Hae varaus

3+1 PÄIVÄÄ Sokos Hotelleissa

*** KAMPANJA ON PÄÄTTYNYT ***

Ulkoilemaan tai löhöilemään, kaupunkilomalle tai luonnon helmaan – Sokos Hotelleista löydät monipuolisia vaihtoehtoja keväisen loman viettoon. Juhlista vappua hotellissa tai vietä pitkä viikonloppu helatorstaina. 3+1 PÄIVÄÄ -edulla majoitut 30 % päivän hintaa edullisemmin!

Kirjaudu ja varaa koodilla: 3PLUS124K.

Kaikki Sokos Hotellit Suomessa ja Tallinnassa:

S-Etukortilla -30 % Päivän hinnasta

Varausaika: ke–su 3.–7.4.

Majoitusaika: 15.4.–31.5.2024

Varauskoodi: 3PLUS124K

Edun varaaminen edellyttää S-Etukorttia sekä kirjautumista sivustolle. Varauksen koko arvo on maksettava varausvaiheessa. Tehtyä varausta ei voi muuttaa eikä peruuttaa.

Hintaan sisältyy:

 • majoitus valitussa Sokos Hotellissa
 • aamiainen (pl. Heymo 1)
 • asiakassauna hotellikohtaisesti

Kaikki hotellit »

Huomaathan, että...

 • Etu on tarkoitettu S-ryhmän asiakasomistajille, se koskee vapaa-ajan matkoja ja vain uusia varauksia.

 • Kampanjahintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä. Saatavuus ja hinta vaihtelevat päivän ja hotellin mukaan.

 • Kampanjahintaa varataksesi sinun tulee kirjautua verkkopalveluumme S-käyttäjätililläsi. Varmista etukäteen, että olet liittänyt asiakasomistajatietosi tunnukseesi voidaksesi varata kampanjahintaisen huoneen. Jos sinulla ei ole tunnusta, voit luoda sen sivun oikeasta yläkulmasta aloittamalla kohdasta Kirjaudu / Luo S-käyttäjätili. Lue lisää S-käyttäjätilistä »

 • Alennus lasketaan aina Päivän hinnasta, joka on lähtöhinta ennen asiakasomistaja-alennuksia. Tarkistaaksesi Päivän hinnan älä merkitse S-Etukorttia tai varauskoodia varaukseen mukaan. Hae huoneita, klikkaa haluamasi huoneen kohdalta Valitse. Näkyviin tulee kaksi hintatuotetta; Early Bird sekä Päivän hinta, josta alennus -30 % lasketaan. Päivän hinta määräytyy ajankohdan ja kysynnän mukaan.

 • Aloita varaaminen punaisesta Varaa huone -napista. Täytä varaukseen tarvittavat tiedot, valitse S-Etukortti ja lisää varauskoodi. Tunnistat kampanjahinnan nimestä "Kampanjahinta S-Etukortilla", jonka näet klikkaamalla auki "Hinnan ehdot".

 • Mikäli kampanjahinnalle ei ole saatavuutta, ilmoittaa sivusto tästä. Voit tehdä uuden hintahaun toiselle ajankohdalle tai toiseen hotelliin muokkaamalla huonehakua. Kampanjahinnan tilalle suosittelemme myös "Nettihinta S-Etukortilla", joka on jopa –25 % Päivän hinnasta sisältäen muutos- ja peruutusmahdollisuuden. Valitse Muokkaa huonehakua, poista varauskoodi ja hae huoneita uudelleen.

 • Kampanjahinnasta saa S-Etukortilla Bonusta, mutta ei muita hintaetuja. Hinta ei myöskään kerrytä muiden kanta-asiakasohjelmien etuja tai pisteitä.

 • Varaukset vain sokoshotels.fi-sivustolta.

Katso vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin »