Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Single

Trägolv

Sök lediga rum

Ett modernt, trivsamt och ljust enkelrum med en 100-140 cm bred säng, i en del av rummen kan man även bädda fram en extrasäng. Vy antingen mot torget eller innergården. I dessa trivsamma enkelrum finns parkettgolv samt bra arbetsyta. Skärgårdstemat framkommer genom tavlor med motiv från Kvarkens världsarvsområde.
Övriga bekvämligheter: hårfön, strykjärn- och bräda, wifi, vattenkokare. I rummet finns ingen minibar.

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Ljust och bekvämt rum med utsikt över torget eller hotellets innergård. Parkettgolvet och de olika färgsättningarna gör rummet trivsamt och hemtrevligt. Badrummet med dusch är snyggt och fräscht och det finns även bra arbetsyta på rumssidan samt skilda sängar. Skärgårdstemat framkommer i en del av rummen genom tavlor med motiv från Kvarkens världsarvsområde.
Övriga bekvämligheter: hårfön, strykjärn- och bräda, wifi, vattenkokare.I rummet finns ingen minibar.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Rymligt och bekvämt rum med utsikt över torget eller hotellets innergård. Parkettgolvet och de olika färgsättningarna gör rummet trivsamt och hemtrevligt. Skärgårdstemat framkommer genom tavlor med motiv från Kvarkens världsarvsområde. Badrummet med dusch/badkar är snyggt och fräscht och det finns även bra arbetsyta på rumssidan samt skilda sängar. Det finns även möjlighet till en extrasäng för ett barn.
Övriga bekvämligheter: hårfön, strykjärn- och bräda, wifi, vattenkokare.I rummet finns ingen minibar.

Superior King

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Rymliga och eleganta Superior-rum för två personer inredda med en 180 cm bred dubbelsäng. Dessa rum har antingen utsikt mot torget eller innergården. En del av rummen har ett arbetsbord som är en modul på hjul som går att flytta och ställa in på lämplig nivå. I ett av dessa rum finns det även en bastu, kontrollera tillgänglighet med hotellet. Badrocken, tossorna och vattenkokaren tillför bekvämlighet till Superior rummet. Du kan njuta av kaffe, te eller kakao då det passar dig.
Övriga bekvämligheter: hårfön, strykjärn- och bräda, wifi, vattenkokare. I rummet finns en minibar.

Superior Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Rymligt och bekvämt rum med utsikt över torget eller hotellets innergård. Som alternativ på extrasäng finns bäddsoffa eller en extra bädd. Det finns även en divan i en del av rummen. I två av dessa rum finns det även en bastu (kontrollera tillgänglighet med hotellet). Dessa rum går att kombinera med ett standard dubbelrum och få ett stort familjerum med en mellandörr (bokningar direkt via hotellet). Badrocken, tossorna och vattenkokaren tillför bekvämlighet till Superior rummet. Du kan njuta av kaffe, te eller kakao då det passar dig.
Övriga bekvämligheter: hårfön, strykjärn- och bräda, wifi, vattenkokare. I rummet finns en minibar.

Standard Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Modernt dubbelrum för två personer med en vy antingen mot torget eller innergården.Parkettgolvet och de olika färgsättningarna gör rummet trivsamt och fräscht. Badrummet med dusch/badkar är snyggt och trivsamt. Det finns bra arbetsyta på rumssidan samt en 160-180 cm bred dubbelsäng. Skärgårdstemat framkommer i en del av rummen genom tavlor med motiv från Kvarkens världsarvsområde.
Övriga bekvämligheter: hårfön, strykjärn- och bräda, wifi, vattenkokare.I rummet finns ingen minibar.

Temarummen

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

SKÄRGÅRDSRUMMET-du går tillbaka till 1920-talets skärgårdsliv. Stormlyktorna, den maffiga allmogesängen och de grånade brädorna i rummet skapar en äkta gammaldags stämning. .
NORRSKÄRRUMMET– en modern strandstuga. Den fräscha och färggranna stilen i rummet piggar upp även trötta resenärer.
VASARUMMET– ditt andra hem! Rummet berättar Vasa stads historia under 1920–1960-talen för dig.
ATELJÉRUMMET– som ett konstgalleri. I detta rum kommer Vasabon och konstgrafikern Juha Tammenpääs verk till sin rätt.
MOLN-rummet – du sover som på bomull. I detta blåvita rum kan du koppla av så fullständigt att nästa dag går som en dans.
SKOG-rummet – naturnära. Regn eller köld gör detsamma, i detta rum räcker värmen till. Alla våra temarum är utrustade med vattenkokare, badrockar och badtofflor.
VILKET RUM GILLAR DU BÄST? Vänligen kontakta vårt hotell så bokar vi önskat temarum till dig!