Hae varaus

Tervetuloa sporttiryhmät!

Keväästä alkaen sporttiryhmille yhä mukavammat vierailut Original Sokos Hotel Alexandrassa. Uudistetut huoneet, kuntosali ja saunat luovat ylellisyyttä ja tuovat laajemmat palvelut vierailijoille.

Original Sokos Hotel Alexandra on yksi Sokos Hotels -ketjun suosituimmista kohteista sporttiryhmien osalta. Kevät tuo tullessaan yhä laajemmat palvelut sporttiryhmille, sillä viime vuonna käynnistynyt remontti valmistuu pian. Uudistuksen aikana päivitetään 102 hotellihuonetta, saunaosasto sekä rakennetaan kuntosali.

Erityisesti sporttiryhmille ja lapsiperheille sopiva Kilpasilla-huone tarjoaa elämykselliset unet parvisängyssä. Huone on ilmeeltään raikas, hauska ja yllättävä. Tilasta löytyy sängyt kahdelle ja parviratkaisu, jossa mahtuu nukkumaan kaksi aikuista. Huone on varattavissa huhtikuun puolivälistä alkaen.

Kuntoilua yöpymisen ohessa

Uusi kuntosali ja sen monipuoliset laitteet tulevat tarjoamaan mahdollisuuden pitää huolta hyvinvoinnista vierailun aikana. Tarjolla on nykyaikaiset kuntosalilaitteet ja hyvinvointinurkkaus, josta löytyy muun muassa joogamattoja, vastuskuminauhoja ja puolapuut kevyempään harjoitteluun.

Täysin uudistetut naisten ja miesten hotelliasukassaunat pukuhuoneineen sekä kaikille yhteinen viihtyisä vilvoittelutila tarjoavat täydellisen rentoutumisen kuntoilun jälkeen.

Original Sokos Hotel Alexandra on avoinna koko uudistustyön ajan. Tervetuloa viihtyisään ja keväästä alkaen päivitettyyn levähdyspaikkaamme keskelle vilkasta Jyväskylää.