Menu

Pysäköinti

Hotellin asiakkaat voivat pysäköidä auton joko kannen pihapaikoille tai pysäköintihalliin. Pysäköintihallin ajo-osoite on Miestentie 9 ja ajoneuvon maksimikorkeus on 3,40 metriä. Pysäköintihalliin pääsee lisäksi moottoripyörällä ja polkupyörällä. Halliin pääsee ajamaan joka päivä 6-20 ja näiden aikojen ulkopuolella ovipuhelimen avulla. Hallissa on invapysäköintiin suunniteltuja ruutuja. 

Sähköautojen lataus on myös mahdollista. Sekä kansipaikoilla että pysäköintihallissa on sähköautoille latauspisteitä. Lataus tehdään kertamaksulla, jolloin tililtä varataan 30€ katevaraus. Tämä katevaraus muuttuu latauksen jälkeen ladatun energian mukaiseksi hinnaksi. Ladatusta energiasta veloitetaan 0,20€/kWh. Sähköauton latauksen rekisteröinti tehdään täältä.

Pysäköintihallin ja kannen toiminnasta vastaa Europark

Pysäköintiä ei voida laittaa huonelaskulle. Vuorokauden yhtäjaksoinen pysäköinti maksaa 15€/vrk. Huomioithan, että vuorokausiveloituksella ei voi ajaa sisään ja ulos. Pysäköinti on maksettava aina lähtiessä.

Maksuvaihtoehdot: 

  1. Maksa pysäköinti maksukortilla maksuautomaattiin ennen ulosajoa. Automaatti sijaitsee pysäköintihallin K1-kerroksessa hotellin jalankulun vieressä. Maksun jälkeen sinulla on 15 minuuttia aikaa ajaa ulos. 
  2. Rekisteröi ajoneuvon rekisterinumero ja maksukortti maksuautomaatilla tai osoitteessa www.autopay.io. Rekisteröinnin jälkeen tulevat pysäköintimaksut veloitetaan automaattisesti maksukortilta aina kun pysäköit EuroParkin Autopay-kohteessa.
  3. Maksa pysäköinti mobiilisovelluksella. Kohteessa ovat käytössä EasyPark- ja Parkman-sovellukset. Muista käynnistää pysäköinti sovelluksessa. Ulosajo päättää pysäköinnin automaattisesti. 
  4. Maksa pysäköinti 48 tunnin sisällä ulosajosta maksukortilla ilman lisäkuluja osoitteessa www.autopay.io.
  5. Maksa laskulla. Lasku lähetetään postitse, mikäli pysäköintiä ei ole maksettu millään edellä mainituista maksutavoista. Laskuun lisätään laskutuslisä 5 €. Laskutusta varten ajoneuvon omistaja-/haltijatiedot tarkistetaan Liikenne- ja viestintävirasto Traficomilta. Laskuvaihtoehto on käytössä vain niiden ajoneuvojen kohdalla, joiden haltija- ja/tai omistajatiedot ovat saatavilla Traficomilta. Maksamattomat pysäköintimaksut ajoneuvojen kohdalla, joiden haltija- ja/tai omistajatiedot eivät ole saatavilla Traficomilta, siirtyvät perintään ja maksamattomaan pysäköintimaksuun lisätään 5 €:n hallinnollinen kulu. 
puhelin
Soita 0201234201 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Miestentie 5 02150, Espoo
location
Miestentie 5
02150, Espoo
directions
parking