Ajankohtaista

Ajankohtaista

Arkisto

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Sokos Hotels ottaa käyttöön sähköisen uloskirjautumisen

11.9.2017

Sokos Hotellien S-Card-asiakkaat voivat nyt kirjautua ulos hotellista sähköisesti, joko omalla älypuhelimella tai tietokoneella. Sokos Hotels on ensimmäinen hotelliketju Suomessa, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden sekä sähköiseen sisään- että uloskirjautumiseen.

Sähköinen uloskirjautuminen on tällä hetkellä käytössä Mikkelin ja Vaasan Original Sokos Hotel Vaakuna -hotelleissa sekä Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneella. Tavoitteena on saada online check-out vuoden loppuun mennessä käyttöön S-Card-asiakkaille kaikkiin Suomen Sokos Hotelleihin.

"Henkilökohtaista palvelua saa hotellien vastaanotoista jatkossakin, mutta toisinaan on hetkiä, jolloin haluaa saapua ja lähteä oman aikataulun mukaan. Laskun maksu tapahtuu muutamalla napin painalluksella vaikka aamukahvia juodessa," kertoo Sokos Hotellien konseptipäällikkö Markus Siitonen.

Viime talvena ketjussa otettiin käyttöön sähköinen sisäänkirjautuminen. "Online check-in on osoittautunut sujuvaksi ja toimivaksi, ja asiakkailta on tullut hyvää palautetta", Siitonen sanoo. "Nyt käyttöönotettava sähköinen uloskirjautuminen täydentää palvelun." 

S-Card on Suomen kattavin työmatkustuksen kanta-asiakasohjelma

S-Cardin kehitys- ja koulutusvastaava Sirpa Ojala suosittelee kotimaassa matkailevaa työmatkustajaa hankkimaan S-Cardin muutoinkin kuin sisään- tai uloskirjautumista nopeuttamaan. "S-Card maksaa itsensä takaisin jo parin yöpymisen jälkeen. Kortilla saa merkittäviä etuja kaikissa S-ryhmän hotelleissa ja lähes 500 ravintolassa", toteaa Ojala. Eniten arvostetaan ruokailumahdollisuuksia sekä liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä etuja, jotka auttavat työmatkustajaa jaksamaan ja helpottavat arkea. Ostot kerryttävät lisäksi S-pisteitä, joilla voi kuitata vaikka lomayön hotellissa tai syntymäpäiväillallisen ravintolassa.

Digitaalisten palveluiden kehitys ei Sokos Hotels -ketjussa lopu tähän. Suunnitelmissa on jo sähköisen sisään- ja uloskirjautumisen palveluiden laajentaminen myös S-ryhmän asiakasomistajille.

Näin teet online check-outin: https://www.sokoshotels.fi/fi/ajankohtaista/uutinen/nyt-uutta-sahkoinen-uloskirjautuminen/014033104_419607

Lisätietoja

Markus Siitonen, konseptipäällikkö, Sokos Hotels, p. 010 76 82739, markus.siitonen@sok.fi
Sirpa Ojala, kehitys- ja koulutusvastaava, S-Card, p. 010 76 82711, sirpa.ojala@sok.fi

Lue lisää

Break Sokos Hotel Bomban kylpylä aukesi 30.8.

29.8.2017

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) avasi täysin uudistetun kylpylähotelli Break Sokos Hotel Bomban kylpyläosaston ja saunamaailman keskiviikkona 30.8.

– Uudistusten myötä Bomba nousee sille kuuluvaan arvoon Pohjois-Karjalan toiseksi matkailun helmeksi Kolin ohella. Näin saadaan Pielisen altaasta houkutteleva valtakunnallinen ja kansainvälinen matkailutuote, PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä sanoo.

Täysin uudistettuun kylpylään, kylpylän ravintolaan, hotellin vastaanottotiloihin, hotellin julkisivuun sekä Bomban karjalaiskylään on tehty parannustöitä yhteensä noin 6 miljoonalla eurolla. Näiden töiden työllistämisvaikutus on 104 henkilötyövuotta.

– PKO pyrkii käyttämään kaikessa uudis- ja korjausrakentamisessa mahdollisimman paljon paikallisia ammattilaisia. Niin on tehty tässäkin kohteessa. Näin investoinnit hyödyttävät pohjoiskarjalaisia toimijoita ja käytetyt eurot jäävät omaan maakuntaan. Ilokseni voin todeta myös sen, että tulemme palkkaamaan syksyn aikana Bomballe 5 uutta vakituista työntekijää, Kivelä toteaa.

