Kulkuyhteydet: Lentokenttä

Lentokentältä hotellillemme on n. 25 kilometriä. Tänne saapumiseen voi oman auton lisäksi valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

 

1)      Juna + bussi

 

Lentokentän rautatieasemalta lähtevät junat P ja I. Niistä voitte valita kumman vain, molemmat saapuvat Helsingin päärautatieasemalle. Lipun saatte ostettua lentokentän lipunmyyntiautomaatista, ja teidän tulee valita matkalipun tyypiksi "seutu". Lippu on voimassa 80 minuuttia, ja siinä ajassa teidän pitäisi ehtiä Tapiolaan, jolloin voitte käyttää samaa lippua myös bussissa. Matka-aika lentokentältä Helsinkiin on noin 32 minuuttia. Rautatieasemalta kuljetaan Kampin linja-autoasemalle joko kävellen tai metrolla. Mikäli haluatte kulkea metrolla, niin valitkaa metro, joka suuntaa Ruoholahteen. Kamppi on heti seuraava pysäkki. Kävellen rautatieasemalta Kamppiin kestää n. 5 minuuttia ja rautatieasemalta tulee lähteä Sokos-tavaratalon suuntaan.

 

Kampissa E-tasolta löytyy Espooseen kulkevien bussien terminaali, ja bussi on numero 106. Bussimatka Kampista Tapiolaan kestää 10-15 minuuttia, ja pysäkki joka on meitä lähinnä on nimeltään Kontiontie. Bussista noustuanne näette edessänne Tapiolan kirkon, ja sen vasemmalla puolella on meidän hotellimme. Pysäkiltä meille on vajaa 100 metriä kävelyä.

 

2)      Airport taxi

 

Lentokentällä Airport taxeja, jotka kuljettavat samalla kyydillä asiakkaita eri kohteisiin. Ne tunnistaa helposti keltamustasta värityksestä ja niissä lukee kyljessä Airport Taxi. Lentokentällä löydätte heidän palvelupisteensä Terminaalista 2A, rahanvaihtopisteen vierestä. Lisätietoa heidän palveluistaan ja hinnastosta löydätte osoitteesta https://airporttaxi.fi/

 

3)      Tavanomainen taxi

 

Lentokentällä on taksiasema heti ulostulon luona. Matka kestää meille liikenteestä riippuen 25-40 minuuttia ja maksaa n. 45-50€.

Pyydä tarjous
puhelin
Soita +358 20 1234 616 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Tapionaukio 3 02100, Espoo
location
Tapionaukio 3
02100, Espoo
directions
parking