Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-kod på vår webbplats. Kampanjpriset kräver inte inloggning.

Standard Single

Sök lediga rum

Trivsamt och modernt enkelrum på antingen torg- eller innergårdssidan. Rummen har en 100–140 cm bred säng, vissa har möjlighet till extrasäng vid behov. Rummen med en 100 cm bred säng har parkettgolv. Rummen har tavlor med vackra motiv av Kvarkens skärgård, vilket ger dem en trevlig lokal prägel. Övrig utrustning: hårtork, strykjärn- och bräda, gratis wifi, vattenkokare. Rummet har ingen minibar.

Standard Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Ljust och elegant dubbelrum med separata sängar. Utsikt över antingen torget eller innergården. Rummens olika färgskalor gör dem trivsamma och hemtrevliga. Badrummet med dusch är trevligt och fräscht. Rummen har antingen parkettgolv eller miljövänlig Bolon-vinylmatta. Vissa rum har tavlor med vackra motiv av Kvarkens skärgård, vilket ger dem en trevlig lokal prägel. Övrig utrustning: hårtork, strykjärn- och bräda, gratis wifi, vattenkokare. Rummet har ingen minibar.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Trivsamt och bekvämt rum med utsikt över torget eller hotellets innergård. Parkettgolvet och de olika färgsättningarna gör rummet trivsamt och hemtrevligt. Skärgårdstemat framkommer genom tavlor med motiv från Kvarkens världsarvsområde. Badrummet med dusch/badkar är snyggt och fräscht och det finns även bra arbetsyta på rumssidan samt skilda sängar. Det finns även möjlighet till en extrasäng för ett barn.
Övriga bekvämligheter: hårfön, strykjärn- och bräda, wifi, vattenkokare.I rummet finns ingen minibar.

Superior King

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Luftigt och elegant Superiordubbelrum med en lyxig 180 cm bred dubbelsäng. Dessa rum ligger antingen på 3. eller 4. våningen med utsikt över torget eller mot innergården. Vissa rum har ett skrivbord i form av en hjulförsedd, mobil modul som du kan anpassa efter dina behov. Dessa rum har parkettgolv. De övriga rummen har miljövänlig Bolon-vinylmatta. Ett av rummen i denna kategori har egen bastu, kontakta hotellet för att kontrollera bokningsläget. Superiorrummet har badrockar och tofflor samt vattenkokare som tilläggsutrustning för extra avkoppling och komfort. Du kan ta dig en kopp kaffe, te eller varm choklad närhelst du vill. Övrig utrustning: hårtork, strykjärn- och bräda, gratis wifi, vattenkokare. Rummet har minibar.

Superior Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Luftigt och trivsamt rum på antingen torg- eller innergårdssidan. Möjlighet till extrasäng för upp till två barn. Alternativen är en extrasäng eller en bäddsoffa. Vissa rum har även en divan. Två av rummen i denna kategori har egen bastu, kontakta hotellet för att kontrollera bokningsläget. Merparten av rummen kan med hjälp av en mellandörr slås ihop med ett dubbelrum med dubbelsäng till kombirum. Ett enastående alternativ även för större familjer. Kombirum ska bokas direkt via hotellet. Rummen har antingen parkettgolv eller miljövänlig Bolon-vinylmatta. Superiorrummet har badrockar och tofflor samt vattenkokare som tilläggsutrustning för extra avkoppling och komfort. Du kan ta dig en kopp kaffe, te eller varm choklad närhelst du vill. Övrig utrustning: hårtork, strykjärn- och bräda, gratis wifi, vattenkokare. Rummet har minibar.

Standard Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Modernt dubbelrum med dubbelsäng (160–180 cm) på antingen torg- eller innergårdssidan. Rummens olika färgskalor gör dem trivsamma och hemtrevliga, och vissa rum har tavlor med vackra motiv av Kvarkens skärgård, vilket ger dem en trevlig lokal prägel. Rummen har antingen parkettgolv eller miljövänlig Bolon-vinylmatta. Du kan välja rum med dusch eller badkar efter behov. Övrig utrustning: hårtork, strykjärn- och bräda, gratis wifi, vattenkokare. Rummet har ingen minibar.

Temarummen

Dubbelsäng 180 cm, Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

SKÄRGÅRDSRUMMET-du går tillbaka till 1920-talets skärgårdsliv. Stormlyktorna, den maffiga allmogesängen och de grånade brädorna i rummet skapar en äkta gammaldags stämning. .
NORRSKÄRRUMMET– en modern strandstuga. Den fräscha och färggranna stilen i rummet piggar upp även trötta resenärer.
VASARUMMET– ditt andra hem! Rummet berättar Vasa stads historia under 1920–1960-talen för dig.
ATELJÉRUMMET– som ett konstgalleri. I detta rum kommer Vasabon och konstgrafikern Juha Tammenpääs verk till sin rätt.
MOLN-rummet – du sover som på bomull. I detta blåvita rum kan du koppla av så fullständigt att nästa dag går som en dans.
SKOG-rummet – naturnära. Regn eller köld gör detsamma, i detta rum räcker värmen till. Alla våra temarum är utrustade med vattenkokare, badrockar och badtofflor.
VILKET RUM GILLAR DU BÄST? Vänligen kontakta vårt hotell så bokar vi önskat temarum till dig!