Saunamaailmassa piilutettua pintaa ja pirtanauhoja

Bomban uudessa upeassa saunamaailmassa on kolme erilaista saunaa. Karjalaisessa saunassa yksityiskohdat ovat karjalaiselle sielunmaisemalle ominaisia: seinissä on kaunis piilutettu pinta, ja käden ulottuvilla on alkuperäistä karjalaista mallia olevia pirtanauhoja.

Sampo-saunassa katse lepää upeissa yksityiskohdissa. Seinässä on koristeellinen pinta, jossa näkyy vaikutteita perinteisestä karjalaisesta kuvioinnista. Kiukaan ympärillä ja takaseinällä kuparipinta hehkuu lämpimissä auringonlaskun sävyissä. Höyrysauna Taivaankannen hämyisä tunnelma puolestaan kutsuu rauhoittumaan leppeissä löylyissä ja nauttimaan katossa tuikkivasta tähtitaivaasta.

Allasosastolla on myös kuuma- ja kylmäallas. Rohkeimmat voivat valella itsensä jäähileellä! Pielisen avara maisema on koko ajan syvästi läsnä kylpylässä. Bomban allasosastolla aikuisten ja lasten altaat ovat aivan vierekkäin, joten vanhemmat voivat nauttia hierovasta vesisuihkusta samalla, kun lapsi leikkii vieressä. Kylpylässä on sisällä 5 allasta sekä ulkona 2 ulkoilma-allasta, jotka ovat käytössä myös talvella. Myös kuntouinti onnistuu, koska pääallas on 25 metriä pitkä.

Elämyssuihkuissa ollaan Karjalan kunnailla

Saunaosastolla on useita elämyssuihkuja. Esimerkiksi kylmän ja kuuman hoitavuuden voi kokea sateenomaisessa suihkussa, jossa lämmin ja kylmä vuorottelevat. Saunamaailmassa miehet ja naiset kylpevät yhdessä uimapuvut päällä.

Bomba on siis kokenut täydellisen muodonmuutoksen. Jo aiemmin, maaliskuussa 2017, avattiin italialaishenkinen ravintola Trattoria Pielinen. Italialaishenkinen ravintola on tervetullut lisä karjalaisuudestaan tunnetun ravintola Bomban rinnalle. Matkailijoille ja paikallisille vieraille on nyt tarjolla kaksi erilaista ravintolatunnelmaa, joissa molemmissa annokset valmistetaan alusta loppuun itse. Trattorian ruokalista on herkullinen kattaus pasta-annoksia, puu-uunissa paistettuja pizzoja, pitkään haudutettuja liharuokia, runsaita risottoja sekä rapeita salaatteja.

Kylpylähotellin lisäksi myös Bomban karjalaiskylässä on tehty parannuksia, kuten maalaustöitä, uusittu vesikatteita sekä lämpökanaaleja. Lisäksi rantasauna on kokonaan uudistettu.

PKO osti kylpylähotelli Break Sokos Hotel Bomban kiinteistön ja sen yhteydessä toimivan karjalaiskylän kiinteistöt Jukolan Osuuskaupalta, joka halusi luopua matkailuliiketoiminnasta Nurmeksessa. Aivan kuten Kolillakin, PKO haluaa kehittää Pohjois-Karjalan matkailua, jotta maakunta näyttäytyisi myös alueen ulkopuolisten silmin mahdollisimman houkuttelevana kohteena. Bomba siirtyi PKO:n omistukseen 1.2.2016, ja uudistustyöt aloitettiin 1.8.2016.

– Ennen Bomban uudistusten aloittamista teimme sekä nurmeslaisille yleisesti että yrityselämän edustajille laajan kyselyn, jossa kartoitettiin uudistustoiveita. Kiitos vielä kerran kyselyyn osallistuneille; nyt on aika nauttia uuden Bomban tarjonnasta, Kivelä sanoo.  

– Meillä on nyt Nurmeksessa Suomen kaunein kylpylä, joka uudistaa karjalaista saunaperinnettä elegantilla tavalla. Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on rakentanut kylpylän kuulemalla myös Nurmeksen kaupungin toiveita ja painotuksia. Olemme ylpeitä lopputuloksesta. Uskomme matkailun kasvuun Pohjois-Karjalassa, ja Nurmeksen kaupunki on valmis astumaan uuteen aikaan yhdessä Bomba Span kanssa, Nurmeksen kaupunginjohtaja Asko Saatsi sanoo.

