saat varaamalla meidän Friends & Family sviitin. Sviitissä mahtuu isompikin perhe asumaan samassa huoneessa. Kaikissa Friends & Family sviiteissä on kaksi erillistä makuuhuonetta ja isoimpaan sviittiin mahtuu asumaan jopa 7 henkeä. Vaakunan ikkunoista on hauska katsella Helsingin vilinää tai voit majoittua rauhallisen sisäpihan puolella.

Huoneisiin on mahdollista saada myös pinnasänky perheen pienimmille. Valitse varatessasi, nukkuuko lapsi vanhempien kanssa samassa sängyssä vai pinnasängyssä. Perheen pienimille huoneisiin viedään myös potta valmiiksi.

Huoneissa oleviin TV:siin on asennettu Chromecast, jolla voit striimata lapsesi lempiohjelman suoraan puhelimesta tai läppäriltä. Hotellissa lapsille keppihevosia, joilla voi laukata pitkin hotellin käytäviä. Jos kaipaatte kivaa lukemista, muista kysyä Aku Ankka -lehteä vastaanotostamme. 

Lapsille oma huone?

 

Jos matkaan on tulossa isompia lapsia tai teinejä, suosittelemme myös varaamaan erikseen lasten lisähuoneen (alk. 61€/yö). Lisähuone on varattavissa asiakasomistajahintaisen huoneen yhteydessä 2-15-vuotiaille lapsille. 

Ruokailu hotellissa

 

Aamiainen nautitaan ravintola 10. Kerroksessa Helsingin huikeita maisemia ihaillen. Runsaasta aamupalabuffetistamme löytyy maistuvia vaihtoehtoja kaikenikäisille lapsille erikoisruokavaliot huomioiden.

Mikäli teillä on tarvetta lasten ruoan lämmittämiselle, voitte kysyä siihen apua vastaanotostamme.

10. Kerroksessa on lapsille oma ruokalista, josta löytyy lasten suosikkiannokset jälkiruokia unohtamatta. Tutustu menuun tästä!

 

puhelin
Soita +358 20 1234 610 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Asema-Aukio 2 00100, Helsinki
location
Asema-Aukio 2
00100, Helsinki
directions
parking