Hem

Sök bokning

hotel-logo

Konferens- och festtjänster

content-page-hero-image

Mångsidiga möteslokaler till både vardag och fest hittar du i Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa!

Välkommen till våra mångsidiga möteslokaler I Original Sokos Hotel Vaakuna Vasa, där affärsidéer får vingar och beslut fattas i en inspirerande miljö! Oavsett om det är ett teammöte, strategiskt möte eller kundträff, erbjuder vi dig de perfekta ramarna för en lyckad sammankomst.

Konferens- och festtjänster

Original Sokos Hotel Vaakuna i Vasa är ett högklassigt och personligt hotell i hjärtat av staden. Hotellets moderna och mångsidiga mötesutrymmen erbjuder flexibla möjligheter till att ordna möten och evenemang.

Lokki

Konferensutrymmet Lokki lämpar sig för tillställningar på 10-25 personer. Utrymmet fungerar även för mindre grupper, möblerat i diplomatform. Lokki kan förenas med det intilliggande mötesrummet Majakka.

Majakka

Majakka konferensutrymmet är ett rymligt, luftigt utrymme som lämpar sig bra för tillställningar på 10-40 personer. Majakka kan förenas med det intilliggande mötesrummet Lokki.

Majakka + Lokki

Konferensutrymmena Majakka och Lokki går att kombinera till ett stort utrymme och du har möjligheten att ordna större evenemang med fler deltagare. Utrymmet lämpar sig för till exempel frukosttillställningar eller håruppvisningar. I klassform ryms det max. 80 personer, i teaterform upp till 120 personer. Pausservering ordnas enkelt på kaffetorget som ligger utanför utrymmet.

Kvarken

Brainstorming lyfts till helt nya höjder när ni har möte i Vaakuna Vasas konferensutrymme Kvarken! Detta rum är designat att stimulera och väcka upp de olika sinnena med hjälp av belysning, funktionella möbler, olika material samt naturnära färger och bilder. Kom och njut och utveckla idéer!

SKY- beställningsbastu

På hotellets 9-våning finns SKY-bastun som fungerar utmärkt för att kombinera möte och bastukväll samt middag. SKY-bastun lämpar sig bäst för grupper på 5-15 personer. I samband med bastun finns en terrass med fin utsikt över stadens puls. På terrassen finns även utomhusbalja för 6 personer.

Parkering för mötesgäster:

Vi samarbetar med Toriparkki som är beläget under torget. Pris för konferenskunder är 6 € / 12 h max.

Kontakta vår försäljningsavdelning så hjälper vi gärna till med planeringen av ert evenemang!

  • Original Sokos Hotel Vaakuna Vasas försäljningstjänst,
  • tel. +358 20 780 88 50, mail: sales.vaasa@sok.fi. Pris för samtal >>

Bekanta dig även med våra restauranger