Hae varaus

Tervetuloa kumppanuusperheeseemme, Suomen Lentopalloliitto!

Suomen Lentopalloliitto ja Sokos Hotels ovat aloittaneet monivuotisen yhteistyön. Yhteistyö koskee sekä maajoukkuetoimintaa, Mestaruusliigaa että Suomen Cupia. Kumppaneita yhdistää sporttimyönteisyys, yhteisöllisyys, vastuullisuus ja tekemisen ilo.

”Olemme iloisia alkaneesta yhteistyöstä! Sokos Hotels on tunnettu Sporttiklubistaan, ja onkin hienoa saada sporttimyönteinen ja kotimainen toimija kumppaniksemme. Kannustamme koko lentopalloyhteisöä ympäri Suomen hyödyntämään Sokos Hotellien hienoja palveluita”, Suomen Lentopalloliiton tapahtumista, myynnistä ja markkinoinnista sekä Mestaruusliigasta vastaava johtaja Riia Martinoja sanoo.

Martinoja toteaa Sokos Hotellien palvelutarjonnan vastaavan hyvin lentopalloyhteisön tarpeisiin. ”Kisajoukkueiden kannalta tärkeintä on kisapaikan ja hotellin välinen etäisyys, ravitseva ja monipuolinen ruoka, palautumista tukeva ilmapiiri sekä rauhalliset huoneet. Pelaajistamme monet ovat muuten todella pitkiä, joten normaalimittaiset sängyt jäävät usein lyhyiksi. Ehkä jonain päivänä hotelleihin saadaan myös extrapitkiä sänkyjä”, Martinoja vinkkaa.

”Sokos Hotels haluaa olla omalta osaltaan tukemassa lentopallon toimintaa ja lajin menestystä tarjoamalla loistavat edut ja parhaat mahdolliset puitteet koko lentopalloyhteisön käyttöön. Lisäksi yhteisön käytössä ovat Radisson-hotellien palvelut niin Suomessa kuin maailmalla. Tämä mahdollisuus hyödyntää etenkin maajoukkueita”, Sporttiklubista vastaava asiakkuuspäällikkö Sanna Pakarinen kertoo.

Yhteisöllinen laji

Yhteisöllinen ja tasa-arvoisena lajina tunnettu lentopallo on koko maailman mittakaavassa yksi suosituimmista urheilulajeista. Suomessa lajilla on hyvin pitkät perinteet jo koululiikunnankin kautta, ja sitä pelataankin kaikkialla maassa harrastajista ammattilaistasoon.

”Pelatessa opitaan yhteistyötä joukkueena sekä onnistumisten ja epäonnistumisten kohtaamista yhdessä. Voitettiinpa pallo tai ei, aina tsempataan kavereita. Meillä on myös aivan upeat fanit, jotka kiertävät ympäri maailman maajoukkueiden peleissä, kotimaan sarjojen otteluita ja niiden upeaa tunnelmaa unohtamatta”, Lentopalloliitosta kerrotaan.

Mestaruusliigan pudotuspelit käynnissä

Juuri nyt käydään Mestaruusliigan pudotuspelejä, kausi päättyy viimeistään 23. huhtikuuta. Sokos Hotels kannustaa kaikkia joukkueita ja odottaa jännityksellä, ketkä voittavat Suomen mestaruuden tällä kaudella!

Kansainvälistä lentopallojännitystä taas koetaan toukokuussa, kun Tampereella pelataan Naisten Hopeista liigaa ja Miesten Kultaista liiga. Kesäkuussa on lasten ja nuorten suuren lentopalloturnauksen, Power Cupin, vuoro. Joensuussa pidettävä turnaus on kaikille avoin; paikan päälle voi tulla seuraamaan niin pelejä kuin osallistumaan aktiviteetteihin.

Myös Beach Volleyn SM-kiertue pelataan kesällä.

EM-kisat 2026 – Tampere yksi kisaisännistä

”Kansainvälisellä tasolla lentopallossa on menty hienosti eteenpäin! Kaikki maajoukkueemme ovat olleet viime vuosina EM-kisojen vakiojoukkueita. Vuoden 2026 EM-kisoihin naiset lähtevät hakemaan neljättä perättäistä EM-kisapaikkaa, miehet ovat kymmenettä kertaa peräkkäin lopputurnauksessa. Ja Veljekset pääsevätkin EM-kisoissa kotikentälle, kun Tampere valittiin juuri yhdeksi EM-kisaisännistä”, Riia Martinoja iloitsee.

Sokos Hotels ottaa Suomen Lentopallon avosylin vastaan kumppanuusperheeseen!

Suomen Lentopalloliitto vastaa lentopallon, beach volleyn, snow volleyn ja istumalentopallon toiminnasta ja kehittämisestä Suomessa. Liitossa on 300 jäsenseuraa, 10 000 lisenssipelaajaa ja 135 000 harrastajaa.

Yhteistyösopimuksen myötä Lentopalloliitto keskittää majoitus- ja kokoustoimintansa S-ryhmän hotelleihin. Sokos Hotels tulee näkymään lentopallon kanavissa ja tapahtumissa laaja-alaisesti.