Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Original Sokos Hotel Vaakuna, Vasa

Original Sokos Hotel Vaakuna, Vasa - Coolaste hotell i länet!


Välkommen till Finlands bästa originalhotell! * Vaakuna Vasa är ett högklassigt och personligt hotell i hjärtat av staden. Läget i köpcentret vid torget erbjuder dig utmärkta shoppingmöjligheter. Världsarvslivet, skärgården och naturen är ädelstenarna i Vasa och dess omgivning. Vi vill att du ska uppleva denna närhet till naturen som vår gäst. I Vaakuna Vasa vill vi mer och mer skilja oss ur massan, göra saker med stort hjärta och vara originella. Vi välkomnar dig som vår gäst, här är du nummer ett! 

Tips för dig: våra temarum är definitivt värda ett besök!

(* Vaasan Vaakuna valdes som bäst på 2018 Original hotell i kedjans kundnöjdhetsundersökning.)

location
Rewell Center 101 65100, Vasa
Rewell Center 101
65100, Vasa
parking
puhelin
020 780 88 00 priser Samtal från trådtelefon kostar 0,0835 €/samtal + 0,0702 €/min, samtal från mobiltelefon 0,0835 €/samtal + 0,1717 €/min
fax
020 780 88 88

Kundrespons

Enligt en undersökning som Taloustutkimus har gjort om kundtillfredsställelsen har kunderna betygsatt Rosso Karleby som kedjans bästa och Rosso Vasa som den tredje bästa restaurangen. Rosso-kedjan omfattar allt som allt 28 restauranger. Kunderna anser att restaurangerna har klarat av att erbjuda jämn och god service som också har förbättrats i jämförelse med tidigare år.

"Hos oss i Vasa är kundtillfredsställelsen en hjärtesak för alla anställda i hela hotellet, där också restaurang Rosso är belägen. En bekräftelse på det är också att hotellet placerade sig som etta i Original Sokos-hotellens tävling om bästa kundtillfredsställelse år 2018. Det är ett prima team som jobbar hos oss på Rosso. Vi lyssnar till den öppna respons som våra gäster kommer med, och utgående från den utvecklar vi vår restaurang så att den blir ännu bättre", berättar Susanna Kivikko, chef för Rosso i Vasa.

Varmt välkommen till kedjans bästa Original-hotell!
 

År 2018 var våra kunder av den åsikten att vår reception är vänligast och betjäningen fungerar till 100%.

Även hotellet som helhet lyftes till nummer ett!

Stort tack tilla alla våra gäster!

Webbklipp