Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Original Sokos Hotel Vaakuna, Vasa

Original Sokos Hotel Vaakuna är ett högklassigt och personligt hotell i hjärtat av Vasa. Läget i köpcentret vid torget erbjuder dig utmärkta shoppingmöjligheter. De vackra och historiska byggnaderna i vår stad har många intressanta historier att berätta, och havet ligger endast ett stenkast från centrum. 

Den idylliska skärgården och naturen är riktiga pärlor i Vasa med omnejd. Denna närhet till naturen vill vi att du ska få uppleva även som gäst hos oss. De vackra fotografierna på vårt hotell berättar historien om vårt Världsarv för dig. Detsamma kan du även uppleva i våra rum. Om du vill pröva på äkta skärgårdskänsla kan du övernatta i vårt redan legendariska temarum "Skärgårdsstugan". Våra andra temarum är också väl värda ett besök. Även i hotellets restaurang- och konferensutbud finns det något för alla, till både vardag och fest.

På Vaakuna i Vasa vill vi skilja oss från mängden och vara ett unikt hotell med stort hjärta. Vi önskar dig välkommen som gäst, hos oss är du nummer ett!

location
Rewell Center 101 65100, Vasa
Rewell Center 101
65100, Vasa
parking
puhelin
020 780 88 00 priser Samtal från trådtelefon kostar 0,0835 €/samtal + 0,0702 €/min, samtal från mobiltelefon 0,0835 €/samtal + 0,1717 €/min
fax
020 780 88 88

Kundrespons

Enligt en undersökning som Taloustutkimus har gjort om kundtillfredsställelsen har kunderna betygsatt Rosso Karleby som kedjans bästa och Rosso Vasa som den tredje bästa restaurangen. Rosso-kedjan omfattar allt som allt 28 restauranger. Kunderna anser att restaurangerna har klarat av att erbjuda jämn och god service som också har förbättrats i jämförelse med tidigare år.

"Hos oss i Vasa är kundtillfredsställelsen en hjärtesak för alla anställda i hela hotellet, där också restaurang Rosso är belägen. En bekräftelse på det är också att hotellet placerade sig som etta i Original Sokos-hotellens tävling om bästa kundtillfredsställelse år 2018. Det är ett prima team som jobbar hos oss på Rosso. Vi lyssnar till den öppna respons som våra gäster kommer med, och utgående från den utvecklar vi vår restaurang så att den blir ännu bättre", berättar Susanna Kivikko, chef för Rosso i Vasa.

Varmt välkommen till kedjans bästa Original-hotell!
 

Långvarigt arbete för bättre gästupplevelse fick Vaakuna att bli bäst i Finland

Handelslaget KPO:s Original Sokos Hotel Vaakuna Vasa hade hotellkedjans nöjdaste kunder år 2018. Undersökningen genomfördes av Taloustutkimus Oy. Antalet personer som svarade var totalt över 40 000, och Vaakuna i Vasa betygsattes av närmare 1 000 gäster. År 2018 hörde 35 hotell i Finland, Estland och S:t Petersburg till kedjan Original Sokos Hotels.

Inom Original Sokos Hotel Vaakuna har man tillsammans med personalen under årens lopp målmedvetet strävat efter att utveckla gästupplevelsen. Vaakuna har under tidigare år legat nära täten, men år 2018 nådde hotellet ända fram till hotellkedjans topp. Gästerna på Vaakuna upplever för närvarande att hotellet är intressant, hemtrevligt och personligt tack vare god och varmhjärtad betjäning. Också i utvärderingstjänsten TripAdvisor, som folk som reser använder sig av, placerar sig Vaakuna som etta bland hotellen i Vasa.

Stort tack tilla alla våra gäster!

Webbklipp