Etusivu

Hae varaus

content-page-hero-image

Veri veti Tanjan takaisin matkailun pariin

Tanja Muranen-Drobot palasi kolmen vuoden tauon jälkeen S-ryhmän hotellien myyntitiimiin. Pirskahteleva matkailuala ja tuttu työyhteisö houkuttelivat naisen takaisin. Jatkossa Muranen-Drobot auttaa matkanjärjestäjiä hotellien valinnassa ja matkaohjelmien suunnittelussa.

”Palasin tuttuun taloon, mutta nyt saan tutustua ihan uuteen segmenttiin eli kotimaisiin matkanjärjestäjiin ja vapaa-ajan matkailuun. Ja samalla pääsen markkinoimaan oman kotiseutuni eli Järvi-Suomen upeita kohteita, muun Suomen ohella”, Joensuussa asuva Muranen-Drobot kertoo.

Matkailualan töitä Tanja on tehnyt aiemmin niin lentoyhtiöissä kuin S-ryhmän yritysmyynnissä. Väliin mahtuu kolmisen vuotta KontioMehulla, suosittua alkoholitonta kuohujuomaa valmistavassa pohjoiskarjalaisessa perheyrityksessä.

”Veri veti takaisin matkailun pariin, ei voi mitään. Tämä on ala, jolle palataan”, Tanja naurahtaa. ”Asun perheineni Joensuussa, josta sitten matkaan eri puolille Suomea tiimipalavereihin, asiakkaita tapaamaan sekä messuille ja fam tripeille.

Tervetuloa kotikaupunkiini Joensuuhun

”Suosittelenkin lämpimästi tutustumaan Joensuuhun, jos et ole vielä käynyt! Tämä on kompakti ja monipuolinen urheilu- ja tapahtumakaupunki. Luontokin löytyy läheltä. Musiikki on Joensuun dna:ssa ja musiikkitapahtumia paljon – Ilosaarirockista yritysvieraidenkin suosimaan Osuuskaupparockiin. Pielisjoen rannalla kävellessä voikin kesäaikaan kuulla niin poppia, heviä, elektroa, karaokea, rokkia kuin humppaakin”, Tanja kertoo.

”Torin laidalta löytyy viehättävä Taitokortteli ja melko uusi Kauppahalli ravintoloineen. Taitokorttelin pihapiirissä on useita sisustus- ja käsityökauppoja. Ja jos lukijoiden joukossa on neuloosiin hurahtaneita, kuten minä, Taitokorttelin putiikeista poimit lankaihanuuksia joka lähtöön. Ostosten jälkeen maistuukin piirakkakahvit torilla”, Muranen-Drobot suosittelee.

”Ja onhan meillä täällä kaksi laadukasta hotellia: Original Sokos Hotel Vaakuna torin laidalla ja Original Sokos Hotel Kimmel Pielisjoen rantamaisemassa. Kimmelin ylellisessä nautiskelukylpylässä on ihanaa rentoutua loma- tai työpäivän päätteeksi.”

Tanjan kolme vinkkiä kotimaan kevääseen

1. Ykkösvinkkini vedän kotiinpäin ja suosittelen Kolia. Onhan se kansallismaisemineen upea. Huippujen kierros pitää tietysti kokea. Ja kansallispuiston alueelta löytyy paljon eritasoisia reittejä niin hiihtäjille, pyöräilijöille, lumikenkäilijöille kuin patikoijille – Koli on luontoliikkujan paratiisi. Nyt meillä on maisemahotellin ohella lisää hotellitarjontaakin, kun Break Sokos Hotel Koli Kylä avautui viime kesänä.

2. Pohjoisemmassa Suomessa asuville suosittelen reissua Helsinkiin. Kun meillä on täällä vielä lunta maassa, nautitaan Helsingissä jo kunnon kevätkeleistä. Kuppi kahvia Kappelin terassilla, lasi viiniä Solo Sokos Hotel Tornin Ateljee Barissa, tasokas taidenäyttely – siinä hyvän loman ainekset! Majoitu kaupungin keskellä, kuten Original Sokos Hotel Vaakunassa, uudessa Radisson RED Helsingissä tai Solo Sokos Hotel Helsingissä, ja pääkaupungin syke avautuu heti ovelta.

3. Kolmas vinkkini on kevätladut ja hiihtoretket. Esimerkiksi Vuokatissa ja Tahkolla on loistavat latuverkostot kaiken tasoisille hiihtäjille. Ja molemmissa kohteissa on todella monipuolinen vapaa-ajan tarjonta hiihdon oheen. Break Sokos Hotel Tahkon uudistuskin on jo puoliksi valmis, joten hotellissa on entistä mukavampi majoittua päärakennuksen uusissa huoneissa.

Ihanaa kevättä! Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Tanja

Tanja Muranen-Drobot
tanja.muranen-drobot(at)sok.fi
+358 10 768 1862