Kulkuyhteydet: Lentokenttä

Lentokentältä hotellillemme on n. 25 kilometriä. Tänne saapumiseen voi oman auton lisäksi valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

 

1)      Juna + metro

 

Lentokentän rautatieasemalta lähtevät junat P ja I. Niistä voitte valita kumman vain, molemmat saapuvat Helsingin päärautatieasemalle. Lipun saatte ostettua lentokentän lipunmyyntiautomaatista, ja teidän tulee valita matkalipun tyypiksi "seutu". Lippu on voimassa 80 minuuttia, ja siinä ajassa teidän pitäisi ehtiä Tapiolaan, jolloin voitte käyttää samaa lippua myös metrossa. Matka-aika lentokentältä Helsinkiin on noin 32 minuuttia.

 

Rautatieasemalta pääsette siirtymään suoraan metroon. Teidän tulee valita metro, jonka pääteasemana on Tapiola tai Matinkylä. Metropysäkki, jolla teidän tulee jäädä pois, on Tapiola. Metromatka on n. 15 minuuttia. Nouskaaa liukuportaat ylös asti ja kun tulette ulos, kääntykää oikealle. Hotellimme tulee kauppakeskus AINOAn jälkeen näkyviin.

 

2)      Airport taxi

 

Lentokentällä Airport taxeja, jotka kuljettavat samalla kyydillä asiakkaita eri kohteisiin. Ne tunnistaa helposti keltamustasta värityksestä ja niissä lukee kyljessä Airport Taxi. Lentokentällä löydätte heidän palvelupisteensä Terminaalista 2A, rahanvaihtopisteen vierestä. Lisätietoa heidän palveluistaan ja hinnastosta löydätte osoitteesta https://airporttaxi.fi/

 

3)      Tavanomainen taxi

 

Lentokentällä on taksiasema heti ulostulon luona. Matka kestää meille liikenteestä riippuen 25-40 minuuttia ja maksaa n. 45-50€.

puhelin
Soita +358 20 1234 616 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Tapionaukio 3 02100, Espoo
location
Tapionaukio 3
02100, Espoo
directions
parking