Palvelut lasten kanssa matkustaville

Lasten lomalla ajellaan ratikalla ja vuoristoradalla, hypitään Tuomiokirkon portailla, ihastellaan Luonnontieteellisessä museossa luonnon monimuotoisuutta ja katsellaan Kanadanhanhia Kaivopuistossa. Lasten loma alkaa hotellista, jossa kiikaroidaan tulevat tutkimuskohteet tai peuhataan suuressa leikkihuoneessamme.

Helsingissä kuljetaan välineillä, joita ei ole muualla Suomessa eli raitiovaunulla, metrolla ja vuoristoradalla. Kolmosen ratikka vie kesäisin Linnanmäelle huvittelemaan ja Sea Lifeen haikaloja katsomaan. Talven tullessa lapset piipahtavat luistelemaan Rautatientorin Jääpuistoon ja nauttivat reippailun jälkeen höyryävästä kaakaosta.

Potkulaudoilla kaupungille?

Perheen pienimmät lainaavat vastaanotostamme potkulautoja kypäröineen. Ne antavat vauhtia tutkimusretkeilijöille. Vastaanotosta lainattavilla kiikareilla tähyillään maisemia ja tarkastellaan yksityiskohtia. Kaivopuistossa sijaitsee myös hauska leikkipuisto, minigolf-rata ja Helsingin Jäätelötehtaan jätskikioski kesäisin. Talvella taas Töölön Cafe Regatassa nautitaan kuumista juomista, tuoreista korvapuusteista sekä vauhdikkaasta napakelkka-ajelusta.

Iso leikkihuoneemme 10.kerroksessa

Hotellin 10. kerroksessa sijaitsee iso Onni Oravan leikkihuone, jossa lapsesi leikkii aina Ravintola Loisteen ollessa avoinna. Sunnuntaisin leikkihuoneeseen pääsee aamiaisen ajan. Kysy myös listauksia kaupungin parhaista lelu- ja karkkikaupoista sekä Onni Oravan puuhakirjoja. Kun lapset viihtyvät, viihdyt sinäkin.

puhelin
Soita +358 20 1234 610 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Asema-Aukio 2 00100, Helsinki
location
Asema-Aukio 2
00100, Helsinki
directions
parking