Ajankohtaista

Ajankohtaista

Arkisto

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Tikkurilan tapahtumahotelli täyttää vuosia

23.9.2016

Original Sokos Hotel Vantaa avautui Tikkurilan rautatieaseman vierelle 25 vuotta sitten korkeatasoisena liikemieshotellina. Neljä vuotta myöhemmin hotelli siirtyi Sokos Hotels -ketjuun ja legendaarinen tapahtumatalo sai alkunsa. Tulisuudelman lavalle ovat nousseet 25 vuoden aikana sadat pop- ja iskelmätaivaan tähdet ja hotellista on kehittynyt suosittu kokouskeskus. Juhlavuonna tiloja on uusittu entistä monipuolisempien tapahtumien mahdollistamiseksi.  

– Hotelli- ja tapahtuma-alalla kilpailu kiristyy ja meidän on oltava koko ajan hereillä vastataksemme asiakkaiden tarpeisiin, sanoo Original Sokos Hotel Vantaan hotellinjohtaja Kaija-Riitta Uusitalo.

– Sokos Hotel Vantaan kilpailuetu on aina ollut monipuolinen ravintolamaailma sekä hyvä sijainti keskeisellä paikalla Tikkurilassa. Koko Vantaa kehittyy nopeasti ja se on meille iso mahdollisuus. Kehäradan myötä olemme nykyään juhlatalon ja kokoushotellin lisäksi myös lentokenttähotelli sekä entistä saavutettavampi minilomakohde, Uusitalo toteaa.

Tulisuudelmassa juhlitaan huippuartistien voimalla

Paikkakuntalaisille ja lähialueen juhlijoille tutuin on hotellin Tulisuudelma-ravintola sekä suosittu karaokepub Hertas, mutta myös talon ruokaravintola Amarillo sekä kokous- ja saunapalvelut ovat paikallisten ahkerassa käytössä. Talon erikoisuus on bilepaketti, johon kuuluu konserttilipun lisäksi yöpyminen ja hotelliaamiainen.

Ravintola Tulisuudelmassa syksy jatkuu vilkkaana ja esiintyjäkaartiin kuuluvat muun muassa Happoradio, Antti Tuisku, Sanni ja Jari Sillanpää. Uudistuneen valo- ja äänitekniikan myötä huippuartistien keikkailtoihin saadaan uusi, entistä parempi syke. Esiintymislavan vierellä sijaitseva 20 henkilön vip-tila on intiimi tila vaikka yritysten vip-iltoihin tai yksityisille juhlaseurueille.

Räätälöityjä asiakastilaisuuksia ja luovaa ideointia

Liveiltojen lisäksi Vantaalla järjestetään vuosittain satoja yksityisjuhlia ja yritystapahtumia. Kesällä tehtyjen teknisten ja sisustuksellisten muutosten jälkeen kullekin asiakkaalle voidaan räätälöidä toiveidenmukainen tila valoineen, väreineen ja äänimaailmoineen.

– Nyt saamme tiloja muunnettua helposti mitä erilaisimpiin yritys- ja perhejuhliin. Aamiaistila vaihtuu tunnelmavaloin ja pöytäliinoin sujuvasti 400 hengen istuvaksi illalliseksi ja yökerhossa voidaan järjestää yksityisiä juhlia.

Kokoustiloihin on rakennettu uusi Visio-niminen luova huone, joka on oiva paikka vapaamuotoisemmille kokoontumisille ja ideointipalavereille.

Tänä syksynä asiakkaat voivat varata myös entistä yksilöllisempää majoitusta. Hotelliin on toteutettu kolme uudenlaista teemahuonetta Polarartistien sekä paikallisten vantaalaisten yritysten Finnavian ja Tikkurila Oyn kanssa. Kukin kumppani on suunnitellut oman teemahuoneensa yhdistäen omat visionsa ja asiakkaiden toiveet.

Original Sokos Hotel Vantaa täyttää tänä syksynä 25 vuotta. Juhlaa vietetään kakkukahvien ja avointen ovien merkeissä 23.9. Hotellissa on 265 huonetta, 14 kokoustilaa, viisi ravintolaa ja mittava saunaosasto.

