Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-kod på vår webbplats. Obs. Kampanjpriset kräver inte inloggning.

Standard Single

Trägolv

Sök lediga rum

I detta stilfulla enkelrum välkomnas du av en hemtrevlig miljö där bland annat en handstickad pläd och en Kola-stol med ylleklädsel ingår. Det moderna och ljusa rummet har flera snygga inredningsdetaljer, till exempel en tegelvägg och stilfulla fönster som har bevarats från det gamla spannmålsmagasinet. De ljusa väggytorna och parkettgolvet ger extra rymd. Rummet är utrustat med platt-TV. Det har också separat luftkonditionering så att du själv kan ställa in rumstemperaturen efter behov. I badrummet finns dusch och högklassiga badprodukter.

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

I detta stilfulla dubbelrum välkomnas gästerna av en hemtrevlig miljö där bland annat en handstickad pläd och en Kola-stol med ylleklädsel ingår. Det moderna och ljusa rummet har flera snygga inredningsdetaljer, till exempel en tegelvägg och stilfulla fönster som har bevarats från det gamla spannmålsmagasinet. De ljusa väggytorna och parkettgolvet ger extra rymd. Rummet har två separata sängar och platt-TV. Det har också separat luftkonditionering så att du själv kan ställa in rumstemperaturen efter behov. I badrummet finns dusch och högklassiga badprodukter.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Detta harmoniskt inredda dubbelrum är utmärkt för en avkopplande vistelse. I rummet finns bland annat en handstickad pläd och en Kola-stol med ylleklädsel som skapar hemtrevlig stämning. Rummet har flera snygga inredningsdetaljer, till exempel en tegelvägg och stilfulla fönster som har bevarats från det gamla spannmålsmagasinet. De ljusa väggytorna och parkettgolvet ger extra rymd. Det rymliga rummet har två separata sängar och möjlighet till extrasäng. Rummet är utrustat med platt-TV. Det har också separat luftkonditionering så att du själv kan ställa in rumstemperaturen efter behov. I badrummet finns dusch och högklassiga badprodukter.

Superior Twin

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Detta trivsamma och ljusa dubbelrum har en hemtrevlig miljö där bland annat en handstickad pläd och en vacker, klassisk RAR-gungstol ingår. Rummet har flera snygga inredningsdetaljer, till exempel en tegelvägg och stilfulla fönster som har bevarats från det gamla spannmålsmagasinet. De ljusa väggytorna och parkettgolvet ger det luftiga rummet extra rymd. Rummet har två separata sängar, minibar och platt-TV. Det har också separat luftkonditionering så att du själv kan ställa in rumstemperaturen efter behov. I badrummet finns dusch och högklassiga badprodukter.

Standard Twin, möjlighet till två extrasängar

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

I detta stilfulla hörnrum på vindsvåningen övernattar du bekvämt i höjd med stadens tak. I rummet finns bland annat en handstickad pläd och en Kola-stol med ylleklädsel som skapar hemtrevlig stämning. Det vackert inredda rummet har unika detaljer, till exempel fönster och takbjälkar som påminner om tiden då hotellbyggnaden var spannmålsmagasin. De ljusa väggytorna och parkettgolvet ger extra rymd. I detta ytterst rymliga rum finns det utöver de två separata sängarna möjlighet att få extrasängar för två vuxna eller två barn. Rummet är utrustat med platt-TV. Det har också separat luftkonditionering så att du själv kan ställa in rumstemperaturen efter behov. I badrummet finns dusch och högklassiga badprodukter.

Standard Queen

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Detta trivsamma dubbelrum med sin maffiga dubbelsäng är utmärkt för en avkopplande vistelse. I det stilfullt inredda rummet kan du beundra den skandinaviska inredningen och många fantastiska detaljer. I rummet finns bland annat en handstickad pläd och en klassisk RAR-gungstol som skapar hemtrevlig stämning. De ljusa väggytorna och parkettgolvet ger extra rymd. Rummet är utrustat med platt-TV. Det har också separat luftkonditionering så att du själv kan ställa in rumstemperaturen efter behov. I badrummet finns dusch och högklassiga badprodukter.

Suite

Trägolv, Badkar, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Tornsviten i två våningar erbjuder högklassig övernattning och passar utmärkt om du till exempel ska fira en speciell dag. På svitens nedre våning finns en maffig dubbelsäng och separat toalett. På övre våningen finns vardagsrum, bastu, badkar och toalett. Övre våningen har fantastisk utsikt över staden. I den stilfullt inredda sviten kan du sätta dig och beundra den skandinaviska inredningen och de fantastiska detaljerna som bevarats från det gamla spannmålsmagasinet. De ljusa väggytorna och parkettgolvet ger extra rymd. Sviten är utrustad med minibar och platt-TV. Den har också separat luftkonditionering så att du själv kan ställa in innetemperaturen efter behov. I badrummet finns högklassiga badprodukter.

Junior Suite

Trägolv, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Den trivsamma Juniorsviten med sin maffiga dubbelsäng och stora soffa är mycket inbjudande. Du kan även koppla av i svitens bastu eller sätta dig i den vackra, klassiska Kola stol och svepa den härligt mjuka pläden runt axlarna. Det stilfullt inredda rummet har många snygga detaljer, till exempel en tegelvägg och effektfulla fönster som har bevarats från det gamla spannmålsmagasinet. I detta ytterst rymliga rum finns det möjlighet att få extrasängar för två vuxna eller två barn. Sviten är utrustad med minibar och platt-TV. Den har också separat luftkonditionering så att du själv kan ställa in rumstemperaturen efter behov. I badrummet finns dusch och högklassiga badprodukter.