Menu

Kulkuyhteydet: Lentokenttä

Lentokentältä hotellillemme on n. 25 kilometriä. Tänne saapumiseen voi oman auton lisäksi valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

 

1)      Juna + metro

 

Lentokentän rautatieasemalta lähtevät junat P ja I. Niistä voit valita kumman vain, molemmat saapuvat Helsingin päärautatieasemalle. Lipun saat ostettua lentokentän lipunmyyntiautomaatista, tai HSL:n mobiilisovelluksella. Valitse matkalipun tyypiksi ABC-vyöhykkeet kattava lippu. Lippu on voimassa 80 minuuttia ja sitä voi käyttää myös metrossa ja linja-autoissa, sisältäen rajattoman vaihto-oikeuden tuona aikana. Matka-aika lentokentältä Helsinkiin on noin 32 minuuttia.

 

Rautatieasemalta pääset siirtymään suoraan metroon. Oikean metron päätepysäkki on Matinkylä tai Tapiola. Pysäkki, jolla tulee jäädä pois, on nimeltään Tapiola. Metromatka kestää n. 15 minuuttia.  Kun nouset metrosta laiturialueelle, lähde valkoisen EMMA patsaan suuntaan (Länsituuli laiturit 1-7) liukuportaisiin. Nouse liukuportaat ylös asti ja ulos tullessasi käänny oikealle. Original Sokos Hotel Tapiola Garden tulee kauppakeskus AINOAn jälkeen näkyviin.

 

2)      Airport taxi

 

Lentokentällä Airport taxeja, jotka kuljettavat samalla kyydillä asiakkaita eri kohteisiin. Ne tunnistaa helposti keltamustasta värityksestä ja niissä lukee kyljessä Airport Taxi. Lentokentällä löydätte heidän palvelupisteensä Terminaalista 2A, rahanvaihtopisteen vierestä. Lisätietoa heidän palveluistaan ja hinnastosta löydätte osoitteesta https://airporttaxi.fi/

 

3)      Tavanomainen taksi

 

Lentokentällä on taksiasema heti ulostulon luona. Matka Original Sokos Hotel Tapiola Gardeniin kestää liikenteestä riippuen 25-40 minuuttia ja maksaa n. 45-50€.

puhelin
Soita 0300 870 000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Tapionaukio 3 02100, Espoo
location
Tapionaukio 3
02100, Espoo
directions
parking