Lisätietoja:

Kaija-Riitta Uusitalo, hotellinjohtaja, Original Sokos Hotel Vantaa, puh. 050 388 3885, kaija-riitta.uusitalo@sok.fi

www.sokoshotels.fi/fi/vantaa/sokos-hotel-vantaa

www.tulisuudelma.fi

Lue lisää

Huutokaupalla yksinäisyyttä vastaan

19.9.2016

Viime kevään jääkiekon miesten MM-kisojen aikana Suomen jääkiekkomaajoukkue majoittui Solo Sokos Hotel Palace Bridge -hotellissa Pietarissa. Nyt Sokos Hotels myy maajoukkuepelaajien nimikirjoituksilla varustellun paidan Huuto.net-palvelussa eniten tarjoavalle. Kaikki paidasta saadut tuotot lahjoitetaan HelsinkiMissiolle yksinäisyyden vastaiseen työhön.

– Kiitämme Suomen jääkiekkomaajoukkuetta mahdollisuudesta olla mukana huippu-urheilun tärkeissä hetkissä. Kiitoksena siitä haluamme jakaa hyvää eteenpäin, Pietarin Sokos Hotellien General Director Petri Isomäki kertoo.

Sokos Hotels on HelsinkiMission pitkäaikainen yhteistyökumppani. World Cupin aikana huutokaupattava paita on jälleen yksi uusi tapa auttaa yksinäisyyden vastaisessa taistelussa.

– Yli 400 000 suomalaista kokee itsensä yksinäiseksi. Yksinäisyys vaikuttaa merkittävästi fyysiseen terveydentilaan kasvattaen kuolemanriskiä enemmän kuin ylipaino. Yksinäisyyden kokemus on vakavaa kärsimystä aiheuttava asia, joka vaikuttaa kielteisesti terveyteen, hyvinvointiin ja onnellisuuteen, kertoo HelsinkiMission markkinointipäällikkö Marika Kauranen.

– Iloitsemme yhteistyöstä Sokos Hotellien kanssa. Tämänkin pelipaidan tuotoilla voimme konkreettisesti auttaa yhä useampaa kaupunkimme yksinäistä, Kauranen toteaa.

Huutokauppa alkaa ma 19.9. klo 10 ja päättyy ma 3.10. samaan aikaan.

Kohde Huuto.net:ssä: http://www.huuto.net/kohteet/suomen-jaakiekkomaajoukkueen-paita-nimikirjoituksilla/421699752

 

Lisätietoja:

Petri Isomäki, General Director, Sokos Hotels St.Petersburg
puh. +358 50 3672 671 / +7 921 572 52 45, email: petri.isomaki@sok.fi
www.sokoshotels.fi/fi/pietari/sokos-hotel-palace-bridge

#sokospalacebridge #thecitybusinessresort #spbsokoshotels

 

www.helsinkimissio.fi

www.sokoshotels.fi

 

Lue lisää

Sokos Hotellit ja Laurea kehittävät entistä parempia hotellihuoneita

7.9.2016

Hotellihuoneiden kehitys alkaa työpajoilla, joihin haetaan nyt asiakkaita antamaan palautetta ja vaikuttamaan tuleviin valintoihin. Työpajat pidetään pääkaupunkiseudulla syys–lokakuun vaihteessa.

"Haemme uusia ajatuksia ja tapoja tehdä hotellihuoneesta entistä toimivampi ja mukavampi kokemus erilaisille asiakkaillemme" Sokos Hotellien kehityspäällikkö Hanna Riihimäki kertoo. "Työmatkailijoilla, perheillä ja toisaalta pariskunnan hemmotteluviikonloppua viettävillä on erilaisia toiveita hotellihuoneelle. Asiakkailta saamme korvaamatonta apua ongelmakohtien tunnistamisessa sekä myös ratkaisujen etsinnässä."

Työpajojen jälkeen ideoita työstetään Sokos Hotellien kehitystiimin ja Laurean palvelumuotoilijoiden kanssa. Tulossa on myös yksi opinnäytetyö, jolla haetaan johonkin konkreettiseen ongelmaan ratkaisu.

Haluatko mukaan kehittämään?

Miltä sinun hotellihuoneesi näyttää ja tuntuu? Millainen hotellihuone olisi täydellinen työmatkalle? Mitä huoneessa pitää olla koko perheen vauhtilomalla? Entä kaveriporukan bilereissulla? Mikä tekee kahdenkeskisestä hemmotteluviikonlopusta unohtumattoman elämyksen?

Nyt haemme osallistujia Tulevaisuuden hotellihuone -työpajoihin. Kuhunkin työpajaan kutsumme hakijoista yhteensä 10 osallistujaa. Työpajojen tunnelma on hauska ja rento, ja pääset antamaan palautetta ja vaikuttamaan tulevaisuuden valintoihin. Tavoitteena on välittää kaipaamasi tunnelma tulevaisuuden hotellihuoneisiin.

