Etusivu

Hae varaus

content-page-hero-image

Itsepalveluautomaatilta sujuvuutta matkaan

Tiesitkö, että itsepalveluautomaatteja omatoimiseen sisään- ja uloskirjautumiseen löytyy kaikista Sokos Hotelleista?

Sokos Hotelleissa on kehitetty jo useiden vuosien ajan digitaalisia palveluita vieraidemme matkaa sujuvoittamaan. Tiesitkö, että kaikista Sokos Hotelleista löytyy itsepalveluautomaatteja omatoimiseen sisään- ja uloskirjautumiseen? Iisalmen IPA-host Valpuri Survonen avaa automaatin hyödyt.

”IPA-automaatilla sisäänkirjautuminen hoituu omatoimisesti, huoneavaimetkin voi tehdä itse. Tämä sujuvoittaa merkittävästi vieraan saapumista hotelliin. Myös uloskirjautuminen on varsin helppoa, sillä laskunmaksukin hoituu automaatin avulla”, Original Sokos Hotel Koljonvirrassa IPA-hostina, digi coachina ja vastaanottovirkailijana työskentelevä Valpuri Survonen kertoo.

”Itsepalveluautomaatin käyttäjien osuus kasvaa koko ajan. Kaikkihan eivät ole automaattien faneja, mutta tämä antaa mahdollisuuden valita, haluaako päästä itsenäisesti huoneeseen vai meneekö vastaanoton henkilökunnan palveltavaksi. Esimerkiksi ruuhka-aikoina automaatti on todella kätevä”, Valpuri kertoo.

”Isoin hyöty asiakkaalle on juuri se sujuvuus. Ei tarvitse odotella, vaan pääsee suoraan omaan huoneeseen tai vaikka hotellin antimien äärelle. Vastaanotostahan löytyy henkilökuntaa 24/7, joten jutustelemaan voi tulla milloin vain”, Valpuri kehottaa.

”Monet kaipaavat vielä opastusta automaatin käyttöön. Itse kerron mielelläni asiakkaalle, että opetan tämän nyt sinulle kunnolla, ja ensi kerralla voi halutessasi hoitaa homman itse. Kun asiakas on kerran opastettu automaatin käyttöön, hän kyllä mieluusti käyttää sitä uudelleenkin. Ja huikkaa sitten meille iloisella ilmeellä sieltä automaatilta, että katsos, nyt minä osaan tämän”, Valpuri naurahtaa.

Digipalvelut tarjoavat valinnan mahdollisuuksia

Sokos Hotelleissa kehitetään uusia digipalveluita, jotta vieraillamme on mahdollisuus valita itselleen sopivin tapa asioida hotelleissamme. Eli haluamme tarjota valinnan mahdollisuuksia. Monet tykkäävät hoitaa asiat itse, toisille sopii paremmin palvelu.

IPA-hostin toimenkuva on Sokos Hotels -ketjussa melko uusi. Hostin tehtävänä on auttaa vieraita itsepalveluautomaatin käytössä sekä huolehtia automaatin toimivuudesta.

Sokos Hotellien digipalvelut:

Sokos Hotels -sovellus. Ollut käytössä S-Card -asiakkaille vuodesta 2018. Sovelluksen avulla teet huonevaraukset ja hoidat sisään- ja uloskirjautumiset. Pääset myös tarkistamaan koska tahansa omat S-Card-tietosi ja kertyneiden kanta-asiakasetujen tilanteen.

Mobiiliavain. Sokos Hotels-sovelluksessa toimiva lisäominaisuus, jolla asiakas voi käyttää omaa puhelintaan avaimena hotellihuoneen oven avaamiseen. Mobiiliavain on tällä hetkellä käytössä kuudessa Sokos Hotellissa.

Itsepalveluautomaatit. Käytössä kaikissa Sokos Hotelleissa Suomessa ja Virossa. Automaatilla voit hoitaa sisään- ja uloskirjautumisen, tehdä huoneavaimen ja maksaa laskun.

Lue lisää Sokos Hotellien digitaalisista palveluista