Etusivu

Hae varaus

Vuoden hotelli

content-page-hero-image

Se ihana, vaaleanpunainen hotelli Kouvolassa

Kouvolassa on niin paljon muutakin hyvää kuin lakua – sympaattinen Vuoden hotelli esimerkiksi. Sieltä pyrähdät helposti Repoveden kansallispuistoon tai Tykkimäelle.

Jos olet tähän asti vain viilettänyt junalla tai autolla ohi Kouvolan, sinulta on jäänyt näkemättä kaupungin mainio väriläiskä – vaaleanpunainen hotelli.

Kouvolan Original Sokos Hotel Vaakuna on tuonut vuodesta 1987 asti väriä ja elämää kaupunkiin. Ja kaikkea muutakin, kuplia vaikka: uudistetun hotellin joka saunassa on nimittäin poreallas.

Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola

Vaakunan henki vahtii

Kuplathan ovat ihania, mutta niitä enemmän arvostat varmasti sympaattisen hotellin erinomaista palvelua. Jotkut kuulemma matkustavat Kouvolaan välillä ihan vain sen takia.

– Meillä on vastaanotossa ja ravintolassa pitkän uran tehneitä ammattilaisia, joille on elämäntehtävä kasvattaa uudetkin työntekijät Vaakunan henkeen, hotellinjohtaja Pasi Pekkanen kertoo.

Henki velvoittaa varmistamaan, että kaikki on aina hyvin.

– Meille on kauhunhetki, jos asiakas ei ole tyytyväinen. Jos jotain menee vihkoon, mietimme heti, mitä meidän pitää tehdä asian muuttamiseksi.

Hotellivieraiden hyvä huolenpito on huomattu muuallakin – vaakunalaiset pokkasivat juuri esimerkiksi Vuoden hotelli 2023 -palkinnon.

Sokos Hotels palkitsi vuoden parhaat

Kesällä Kouvolaan - lepää ja innostu

Hotelli on se kotipesä, josta voit tutkia ympäristöä fiiliksen mukaan. Kysytään Pasilta – hotellinjohtaja varmasti tietää, mitä kannattaisi nähdä tai tehdä.

– Kouvolan kesä pyörii paljon Tykkimäen ympärillä. Tänä vuonna huvipuistoon tuli uusi laite, Horisontti. Ja Tykkimäki Resortin vieressähän meillä on mielettömän hieno biitsi, josta lähtee kävelyreitit Käyrälammen ympäri.

Upeasta luonnosta ja elämysmatkailusta voit nauttia myös esimerkiksi Repoveden kansallispuistossa. Kesäaikaan pääset sinne junalla myös Hillosensalmen kesäpysäkiltä, josta matka jatkuu kätevästi bussilla.

Ja jos olet makeiden tutkimusretkien ystävä, löydät Kouvolan Lakritsin tehtaanmyymälän kaupungin keskustasta. Sinne kävelet vartissa ja palata voit lähes höyryävän tuoreiden lakujen kanssa.

Tykkimäen huvipuisto ja Aquapark

Tykkimäki Resort

Repoveden kansallispuisto

Testaa myös Kymenlaakson uniikit kohteet