Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Original Sokos Hotel Vaakuna, Vasa

Original Sokos Hotel Vaakuna, Vasa - Coolaste hotell i länet!

Välkommen till Finlands bästa Original-hotell! * Vaakuna i Vasa är ett högklassigt och personligt hotell i hjärtat av staden. Läget i köpcentret vid torget erbjuder dig utmärkta shoppingmöjligheter. Världsarvsområdet, den idylliska skärgården och naturen är riktiga pärlor i Vasa med omnejd. Denna närhet till naturen vill vi att du ska få uppleva även som gäst hos oss.

I Vasa består sommaren av sol, shopping, utomhusserveringar, strandliv, naturutflykter, båtliv, kulturevenemang − i Finlands soligaste stad är allt detta möjligt! Vi på hotellet ger dig rekommendationer om hur just du kan tillbringa en lyckad dag i Vasa!

På Vaakuna i Vasa vill vi skilja oss från mängden och vara ett unikt hotell med stort hjärta. Vi önskar dig välkommen som gäst, hos oss är du nummer ett!

Tips: temarummen i vårt hotell är absolut värda att ses och upplevas!

(* Vaakuna i Vasa valdes till det bästa Original-hotellet i kedjans kundnöjdhetsundersökning 2018.)

location
Rewell Center 101 65100, Vasa
Rewell Center 101
65100, Vasa
parking
puhelin
020 780 88 00 priser Samtal från trådtelefon kostar 0,0835 €/samtal + 0,0702 €/min, samtal från mobiltelefon 0,0835 €/samtal + 0,1717 €/min
fax
020 780 88 88

Kundrespons

Enligt en undersökning som Taloustutkimus har gjort om kundtillfredsställelsen har kunderna betygsatt Rosso Karleby som kedjans bästa och Rosso Vasa som den tredje bästa restaurangen. Rosso-kedjan omfattar allt som allt 28 restauranger. Kunderna anser att restaurangerna har klarat av att erbjuda jämn och god service som också har förbättrats i jämförelse med tidigare år.

"Hos oss i Vasa är kundtillfredsställelsen en hjärtesak för alla anställda i hela hotellet, där också restaurang Rosso är belägen. En bekräftelse på det är också att hotellet placerade sig som etta i Original Sokos-hotellens tävling om bästa kundtillfredsställelse år 2018. Det är ett prima team som jobbar hos oss på Rosso. Vi lyssnar till den öppna respons som våra gäster kommer med, och utgående från den utvecklar vi vår restaurang så att den blir ännu bättre", berättar Susanna Kivikko, chef för Rosso i Vasa.

Varmt välkommen till kedjans bästa Original-hotell!
 

År 2018 var våra kunder av den åsikten att vår reception är vänligast och betjäningen fungerar till 100%.

Även hotellet som helhet lyftes till nummer ett!

Stort tack tilla alla våra gäster!

Webbklipp