– Ulkomailta Suomeen suuntautuva matkailu kasvaa ripeästi. Laajan kansainvälisen tutkimuksen mukaan matkailijat arvostavat matkakohteessaan paikallisten asukkaiden ystävällisyyttä, ruuhkattomuutta ja aidosti ystävällistä palvelua. Pohjois-Karjala tarjoaa juuri sitä mitä kansainvälinen matkailija odottaa. Toivottavasti uusiutuva Bomba houkuttelee alueelle myös muita matkailuyrityksiä. Matkailumme tarvitsee juuri tällaisia investointeja, toteaa Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n toimitusjohtaja Timo Lappi.

Lisätietoja: PKO, toimitusjohtaja Juha Kivelä, p. 010 762 2026

Break Sokos Hotel Bomba

Lue lisää

Santeri Kiiveri valittiin Suomen paralympialaisjoukkueeseen

24.8.2017
Lue lisää

Sokos Hotels lähtee tukemaan para-alppihiihtäjä Santeri Kiiveriä

15.8.2017

Sokos Hotels -ketju ja para-alppihiihtäjä Santeri Kiiveri, 17, ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Sokos Hotels ryhtyy tukemaan lappeenrantalaista alppihiihtäjää tämän valmistautuessa Etelä-Koreassa maaliskuussa 2018 pidettäviin talviparalympialaisiin.

Santeri Kiiverin ura alppilajien parissa alkoi seitsemän vuotta sitten. Hän nousi nopeasti yhdeksi Suomen lupaavimmista para-alppinisteista. Kaudella 2016–2017 Kiiveri voitti Euroopan cupin kokonaiskilpailun ja on para-maailmancupin pujottelun yhteispisteissä neljäs. Kuusamon lukiossa ja Rukan alppikoulussa opiskeleva Kiiveri odottaa juuri nyt Pyeongchangin paralympiajoukkueen julkistusta.

Sokos Hotels haluaa tukea nuoren urheilijan harjoittelua ja kisauraa lajissa, joka on valtavirran ulkopuolella. Ketju tekee yhteistyötä jo ennestään useiden joukkueurheilun lajiliittojen, kuten Suomen Salibandyliiton, Suomen Lentopalloliiton ja Suomen Jääkiekkoliiton kanssa.

"Suomen vastuullisimpana hotelliketjuna haluamme tehdä suomalaista paraurheilua tunnetuksi sekä tukea nuorta urheilijaa hänen valmistautuessaan tärkeään kilpailuun. Kiiveri on lahjakas ja positiivinen nuori mies, jonka kunnianhimo ulottuu myös urheilun ulkopuolelle. Lisäksi hän on nuoresta iästään huolimatta jo hotelliasumisen ammattilainen", sanoo Sokos Hotellien markkinointipäällikkö Minna Eliasson.

"Alppihiihto on suomalaista talviurheilua parhaimmillaan. Break by Sokos Hotels -hotelleja on monissa talvikauden keskeisissä vapaa-ajankohteissa, kuten Levillä ja Tahkolla, joten yhteistyö Santerin kanssa on luontevaa siinäkin mielessä", Eliasson jatkaa.

Aktiiviselle kilpaurheilijalle erilaiset majoituspaikat ovatkin vuoden varrella tarpeen, joten yhteistyö hotelliketjun kanssa tuntuu mieleiseltä Kiiverille. "Sokos Hotellit ympäri Suomen ovat tulleet tutuiksi kisa- ja harjoitusmatkoilla koko perheellemme. Paitsi, että huoneet ovat aina hyväkuntoisia, arvostan Sokos Hotellien tekemää vastuullisuustyötä ja sitä, että hotellit tarjoavat myös esteettömiä hotellihuoneita", Santeri Kiiveri toteaa.

Yhteistyöhön kuuluu muun muassa erilaista sisältöyhteistyötä. Urheilijan kisa- ja harjoitusmatkojen tunnelmia voi seurata Sokos Hotellien ja Kiiverin omilla sosiaalisen median tileillä tulevan syksyn ja talven aikana.

Lisätietoja: Minna Eliasson, markkinointipäällikkö, Sokos Hotels, minna.eliasson@sok.fi, puh. 050 388 3856

Lue lisää