Menu

Fixerin vinkit Espoossa

Keilaniemessä sijaitseva Heymo 1 sijaitsee erinomaisien kulkuyhteyksien päässä. Meille pääset sujuvasti omalla autolla, bussilla tai metrolla. Keilaniemen sijainti tarjoaa onnistuneet kulkuyhteydet kaupunkiin ja lähiympäristöön. Heymon Fixerit ovat paikallisia ystäviäsi ja he kertovat mielellään, mitä kaikkea hotellin ulkopuolella on tehtävää, nähtävää ja koettavaa. 

Ostokset

Kannattaa varata aikaa, jos Fixerin reittivinkin avulla lähdet tekemään ostoksia. Metrolla pääset näppärästi suoraan ostoksille. Tapiolassa sijaitsee ostoskeskus AINOA, josta matkasi voi alkaa. Seuraava pysäkki Helsingin suuntaan on Kamppi, josta matkaa voit jatkaa yhden pysäkin verran Helsingin Päärautatieasemalle. Siellä sijaisee Helsingin Sokos ja samassa rakennuksessa upeasti uudistettu ravintola 10. Kerros. Välipysähdyksen jälkeen voit jatkaa metrolla Kalastaman REDI:in ja päätepysäkkinä Itäkeskuksen Itis. Helsingin keskustassa voit vaihtaa aina raitiovaunuun ja lähteä tutustumaan Helsingin hurmaaviin kivijalkaliikkeisiin!

Liikunta ja urheilu

Hotellivieraidemme käytössä on näppärät kuntoportaat ja Swing Housen kuntosali, mutta liikkumaan pääsee myös hotellin ulkopuolella. Syksyn sävyjä voi ihastella merellistä rantaraittia kulkien. Kaunis Nuuksion kansallispuisto sijaitsee Espoossa ja tarjoaa kauniit maisemat sekä monipuoliset retkeilyreitit. Miltä kuulostaisi nokipannukahvit kauniissa luonnossa? 

Kulttuuri ja tapahtumat

Kulttuurinnälkäiselle vierailijalle löytyy Espoosta esimerkiksi Espoon kulttuurikeskus, Sellosalissa järjestettäviä tapahtumia, Espoon modernin taiteen museo EMMA ja yksilöllisiä museoita. Visit Espoon tapahtumasivut kokoavat yhteen alueen tapahtumia ja näyttelyitä. Heymon hotellivieraana hyödynnät monipuolisia etuja lähialueella! Museo EMMA:n pääsylipuista saat neljän euron alennuksen avainkorttikoteloa näyttämällä. Lisäksi paikallinen Olarin Panimo tarjoaa Heymon hotellivieraille 10%:n alennuksen ravintolan tuotteista avainkorttikoteloa näyttämällä. 

Fixerimme ovat sinua varten ja autamme aina mielellämme varausten ja tiedustelujen kanssa. Haluamme, että vierailusi Heymossa ja kaupungissa on onnistunut! Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uuteen Heymo 1 -hotelliin ja kaupunkiin hotellin seinien ulkopuolella! 

puhelin
Soita 0201234201 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Miestentie 5 02150, Espoo
location
Miestentie 5
02150, Espoo
directions
parking