Etusivu

Hae varaus

content-page-hero-image

Sokos Hotellien kumppanuusperheeseen uusia jäseniä – Cheerleadingliitto esittäytyy

Sokos Hotellien kumppanuusperhe on kasvanut kahdella uudella jäsenellä, Suomen Cheerleadingliitolla ja Suomen Lentopalloliitolla. Cheerleadingliiton toiminnanjohtaja Tiina Kuikka kertoo, kuinka lajilla menee ja mitä harrastajat kaipaavat hotellilta, lue tästä!

Cheerleadingliiton toiminnanjohtaja Tiina Kuikka kiittelee yhteistä arvomaailmaa ja odottaa innolla alkavaa yhteistyötä. Suomessa on lähes 15 000 cheerleadingin harrastajaa, 59 eri seurassa. Cheerleadingin pariin nuoria vetää erityisesti lajin yhteisöllisyys ja monipuolisuus.

”Harrastamaan houkuttaa myös se, että tämä on matalan kynnyksen laji. Hauskaa, iloista ja innostavaa tekemistä. Kilpailemaankin pääsee jo heti mininä”, Cheerleadingliiton toiminnanjohtaja Tiina Kuikka kertoo.

Cheerleadingliitto valvoo lajin harrastajien ja lajin parissa toimivien etuja. Keskiössä on jokaisen yhteisön jäsenen henkinen, fyysinen ja sosiaalinen turvallisuus.

Kuikka aloitti liiton toiminnanjohtajana huhtikuussa 2023. ”Olin miettinyt urakehitystäni ja näin Cheerleadingliiton työpaikkailmoituksen sattumalta LinkedIn:issä. Työ tuntui heti omalta ja laitoin hakemuksen eteenpäin”, Kuikka kertoo.

”Tämä on minulle hyvin rakas laji, sillä harrastin aikanaan cheerleadingiä itsekin kahdeksan vuotta. Myöhemmin toimin valmentajana ja oman seurani hallituksessa lähes kymmenen vuotta. Nyt tuntuu, että olen palannut kotiin. Meillä on hyvin tiivis cheerperhe, läheisimmät ystävänikin olen saanut juuri cheerleadingin kautta”, Kuikka avaa.

Toiminnanjohtajan tehtävänä on johtaa operatiivista toimintaa, vastata yhteistyökumppanuuksista sekä hallitusyhteistyöstä. ”Tärkein tehtäväni on kuitenkin varmistaa, että seitsenhenkinen toimihenkilötiimini ja liittojohtoiset aikuisten maajoukkueiden valmentajatiimit pystyvät toimimaan laadukkaasti”, toiminnanjohtaja toteaa.

Tiinalla on vahva side myös Sokos Hotelleihin, jossa hän ehti työskennellä eri päällikkötehtävissä yli 15 vuotta. Uusi kumppani on siis toiminnanjohtajalle hyvin tuttu.

Kumppani, jonka kanssa arvot kohtaavat

”Odotan innolla nyt alkanutta yhteistyötämme Sokos Hotels -ketjun kanssa. Luotettavuus, vastuullisuus ja sporttisen elämäntavan edistäminen, ne ovat tärkeitä niin meille kuin Sokos Hotelleille. Suomen luotettavin hotelliketju mahdollistaa urheilijoillemme laadukkaat yöunet ja hyvän ravinnon kisamatkoilla – eli edellytykset onnistuneeseen kilpailusuoritukseen”, Tiina Kuikka kertoo.

”Sokos Hotellit valikoitui kumppaniksemme myös siksi, että hotelleja löytyy kautta maan. Kisoja on kaudessa pitkälti toistakymmentä ympäri Suomen, ja kisan osallistujamäärä voi olla jopa 3500 osallistujaa. Majoitustarpeemme ovat siis mittavia.”

”Hotellissa urheilijoille tärkeintä on hyvä uni ja laadukas ruoka. Toki saavutettavuus on tärkeää sekin; että kisapaikalle on hotellilta lyhyt matka. Saavutettavuuteen liittyy myös varaamisen helppous ja mahdollisuus tehdä viime hetken muutoksia. Kisoissa on paljon liikkuvia osia – esimerkiksi päivät voivat venyä ­­– joten asennoitumisen tulee olla joustavaa”, toiminnanjohtaja Kuikka toteaa.

Yhteistyön myötä Cheerleadingliitto pyrkii keskittämään kaikki liiton majoitukset, kokoukset ja koulutukset Sokos Hotelleihin, ja kannustaa seurojaan samaan. ”Tuomme myös aktiivisesti Sporttiklubin monia hyötyjä esiin seuroillemme”, Kuikka kertoo.

Sokos Hotellit vastaanottavat innolla uudet jäsenet

”Olemme todella innoissamme uusimmista jäsenistämme S-ryhmän hotellien kumppanuusperheessä. Lähdemme rakentamaan pitkäjänteistä yhteistyötä niin Cheerleading- kuin Lentopalloliiton kanssa ja uskonkin, että luomme yhdessä uusia menestystarinoita. Arvomme kohtaavat molempien liittojen kanssa hienosti”, Jarno Savolainen, kansainvälisen ja vapaa-ajan myynnin myyntiryhmän päällikkö toteaa.

Cheerleaderit MM-kisoja kohti

Cheerleadingin osalta kotimaan vilkas kisakausi päättyy Espoossa kesäkuussa 2024 pidettäviin SM-kisoihin. Sen jälkeen on vielä Norjassa pidettävien EM-kisojen vuoro.

Floridassa huhtikuussa käytävät MM-kisat ovat vuoden huikeimpia hetkiä. ”Tänä vuonna pidämme peukkuja, että naisten maajoukkue pääsee kultamitaliin kiinni vuoden tauon jälkeen”, Tiina Kuikka kertoo.

Sokos Hotels kannustaa!