Työpajat pidetään seuraavasti:

  • Maanantaina 26.9. klo 16–19 Solo Sokos Hotel Torni, Helsinki
  • Keskiviikkona 5.10. klo 15–18 Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Espoo
  • Lauantaina 8.10. klo 9–12 Break Sokos Hotel Flamingo, Vantaa

Heräsikö kiinnostuksesi? Käy täyttämässä ilmoittautumislomake täällä: https://www.lyyti.fi/reg/Tulevaisuuden_hotellihuone_4809

Ilmoittautumiset vahvistetaan viikkoa ennen työpajoja sähköpostitse, minkä jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Sokos Hotels tarjoaa kaikille osallistujille kiitokseksi työpajaan osallistumisesta hotellilahjakortin.

Lisätietoja työpajoista ja aikatauluista: Outi Kinnunen, palvelupäällikkö, Laurea-ammattikorkeakoulu, p. 050 3015069, coco@laurea.fi

Lisätietoja Tulevaisuuden hotellihuone -kehityksestä: Hanna Riihimäki, kehityspäällikkö, Sokos Hotels, p. 010 7682715, hanna-mari.riihimaki@sok.fi

Lue lisää

Varaa hotelli suoraan, ilman välikäsiä

1.9.2016

Suomalainen Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry on mukana alan eurooppalaisen kattojärjestö HOTRECin käynnistämässä Euroopan laajuisessa VARAA SUORAAN –kampanjassa, joka muistuttaa mahdollisuudesta varata palvelu suoraan palveluntuottajalta sekä tiedottaa eduista, joita kuluttaja saa varatessaan majoitus-, ravintola- tai muun palvelun suoraan yritysten omia varauskanavia käyttäen.  Varauskanavien laaja valikoima on parantanut kuluttajien valinnanmahdollisuuksia ja tietoisuutta tarjonnasta, mutta varauskanavilla on yritysten kannalta kohtuuttomia ehtoja.

Kuluttaja voi varata majoitus- tai ravintolapalvelun monella eri tavalla. Eri varauskanavilla on erilaiset edut ja hyödyt sekä kuluttajien että palveluntarjoajien kuten majoitusyritysten ja ravintoloiden näkökulmasta.

VARAA SUORAAN -kampanja muistuttaa, että varaamalla palvelun ilman välikäsiä suoraan palveluntarjoajalta kuluttaja saa useita etuja.  Varaamalla palvelun yrityksen omilla verkkosivuilla, puhelimitse tai sähköpostitse tai suoraan toimipisteessä, kuluttaja saa suoran kontaktin palveluntarjoajaan. Suorassa kontaktissa saa muun muassa heti tiedon saatavuudesta, muista palveluista, mahdollisista erityistarjouksista ja ehdoista. Lisäksi yritysten etu on tarjota aina halvin hinta omalla verkkosivullaan.

Varaamalla huoneen suoraan majoitusyrityksen omia varauskanavia käyttäen kuluttaja saa kuluttaja-asiamiehen tarkastamien Majoitusliikkeiden yleisten varaus- ja peruutusehtojen suojan. Palveluntarjoaja ottaa tällöin myös vastuun mahdollisista varaukseen liittyvistä ongelmista. Jos kuluttaja tekee varauksen ulkopuolisen varauspalveluyrityksen välityksellä, ehtoja ei sovelleta.

Suurimmilla varauspalveluyrityksillä on vahva asema ympäri maailmaa. Varauskanavien laaja valikoima on parantanut kuluttajien valinnanmahdollisuuksia ja tietoisuutta tarjonnasta, mutta on tuonut majoitusyrityksille kohtuuttomia ehtoja kuten paras hinta -ehdon. Sen mukaan majoitusyrityksen on tarjottava varauspalveluyritykselle aina halvin hinta eikä majoitusyritys voi myydä huonetta halvemmalla omissa kanavissaan. Varauspalveluyritysten yrityksiltä perimät palkkiot ovat usein kohtuuttoman suuria. Lisäksi varauspalveluyritys voi ilmoittaa, ettei vapaita huoneita ole, vaikka niitä on saatavissa.

Majoituksen Sokos Hotelliin varaat kätevimmin - ja saat samalla parhaat edut - suoraan sokoshotels.fi-sivustolta. Varaus onnistuu hienosti myös soittamalla myyntipalveluumme, puh 020 1234 600.

Tervetuloa Sokos Hotelliin!

 

Lue lisää