Hae varaus

Kansainvälistä kiekkohuumaa pääkaupunkiseudulla

Kansainvälistä huippukiekkoa pääsee seuraamaan taas huhti-toukokuun vaihteessa, kun Espoossa ja Vantaalla pelataan alle 18-vuotiaiden poikien MM-kisat. Otteluiden äärelle odotetaan turnauksen aikana jopa 50.000 katsojaa.

Kisajärjestäjän eli Suomen Jääkiekkoliiton tavoitteena on täyttää katsomot ja luoda hyvä kisatunnelma.

"Odotamme innolla tulevia kisoja! Toivottavasti saamme paljon yleisöä hallille kannustamaan joukkueita ja nauttimaan huippujääkiekosta! Tähtäämme siihen, että pystymme tarjoamaan hyvät, tasapuoliset olosuhteet kaikille joukkueille sekä ikimuistoisen kisakokemuksen niin pelaajille, sidosryhmille kuin faneille", Suomen Jääkiekkoliiton tapahtumatuottaja Petteri Hietanen kertoo innostuneena.

Sokos Hotellit ja Radisson Blu -hotellit kisamenossa mukana

S-ryhmän hotellit elävät vahvasti kisojen hengessä mukana. Suomen joukkue majoittuu Radisson Blu Hotel Espoossa ja kaikki yhdeksän ulkomaista joukkuetta Break Sokos Hotel Flamingossa Vantaalla. Joukkueiden ohella hotelleihin odotetaan runsaasti kisavieraita.

"Kotijoukkueelle on mukavaa majoittua tutuissa ympyröissä S-ryhmän hotelleissa. Pelaajat voivat luottaa siihen, että kaikki toimii ja palvelu on erinomaista. Turnauksessa ollaan myös pitkä aika pois kotoa ja hotellissa vietetään paljon aikaa. Niinpä viihtyisä hotelli merkitsee paljon. Levon puolesta on tärkeää, että hotellissa on hyvät sängyt sekä maistuvaa ja ravitsevaa ruokaa", Hietanen avaa.

"Hotelli voi auttaa pitkään majoittuvia joukkueita viihtymään muun muassa tuomalla variaatiota tarjottaviin ruokiin. Lisäksi kaikki hotellin tarjoamat lisäpalvelut ovat varmasti nuorten joukkueiden mieleen —muun muassa saunavuorot, kuntosali ja oleskelutilat. Tietysti myös mukava ilmapiiri ja helposti lähestyttävä asiakaspalvelu lisäävät viihtyvyyttä", Hietanen mainitsee.

Toiveissa toimiva netti ja virikkeitä vapaa-aikaan

Joukkueiden aika menee kisoissa pitkälti hallilla harjoituksissa ja peleissä sekä hotellilla levon parissa. Välipäivinä ja vapaa-aikanaan pelaajat lähtevät joko ulkoilemaan tai viettävät aikaa hotellilla video- ja korttipelien äärellä.

"Vapaa-ajan osalta nuorten pelaajien tärkein toive taitaakin olla toimiva nettiyhteys. On myös hyvä, jos hotellin lähistöltä löytyisi mielekästä tekemistä", Petteri Hietanen toteaa.

"Lisäksi huoneiden viihtyvyys ja pieni muokattavuus on mukava asia. Ja joukkueille on tietysti tärkeää, että heille löytyy hotellilta oma palaverihuone, jossa kokoontua ja pitää pelipalavereita. Näin Sokos Hotelleissa aina onkin."

Sokos Hotellit toivottavat järjestäjille onnistuneita kisoja ja kotijoukkueelle menestystä! Lupaamme hoitaa puitteet osaltamme kuntoon!

Ja kaikki mukaan paikan päälle joukkueita kannustamaan, lippuja saa täältä: https://www.lippu.fi/artist/2024-iihf-ice-hockey-u18-world-championship/

Jääkiekon U18-MM-kisat järjestetään Suomessa 25.4.–5.5.2024. A-lohkon ottelut pelataan Espoon Metro Areenalla ja B-lohkon ottelut Tikkurila Areenalla Vantaalla. Sokos Hotels on Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppani ja majoittaja.