Menu

Ravintolat lähellä

 

Heymo 1:ssa Kitchen on yhteisöllinen ruokailualue

Heymo 1:ssa Fixerimme suosittelevat ravintoloita läheltä ja miksi ei kauempaakin. Autamme enemmän kuin mielellämme varaamaan pöydän ja katsomaan reittivaihtoehtoja ruokailuhetken pariin. Vieraidemme käytössä on 24/7 saatavilla olevaa pientä purtavaa ja juotavaa älykaapeissa. Maksat vain siitä, mikä sinulle maistuu. 

Lähin ravintola on samassa rakennuksessa sijaitseva Well 7, jossa nautit monipuolisesta aamiaisesta, sesonginmukaisesta  ja herkullisesta lounaasta, kahvilan antimista sekä virkistävistä välipaloista. Well 7 sijaitsee muutaman metrin päässä Heymon vastaanotosta. Lue lisää ravintolan sivuilta!

 

Lähiseudun ravintolat

Keilaniemessä ja hotellin lähellä sijaitsee erittäin mielenkiintoisia ravintoloita ja suosittelemme tutustumaan ainakin näihin lähellä sijaitseviin vaihtoehtoihin! 

Näköalaravintola Lucy in the Sky sijaitsee Keilaniemen Accountor Towerissa. Ravintola kohooaa yli 80 metrin korkeuteen ja tarjoaa upeiden näköalojen lisäksi modernia bistroruokaa.

Paikalliset panimot ovat aivan lähellä Heymo 1 by Sokos Hotellia! Olarin Panimo sekä Fat Lizard sijaitsevat 500 metrin päässä ja lisäksi Otaniemestä löydät Fat Lizardin ravintolan, jossa tarjoillaan herkullisia pizzoja, burgereita ja mahtavia makuyhdistelmiä ympäri maailmaa! Ravintolassa pääset myös testaamaan hanauutuuksia. 

Bistro Ranta sijaitsee rauhallisella näköalapaikalla Otarannassa meren äärellä. Bistro Ranta tarjoilee ruokaa mestarillisella otteella ja lisäksi tarjolla on aamuisin runsas Super Breakfast.

Grill it! Tapiola Garden sijaitsee parin metroaseman päässä Tapiolassa. Ravintolan sydän on puuhiiligrilli, jolla aromit saadaan taidokkaasti nautittavaksi.

Fazer Café Keilaniemi tarjoaa ihastuttavia kahvilatuotteita ja aamiaista Keilaniemen sydämessä. Kahvin nautiskelijoille on tarjolla myös valikoima suolaista ja makeaa. 

Dylan& Friends on uusi ravintola Espoon Keilaniemessä Accountor Towerin toisessa kerroksessa. Salin isoista ikkunoista aukeavat näkymät merelle päin ja käytössä on kesäisin iso terassi. Dylan & Friends tarjoilee aamuisin puuroaamiaista ja päivällä terveellistä lounasta noutopöydästä.

Ravintola Sri Keilaniementorilla tarjoilee lounaalla ja illallisella aitoja Intian ja Nepalin makuja. 

 

Tilaa ruokalähetti

Jos haluat nauttia ruokasi hotellihuoneessasi, niin sekin sopii! Voit tilata ruoan esimerkiksi Woltilla tai Foodoralla meille Heymoon ja rentoutua huoneessasi lempiruokaasi herkutellen. 

 

puhelin
Soita 0201234201 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Miestentie 5 02150, Espoo
location
Miestentie 5
02150, Espoo
directions
parking