Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Standard Single

Sök lediga rum

Trivsamt och modernt enkelrum på antingen torg- eller innergårdssidan. Rummen har en 100–140 cm bred säng, vissa har möjlighet till extrasäng vid behov. Rummen med en 100 cm bred säng har parkettgolv. Rummen har tavlor med vackra motiv av Kvarkens skärgård, vilket ger dem en trevlig lokal prägel. Övrig utrustning: hårtork, strykjärn- och bräda, gratis wifi, vattenkokare. Rummet har ingen minibar.

Standard Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Ljust och elegant dubbelrum med separata sängar. Utsikt över torget. Rummens olika färgskalor gör dem trivsamma och hemtrevliga. Badrummet med dusch är trevligt och fräscht. Rummen har antingen parkettgolv eller miljövänlig Bolon-vinylmatta. Vissa rum har tavlor med vackra motiv av Kvarkens skärgård, vilket ger dem en trevlig lokal prägel. Övrig utrustning: hårtork, strykjärn- och bräda, gratis wifi, vattenkokare. Rummet har ingen minibar.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Trivsamt och bekvämt rum med utsikt över torget eller hotellets innergård. Parkettgolvet och de olika färgsättningarna gör rummet trivsamt och hemtrevligt. Skärgårdstemat framkommer genom tavlor med motiv från Kvarkens världsarvsområde. Badrummet med dusch/badkar är snyggt och fräscht och det finns även bra arbetsyta på rumssidan samt skilda sängar. Det finns även möjlighet till en extrasäng för ett barn.
Övriga bekvämligheter: hårfön, strykjärn- och bräda, wifi, vattenkokare.I rummet finns ingen minibar.

Superior King

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Luftigt och elegant Superiordubbelrum med en lyxig 180 cm bred dubbelsäng. Dessa rum ligger antingen på 3. eller 4. våningen med utsikt över torget eller mot innergården. Vissa rum har ett skrivbord i form av en hjulförsedd, mobil modul som du kan anpassa efter dina behov. Dessa rum har parkettgolv. De övriga rummen har miljövänlig Bolon-vinylmatta. Ett av rummen i denna kategori har egen bastu, kontakta hotellet för att kontrollera bokningsläget. Superiorrummet har badrockar och tofflor samt vattenkokare som tilläggsutrustning för extra avkoppling och komfort. Du kan ta dig en kopp kaffe, te eller varm choklad närhelst du vill. Övrig utrustning: hårtork, strykjärn- och bräda, gratis wifi, vattenkokare. Rummet har minibar.

Superior Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Luftigt och trivsamt rum på antingen torg- eller innergårdssidan. Möjlighet till extrasäng för upp till två barn. Alternativen är en extrasäng eller en bäddsoffa. Vissa rum har även en divan. Två av rummen i denna kategori har egen bastu, kontakta hotellet för att kontrollera bokningsläget. Merparten av rummen kan med hjälp av en mellandörr slås ihop med ett dubbelrum med dubbelsäng till kombirum. Ett enastående alternativ även för större familjer. Kombirum ska bokas direkt via hotellet. Rummen har antingen parkettgolv eller miljövänlig Bolon-vinylmatta. Superiorrummet har badrockar och tofflor samt vattenkokare som tilläggsutrustning för extra avkoppling och komfort. Du kan ta dig en kopp kaffe, te eller varm choklad närhelst du vill. Övrig utrustning: hårtork, strykjärn- och bräda, gratis wifi, vattenkokare. Rummet har minibar.

Standard Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Modernt dubbelrum med dubbelsäng (160 cm) på antingen torg- eller innergårdssidan. Rummens olika färgskalor gör dem trivsamma och hemtrevliga, och vissa rum har tavlor med vackra motiv av Kvarkens skärgård, vilket ger dem en trevlig lokal prägel. Rummen har antingen parkettgolv eller miljövänlig Bolon-vinylmatta. Övrig utrustning: hårtork, strykjärn- och bräda, gratis wifi, vattenkokare. Rummet har ingen minibar.

Temarummen

Dubbelsäng 180 cm, Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

SKÄRGÅRDSRUMMET – som att återvända till 1920-talets skärgårdsliv. Stormlyktorna, den maffiga allmogesängen och de grånade brädorna i rummet skapar en äkta gammaldags stämning. Rummet har utsikt mot torget och finns på fjärde våningen, nära kundbastun.
NORRSKÄRSRUMMET - en modern strandstuga. Den fräscha och färggranna stilen i rummet piggar upp även trötta resenärer. Rummet finns på tredje våningen. Utsikt mot torget, badrum med badkar.
VASARUMMET- ditt andra hem! Rummet berättar om Vasa stads historia under 1920–1960-talen. Rummet finns på tredje våningen. Utsikt mot torget, badrum med badkar.
ATELJÉRUMMET - som ett konstgalleri. I detta rum kommer Vasabon och konstgrafikern Juha Tammenpääs verk till sin rätt. Lugnt rum mot innergården på femte våningen. I alla våra temarum finns vattenkokare, minibar, badrockar och tofflor. Övrig utrustning: hårtork, strykjärn- och bräda, gratis wifi. VILKET RUM GILLAR DU BÄST? Vänligen kontakta vårt hotell så bokar vi önskat temarum till dig!

Junior Suite

Sök lediga rum

MOLN Junior Svit - du sover som på bomull. Dubbelsäng, 180 cm. Rummet intill sovrummet är möblerat så att det fungerar som ett arbetsrum, där man kan hålla ett litet möte, arbeta eller varför inte äta middag. Rummen är kombinerade med en mellandörr. Utsikt mot torget på åttonde våningen. SKOG Junior Svit - naturnära. Dubbelsäng, 180 cm. Rummet intill sovrummet fungerar som ett smidigt arbetsrum eller för att spendera kvalitetstid på tumanhand, t.ex. med en romantisk middag. Rummen är kombinerade med en mellandörr. Utsikt mot torget på sjunde våningen. BRO Junior Sviter - rymliga och stiliga Junior Sviter på fjärde våningen med utsikt mot torget. Kombination av två rum, vilket medför gott om utrymme för vistelse och övernattning. Det ena rummet har en 180 cm bred dubbelsäng och i det andra rummet finns en hemtrevlig soffa som kan bäddas ut för barn eller en vuxen. I varje Junior Svit finns ett eget kylskåp och mikro. Dessutom minibar, badrockar och tofflor samt vattenkokare. VILKET RUM GILLAR DU BÄST? Vänligen kontakta vårt hotell så bokar vi önskad Junior Svit till dig!

Standard King

Sök lediga rum

Modernt dubbelrum med bred dubbelsäng (180 cm). Lugnt läge i de övre våningarna och mot innergården. Rummens olika färgskalor gör dem trivsamma och hemtrevliga. Rummen har parkettgolv. Du kan välja rum med dusch eller badkar efter behov. En del av rummen har spjälsäng som standardutrustning. Övrig utrustning: hårtork, strykjärn- och bräda, gratis wifi, vattenkokare. Rummet har ingen minibar.